Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jól néz ki, csak azt nem tudom miért kell cukkini a kolbászos rántottába.
![]()
Jól néz ki! Én még karikáznék bele egy kis hegyes-erős zöldpaprikát, hogy íze is legyen.
![]()
Mert szeretem.
![]() Vic: Az is egy nem elhanyagolandó opció. ![]()
A kolbászos rántottát én is. Úgy módosítom saját használatra, hogy cukkini helyett még öt tojás.
![]()
Dehogy karikáznék. Egészen másra gondoltam...
![]()
Dehogy is! Ketten vannak, az egyik tud segíteni, ha elfáradnék...
![]()
Nem igazán tudtam hogy hova tegyem, mert elektronak elektro, de nem a szöveg a lényeg, hanem ami mögötte van. A srácoknak csináltam, hogy a tananyagot valamihez kötni tudják és így könnyebben megjegyzik.
A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2013
Idézet: „Amolyan ahogy sikerül módra készítettem el” Magyar szabványok: 1, AS: jelentése: Ahogy sikerült. 2, UESZ: jelentése: Úgy elszúrtam. ![]()
Otthon ez lenne a magyarázat... Kerékpárt kellett festenem,ezért késtem.
![]()
Ez valami hatalmas,bezzeg nekünk a kémiatanárok az egyetemen kémcsöveket meg lombikokat pakolgatnak dísznek a diákra
![]()
Én is kóstoltam a Haribos medvecukrot, nekem sem ízlik (bár másmilyen medvecukrot még nem ettem). Azt azért le kell szögezni, hogy a Haribo nem sz.., én imádom szinte az összeset, voltam a gyárukban is, vannak Haribos mackóim is, stb...
![]()
Cukkini nélkül is tökéletes, én kihagynám.
Hogy mindenki ezt akarja??? No nesztek, a mai vacsim.
![]()
Rántott cukkini tartár mártással sült krumplival. Jó. Vasárnap ugyanez volt a menü, csak rántott padlizsánnal. Hmmm.
![]()
Füstölt csülkös babgulyás, marha lábszár pörkölt, sültek kell a magyarnak, Ezek a zöldségek valami úri huncutságok.
Mi sütöttünk a kemencébe a hétvégén.
Egyet értek veled, A cukkinit csak olyan formában szeretem, ha előtte megette valamilyen állat.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2013
Ez valami FENNSÉGES, csorog a nyálam.
Hiányzik a 75 mögül a % jel.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2013
Ezek a mai fiatalok már nem hallottak a decimális órarendszerről.
A következő vonat 1 nap és 2 óra 75 perc múlva indul
Akkor úgy lenne helyes, hogy 2,75 óra múlva.
Szerinted melyik óra mutat 75 percet? (a mikróban levő időzítő órán kívül)
A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2013
Itt már szóvátettem, hogy a mai fiatalok nem hallottak a francia forradalom nagy vívmányáról, a decimális órarendszerről.
![]()
Tehát. Az időt meg lehet adni az óra mutatása szerint. Ez elfogadott, és korrekt. Ebben nem szerepelhet 75 perc, mert ilyen nincs. Meg lehet adni decimális formában, ahogy mondtad, ez nem elfogadott, de korrekt. Ebben lehet 75 tized óra. Amit a képen láttunk, az sem nem elfogadott, sem nem korrekt, ezért vicces. A viccest meg nemigen szoktuk magyarázni, vagy érti valaki, vagy nem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |