Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia!
Szerintem inkább azt kellene tenned, hogy elfogadod Magad, hogy ilyen vagy és kész. Apukám is 60-65kg volt pedig simán bevágta a két tányér töltött káposztát. Egyszerűen Ő sem tudott meghízni. Jó mondjuk sosem akart meghízni, egyszerűen ilyen alkat volt és kész. Szerintem neked is ilyen alkatod van. Bezzeg én. Ránézek egy szelet kenyérre és hízok egy kilót. Nem olyan rossz az, hogy nem vagy túlsúlyos. Én is sajnos plusz 30 kilót cipelek magammal (legalább) és érzem, hogy semminek nem tesz jót ez a túlsúly. Se a szívemnek nem jó, se a térdemnek, semminek. Ha annyira szeretnél izmot felszedni, akkor inkább keress fel egy személyi trénert, aki ebben szakember és ért hozzá, hogy megmondja, hogy mit egyél ahhoz, hogy növekedjen az izomtömeged. Ez általában fehérje szokott lenni. Szerintem ne kísérletezz az egészségeddel. A táplálékkiegészítők meg az ilyen vackok (pl. szteroid) amik a gyúráshoz kellenek csak tönkreteszik az egészséged. Nem kell mást tenned, mint jól érezni magad a bőrödben, egészségesen táplálkozni, nem műkajákat enni, mozogni, eleget pihenni és élvezni az életet. És nem ezen agyalni, hogy jaj nem tudok meghízni. A testsúly egyébként nagyban függ a test hidratáltságától is. Az, hogy megiszok két liter vizet, akkor persze, hogy nehezebb leszel. Ennyit simán ingadozik a testsúly egy nap alatt. A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2013
Szerintem is ez a megoldás. Én is 60kg körül vagyok 18 éves korom óta. Annyit eszem mint két-három átlag ember, de nem hízom. Katona koromban voltam a legnehezebb, 65kg, de ott egész nap csak csak kajáltunk, meg gyúrtunk unalmunkban. Miután leszereltem vissza állt a normál súlyom.
![]()
Én 25 évesen vagyok kb 68kg. Igaz nálunk "mindig győz a császárszalonna". Vagyis húst hússal és sok zsírral. Úgy ahogy egy magyar konyhán illik. Tudomásul kell venni, hogy én is hízni akartam maximum 5 kilót, de sehogy se ment. Ilyen az ember szervezete: gyors emésztésű. Ahogy a gyúrós haverjaim mondanák: ha izom tömeget akarsz építeni, akkor fehérje minden mennyiségben. Viszont a tápokat nagy ívbe kerüld el, egy haverom már rosszul volt tőle. Ha meg hájat akarsz növeszteni, akkor "zsírt zsírral", vagyis nagy mennyiségű szénhidrát, ill. azok különböző formái.
Hájat ne növesszetek! Az a "RÁK" és a "HALÁL" melegágya.
5kg háj leadása 11%-kal csökkenti a rák kockázatát.
Megérkezett már valahova az ígért lehűlés?
Igen, hozzám elérkezett, amit a légkondim gyártója szavatolt.
![]()
Fúj a szél mint az állat meg be van borulva.....de eddig semmi.Most csend van.Tudod a vihar előtti csend
![]()
Nálam a nappaliban egész nap 25-26 °C volt. A műhelyben 36-37.
Nem akarok hájas lenni, de higyjétek el, ha az ember 183 cm és 60 kiló, akkor rajta még az is jó, ha csak 5 kiló háj jön fel...
Mondjuk én 20cm-rel kisebb vagyok ezzel a súllyal. Hízni viszont én sem tudok. Ehetek amit akarok és annyit amennyit bírok a súlyom nem változik.
Az valóban nem jó arány. Én 182/87 vagyok. Általában vékony csak a pocakháj túlzott. Ezzel nem tudok mit tenni. Bármit csinálok nem akar kisebb lenni.
Hát én egy asztali hősugárzóval fújatom magam.Nem nem kérem nincs rákapcsolva a fűtés!!!!
![]()
Erről jut eszembe:
A segédmunkás odamegy az építkezésen az építésvezetőhöz, és azt mondja: - Főnök nyikorog a talicska. Meg kéne zsírozni. - Aztán hogy nyikorog az a talicska? - Hát így: Nyíííík ---- nyíííík ---- nyíííík. - Ki vagy rúgva! - Na de miért? - Mert így kellene nyikorognia: nyiknyiknyiknyik! ![]()
Használt már valaki szemölcs eltávolításához fagyasztást? Pl. ilyet: Bővebben: Link
Nekem a bőrdokinéni fújta le valamivel. Jobb ezt rájuk bízni. Amúgy is szemrevaló a dokinéni.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2013
De én roppant szerencsétlen vagyok e téren. A helyi rendelőnél a bőrgyógyászatra június elején adtak volna augusztusra időpontot.. Na mondom akkor ez felejtős. Azóta meg abbamaradt. De már unom, szóval valami radikális lépést kéne tenni.
Közben találtam egy enyhébb megoldást: byewart Szerk.: a fagyasztás azthiszem a vírust nem öli meg, de ez a kenőcsbigyó meg elvileg igen. A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2013
Gondolj bele. Azt mondtad felejtős, hagytad, most pedig már csak egy két hét lenne hátra.
Igen, belegondoltam, még sehol se tartanék ugyanúgy.
![]() És figyelembe véve előző hsz-em első mondatát, utána se lennék valószínűleg sokkal előrébb. ![]()
Nos, próbáltam. Konkrétan? Egy kalap f*s. Semmire nem jó. A műtétbe ne menj bele, mert nagyon fájdalmas és nekem a seb gyógyulása után kiújult. (Feleslegesen vágtak belém lyukat)
A végső megoldás a Scholl verruca removal tapasza volt. Fájdalom és kínlódás mentesen 2 hét alatt elmulasztotta. ![]()
Szerezz ólomecetet, az eltünteti egy-két lekenéssel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |