Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2138 / 3614
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Aug 3, 2013 /

Vagy triangulum.
(#) granpa válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 3, 2013 /

Most, hogy mondod, mintha tényleg Ő kereset volna tavaly.
(#) laszlo raduj válasza bankimajki hozzászólására (») Aug 3, 2013 /

Sziasztok!
Erre tudom en a megoldast , Romaniaban elek a lehetosegek orszaga. Felszedsz egy otp-es csajt , kiveszed a CIB-ol a penzt oda adod a csajnak , nyitasz egy szamlat es o at utalja azt a penzt a szamladra , csak nyersz rajta , mivel az alkalmazotaknak nincs kezelesi koltseg , talan csak a sajad kezed kell hasznaljad , sokat-keveset az a csajtol fugg)
(#) sprofan hozzászólása Aug 4, 2013 /

Sziasztok!
Minap kaptam egy spam-et a K&H-tól, aminek az alján arra hivatkoznak hogy azért küldték ezt nekem mert elfogadtam valami hülyeséget regisztrációkor a mobiltelo.hu oldalon... ebben csak az a poén hogy én ezen az oldalon soha nem jártam. Sőtt még ha tettem is volna ez az e-mail cím teljesen titkos, sehol semmiért nem használom amiatt, mert nem akarok spam-eket. Csak a vele járó ingyen tárhely miatt volt rá szükségem. Írtam volna a mobiltelo.hu oldalnak egy szép kis levelet amiben kultúráltam közlöm a tényeket, csak hogy idő közben az a szutyok oldal megszűnt. A kapott levelek alján nincs leiratkozási lehetőség, csak annyi hogy töröljem a regisztrációm... Persze ez az egész veszett fejsze nyele valószínűleg, de attól még borzasztóan idegesítő ezt a sort olvasni:
Idézet:
„Jelen reklámot a mobiltelo.hu rendszerén keresztül, a regisztráció során elfogadott adatkezelési szabályzatban és felhasználási feltételekben meghatározottak szerint küldtük a következõ emailcímre: xxxx.com. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelõ használja fel a szabályzatokban foglaltak szerint. A vonatkozó szabályzatok a oldalon elérhetõek. Az adatkezelés a szabályzatok alapján a regisztráció felfüggesztésével megtiltható.”

Milyen regisztráció? Meg hogyan ha már nem él az oldal? Valamit jó lenne csinálni mert eddig 2 év alatt 0 spam, most 2 nap alatt 9 és mind a mobiltelo.hu-ra hivatkozik...
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2013
(#) vicsys válasza sprofan hozzászólására (») Aug 4, 2013 /

A spam szűrő segít! Tedd be, hogy amelyik levél tartalmazza a mobiltelo.hu-t azt azonnal spam mappába tegye, vagy törölje. Tádá...!
(#) kocsgab002 válasza sprofan hozzászólására (») Aug 4, 2013 /

Egy pár évvel ezelőtt Topi mester írt egy kis programot, ami így a világ hálón visszaküld a spam küldőnek több ezer "Nem kérek spamet" üzenetet, ezzel megbénítva a rendszerüket..Az akkori blogján írt róla..Vicces volt..
(#) nÁnÁ hozzászólása Aug 4, 2013 /

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy nem tud-e valaki korrekt áron, jó minőségben dolgozó bútorlap szabászatot Veszprémben, vagy esetleg a környékén? Interneten keresgélve több nagyobb céget is találtam, de hátha valaki ismer kisebb céget, vállalkozást, vállalkozót. Én a nagyokat sem ismerem sajnos. Ha esetleg egy Veszprémi címre kiszállítanák a lapokat (összesen 5 db), az még jobb lenne.

A segítséget előre is köszönöm.
Üdv. Balázs
(#) voodoo válasza kocsgab002 hozzászólására (») Aug 4, 2013 /

Régen az MSN bomber volt ilyesmi. (az éppen aktuális megnyitott ablak címére küldte amennyiszer beírtam) Onnan vettem észre, hogy működik: tag eltűnik, aztán reset után vissza:

"Ááá, mit csináltál " ?
(#) fordkapcs válasza kocsgab002 hozzászólására (») Aug 4, 2013 /

A legtöbb spam feladója is hamisított, lehet, hogy éppen a Te nevedben is küld valaki spam-et. Te mit szónál többezer "válaszlevélhez" ?
(#) vicsys válasza fordkapcs hozzászólására (») Aug 5, 2013 /

Én örülnék neki, mert velem csak a méler démon beszélget...
(#) pjg hozzászólása Aug 6, 2013 /

Nagy munkába fogtam. Pihenésképpen. Ablakot cserélek. Egy 90x150-es régi faablakot cserélek. Az új 60x60-as műanyag. Ilyet még nem csináltam. Látni láttam, de az nem ugyanaz. Hogyan csináljam. A fal 30-as blokk. Az ablakot már kiszedtem.
(#) BarnaPili válasza pjg hozzászólására (») Aug 6, 2013 / 1

A kőművesek ilyenkor nyitnak egy sört...
(#) pjg válasza BarnaPili hozzászólására (») Aug 6, 2013 /

Megvolt!
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Aug 6, 2013 /

Mivel az új kisebb falazd körbe, mert huzatos lesz. Két éve cseréltem én is, de ugyanakkorára mint a régi volt. Beállítottam, oldalanként egy egy tiplivel és 150-es csavarral berögzítettem, a réseket purhabbal kinyomtam Aztán gipszelés festés és kész is.
A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
(#) voodoo hozzászólása Aug 6, 2013 /

A vonat dudája miért szól olyan piszok hangosat?
(#) fordkapcs válasza pjg hozzászólására (») Aug 6, 2013 /

Akkor most mondd bamba arckifejezéssel:
dehá' a lyuk nagyobb mint a zablak!
Falazni keee!
Ytong van?
A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
(#) pjg válasza voodoo hozzászólására (») Aug 6, 2013 /

Meghallja a süket autós is.
(#) zolika60 válasza voodoo hozzászólására (») Aug 6, 2013 /

Hogy a süket is hallja.
(#) pjg válasza fordkapcs hozzászólására (») Aug 6, 2013 /

Ytong? Jó ötlet. Van, de az kevés. Van tégla. Uniform és Thermoton? Az amibe nikecell téglákat kell dugni.
(#) voodoo válasza pjg hozzászólására (») Aug 6, 2013 /

Úgy értem, hogy pl egy kézi duda nem szól akkorát. Talán még több sem.
(#) pjg válasza voodoo hozzászólására (») Aug 6, 2013 /

Egy duda: töf.
Két duda. töf - töf!
(#) granpa válasza pjg hozzászólására (») Aug 6, 2013 /

Ytong nagyon jó, az a lényeg ne legyen rosszabb hőzárású, mint a többi fal. Kirakod a lukat, aztán purhabbal rögzítesz, és zársz.Mindig szomorú vagyok, ha egy ablak kisebb lesz; kevesebb fény, szűkebb kilátás.
(#) sargarigo válasza voodoo hozzászólására (») Aug 6, 2013 /

Mondjuk egy vonatba azért jó sok levegőt be lehet sűríteni, így a légkürtnek jó nagy tüdeje van! A kamion is szól akkorát mint két töf, pedig az még nem vonat!
(#) granpa válasza voodoo hozzászólására (») Aug 6, 2013 /

Nagyon messziről kell hallhatónak lenni, mert nagyon hosszú a fékút! Nyomják bele a kW-ot (a gőz szebben szólt).
(#) havranarpi hozzászólása Aug 6, 2013 /

Sziasztok!
Nyárimunkára kerültem egy asztalos mellé mivel jól jön a famegmunkálás tanulása is.
Kipróbáltam festésben szerzett tudásomat. Bővebben: Link.1 héten keresztül festegettem kenegettem amikor odavittem megmutatni azt mondták szép lett ,de ez 2 nap alatt meglett volna
(#) voodoo válasza granpa hozzászólására (») Aug 6, 2013 /

Okés.
Jöhet a másik kérdésem?

CSupa fül vagyunk
(#) granpa válasza sargarigo hozzászólására (») Aug 6, 2013 /

Akár a nyúlak!
(#) voodoo válasza sargarigo hozzászólására (») Aug 6, 2013 /

Nos, csak nekem tűnt fel, vagy Amerika (USA) tényleg olyan szürke, mint a felvételeken? Nem tudom, értitek-e amire gondolok?

Speciel én még csak felvételeken láttam, szóval nem releváns a véleményem.
Következő: »»   2138 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem