Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Most, hogy mondod, mintha tényleg Ő kereset volna tavaly.
Sziasztok!
Erre tudom en a megoldast , Romaniaban elek a lehetosegek orszaga. ![]() ![]()
Sziasztok!
Minap kaptam egy spam-et a K&H-tól, aminek az alján arra hivatkoznak hogy azért küldték ezt nekem mert elfogadtam valami hülyeséget regisztrációkor a mobiltelo.hu oldalon... ebben csak az a poén hogy én ezen az oldalon soha nem jártam. Sőtt még ha tettem is volna ez az e-mail cím teljesen titkos, sehol semmiért nem használom amiatt, mert nem akarok spam-eket. Csak a vele járó ingyen tárhely miatt volt rá szükségem. Írtam volna a mobiltelo.hu oldalnak egy szép kis levelet amiben kultúráltam közlöm a tényeket, csak hogy idő közben az a szutyok oldal megszűnt. A kapott levelek alján nincs leiratkozási lehetőség, csak annyi hogy töröljem a regisztrációm... Persze ez az egész veszett fejsze nyele valószínűleg, de attól még borzasztóan idegesítő ezt a sort olvasni: Idézet: „Jelen reklámot a mobiltelo.hu rendszerén keresztül, a regisztráció során elfogadott adatkezelési szabályzatban és felhasználási feltételekben meghatározottak szerint küldtük a következõ emailcímre: xxxx.com. Az adatokat harmadik személynek nem adjuk át, azokat csak az adatkezelõ használja fel a szabályzatokban foglaltak szerint. A vonatkozó szabályzatok a oldalon elérhetõek. Az adatkezelés a szabályzatok alapján a regisztráció felfüggesztésével megtiltható.” Milyen regisztráció? Meg hogyan ha már nem él az oldal? Valamit jó lenne csinálni mert eddig 2 év alatt 0 spam, most 2 nap alatt 9 és mind a mobiltelo.hu-ra hivatkozik... A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2013
A spam szűrő segít! Tedd be, hogy amelyik levél tartalmazza a mobiltelo.hu-t azt azonnal spam mappába tegye, vagy törölje. Tádá...!
Egy pár évvel ezelőtt Topi mester írt egy kis programot, ami így a világ hálón visszaküld a spam küldőnek több ezer "Nem kérek spamet" üzenetet, ezzel megbénítva a rendszerüket..Az akkori blogján írt róla..Vicces volt..
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nem tud-e valaki korrekt áron, jó minőségben dolgozó bútorlap szabászatot Veszprémben, vagy esetleg a környékén? Interneten keresgélve több nagyobb céget is találtam, de hátha valaki ismer kisebb céget, vállalkozást, vállalkozót. Én a nagyokat sem ismerem sajnos. Ha esetleg egy Veszprémi címre kiszállítanák a lapokat (összesen 5 db), az még jobb lenne. A segítséget előre is köszönöm. Üdv. Balázs
Régen az MSN bomber volt ilyesmi. (az éppen aktuális megnyitott ablak címére küldte amennyiszer beírtam) Onnan vettem észre, hogy működik: tag eltűnik, aztán reset után vissza:
"Ááá, mit csináltál ![]()
A legtöbb spam feladója is hamisított, lehet, hogy éppen a Te nevedben is küld valaki spam-et. Te mit szónál többezer "válaszlevélhez" ?
Én örülnék neki, mert velem csak a méler démon beszélget...
![]()
Nagy munkába fogtam. Pihenésképpen.
![]()
A kőművesek ilyenkor nyitnak egy sört...
![]()
Mivel az új kisebb falazd körbe, mert huzatos lesz.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
Akkor most mondd bamba arckifejezéssel:
![]() dehá' a lyuk nagyobb mint a zablak! ![]() Falazni keee! Ytong van? ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 6, 2013
Ytong? Jó ötlet. Van, de az kevés. Van tégla. Uniform és Thermoton? Az amibe nikecell téglákat kell dugni.
Úgy értem, hogy pl egy kézi duda nem szól akkorát. Talán még több sem.
![]()
Ytong nagyon jó, az a lényeg ne legyen rosszabb hőzárású, mint a többi fal. Kirakod a lukat, aztán purhabbal rögzítesz, és zársz.Mindig szomorú vagyok, ha egy ablak kisebb lesz; kevesebb fény, szűkebb kilátás.
Mondjuk egy vonatba azért jó sok levegőt be lehet sűríteni, így a légkürtnek jó nagy tüdeje van! A kamion is szól akkorát mint két töf, pedig az még nem vonat!
![]()
Nagyon messziről kell hallhatónak lenni, mert nagyon hosszú a fékút! Nyomják bele a kW-ot (a gőz szebben szólt).
Sziasztok!
Nyárimunkára kerültem egy asztalos mellé mivel jól jön a famegmunkálás tanulása is. Kipróbáltam festésben szerzett tudásomat. Bővebben: Link.1 héten keresztül festegettem kenegettem amikor odavittem megmutatni azt mondták szép lett ,de ez 2 nap alatt meglett volna ![]() ![]() Nos, csak nekem tűnt fel, vagy Amerika (USA) tényleg olyan szürke, mint a felvételeken? Nem tudom, értitek-e amire gondolok? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |