Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Bármikor jöhetsz és bármikor mehetsz, tehát bele fog férni az idődbe.
8:00-tól lesznek már ott, és általában 17:00-kor szokott vége lenni.
Én 150W-ig tudok vinni 4 ohm-ra vagy 2x 75W 2 ohm-ra.
Jelgenerátort meg gondolom fog hozni Norberto, vagy egy műhelyes PC is lehet megoldás, ha hoznak ilyet? Szkóp lesz? Mert ha nem lesz akkor viszek egy kis egy csatornás 10Mhzest.
Ha teljesítményt akartok mérni, a jelalak effektív értékét is mérni kell valamivel. Erre akár egy sima multiméter is jó lehet, de a nagyobb frekvencia, és a szinusztól eltérő jelalak befolyásolja majd a pontosságot (kérdés ennyi belefér-e).
Az igazi egy olyan műszer lenne, ami a jelalak tényleges területét próbálja közelíteni (görbe alatti terület integrálása), de ezek árfekvése magasabb sávban mozog.
Valódi effektív értéknek hívják, "trueRMS" felirattal rendelkező műszerek tudnak ilyet mérni. Nem sokkal drágábbak. Egyébként ha a szinusz nagyon eltér a szinusztól, akkor az az erősítő már régen rossz.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2013
Elcsúszunk OFF irányba, de teljesen igazad van a "jelző"-vel. Viszont az árkülönbség jelentős. Az egyik legolcsóbb típus: UT-71B UNI-T MULTIMÉTER, de ez is 38.600 pénz, igaz egy csomó egyebet is mér, ritka nagy pontossággal.
Jelen esetben a szinusztól való eltérés a kisebb hibatényező lesz, mert a frekvenciafüggés a dominánsabb probléma (műszere válogatja, az Én régi METEX-em néhány kHz-ig még értelmesen használható. A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2013
Ha van rá igény én tudok ilyen DMM-et kivinni. Sőt, még AVG funkcióval rendelkezőt is.
Idézet: „Az egyik legolcsóbb típus: UT-71B UNI-T MULTIMÉTER, de ez is 38.600 pénz” Tessék, nekem ilyen van: Maxwell MX-25210 (12600Ft)
Tiszteletem Uraim!
Kérdezném,hogy a Bókay kert déli kapuja az a Margó Tivadar utcából nyílik?Kissé zavarodott vagyok a megközelítésben,már itt vagyok Budapesten és az Őrsvezér térről indulnák holnap reggel,minden segítséget köszönök.
Igen onnan.
Csináltam egy térképet, hátha ez segít. Piros pötty a bejárat. A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2013
Szia!
Nagyon köszönöm,pontosan erre gondoltam,így már világos!
Olyan kérdésem van, hogy jön valaki kocsival Budapestről?
Igen:
Attila86, Ballage, Cs István, Elinor, interferi, jano36, kocsgab002, nox72, Schnitt, Sebi, Sick-Bastard, simpi, Topi és Travolta. (Bővebben: Link)
Kicsit nagyobb a végfok azért 400w ot kéne bírnia 4R-on. Játék szkópot én is berakom.
Szia!
Én az Örsről indulok kocsival, Fehér út - Kőrösi - Harmat - Sibrik - Üllői útvonalon. Ha valahol be tudsz szállni, szívesen elviszlek. Visszautat nem ígérek, mert nem haza jövök onnét. Ha jó, keress privátban.
Attól függ: ha csak éhes vagy, délre; ha börzézni, főzni, 8-ra.
![]()
De aki csak d.u. 1-2-re tud legkorábban kimenni. Kaja azoknak is marad, igaz?
![]()
Nyugi, nem halsz éhen!
![]()
Basszus! Első olvasatra az jött le, hogy az Esso (benzinkútnál) valamilyen esten (esti mulatság) buli lesz.
![]()
Tényleg jön a vihar. Mi van ha esni fog az eső? Van menedék?
![]()
Szia!
Szerintem lesznek megint sátrak mint a múltkor,csak most nem tudok elmenni sajnos pedig biztos tudtam volna kicsit mazsolázni a sok portéka között ![]()
Mindjárt indulás. Mindjárt mindjárt mindjárt mindjárt....
Vár a sok kütyü ![]()
Indulásra lett meg egy kolega. Csak nem volt biztos igy nem adtuk le. Remélem nem gond. Bàr valaki aki leadta és jött volna nem tud jönni igy csak elfér..
![]()
Kár hogy a netes közvetítés amiről korábban szó volt, végülis nem tudott megvalósulni :/
Ez vicces, épp indulni akartam, erre elkezd szakadni az eső. :S
Itt is esik, de megyek... Csak bringa helyett gyalog.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |