Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem tudok neki adni munkát, de ha az a típus lennék aki ilyen helyekre jár, akkor inkább erre a csajra szivesebben lennék kíváncsi, sem mint Rá.
Tuc-tuc-tuc, stb... és egy la-lala-lala.
Izgalmas újszerű és pörgős ritmus! Felkorbácsolja az ember vérét és arra készteti, hogy önkéntelenül is dobolja a lábával- az amúgy is szépen megszerkesztett- ritmust. Ennyire átütő és újszerű ritmus nem született még a lambada, vagy a Chery-chery Lady óta! Bizton állíthatom, hogy a 2013-as nyár, bombasztikus slágere és úton útfélen, mindenki ezt dúdolja! Hajrá Veronika, vagy mi?! Izé, Dzsinita! ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2013
Ejj, nem értitek a művészetet.
![]()
"Szívós" hangszerre gondoltál, nem ?
![]()
Érik a paprikám... már azt hittem semmi nem lesz belőle. (Egyébként a paprika az kétnyári növény?)
Sziasztok!
Egy hónap múlva egyetemista leszek(Győr, Széchenyi István Egyetem, villamosmérnöki szak) és hát kellene oda egy notebook. Két kiszemelt is van (persze elfogadok további tippeket is) de nem tudok dönteni, ebben kéne segítség. Árkategória kb. 600 eur, grafikus tervezéssel is szeretnék foglalkozni, ezért elengedhetetlen egy közepes kategóriájú grafikus kártya is, és persze a hűtés is legyen rendben. A linkek egy cseh/szlovák oldalról vannak, de ami fontos,azt szerintem meg lehet érteni: Első Második Előre is köszi a válaszokat!
Második, azért az a +2Gb ram elég jó , és a vidikari magja is gyorsabb , viszont a shader órajel lassabb , én szerintem jobb oda az a +Mhz a mag órajelhez, úgyhogy a másodikat javaslom.
Ohh, köszi, ez elkerülte a figyelmem.
![]() Akkor viszont marad az első.
Azért ne siesd el, i3 proci van benne. Legalább egy i5-os legyen benne. Az SSD felesleges luxus. Akkor inkább már egy 1Terás HDD legyen benne.
Én ilyesmiben gondolkodnék http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g500-dark-metal-d441921.htm
Több évig is bírja, csak finoman át kell teleltetni.
Hogyan? Még nem láttam áttelelt paprika tövet. Mindig frissen palántázzuk.
Én a hideg beállta előtt beviszem a lakásba és egy nem túl hideg árnyékos szobába állítom. Visszavágom az ágakat finoman és csak heti 1x adok neki egy kis vizet.
Már sötét van, de ha akarod csinálok fényképet a 3 éves naga-mról. A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2013
Hiszek neked. Nincs okom rá, hogy ne higgyek. Azt hittem a szabadban telelteted.
Sziasztok! Meghalt a telefonom. Vennék egy másikat, de nem igazán foglalkoztam vele sohasem, így nem tudom jó e amit kinéztem. Nem csak telefonálásra szoktam használni, hanem ez a jegyzettömböm, naptáram, leveleket is szoktam olvasni, ráadásul két kártyám is van. Szerintetek jó választás lenne ez a telefon:
Bővebben: Link? Esetleg ez megér ennyivel többet: Bővebben: Link Azt sem bánnám ha a néha használt GPS miatt nem kellene egy külön kütyüt hurcolnom. Persze az anyagi oldala sem mellékes dolog. Előre is köszönöm a segítséget! A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2013
Én amikor telefont kerestem, szépen összeírtam, hogy mik azok a dolgok, amiket fontosnak tartok. Pl. legyen benne gps, wifi, BT, bár ezek most már azért általában szoktak lenni. A kamera felbontása mellett az is fontos, hogy valójában milyen a kép amit csinál. Nekem nagyon fontos volt hogy a képernyő viszonylag nagy felbontású legyen, mert rengeteget olvasok rajta könyveket. Aztán az sem mindegy, hogy mekkora a markod. Elvész benne, vagy fogást kell váltani egy képernyőzár feloldásához? És akkor erre jön a proci órajele, a proci kora (osztálya ha úgy tetszik), android kell-e, vagy jó lesz valami más is, memóriaméret, tud-e sd kártyát. Kb ezek a szempontok. Aztán jöhetnek a tesztoldalak, fórumok, ki mit gondol egy adott készülékről. Érdemes rászánni az időt, és művelődni a neten ezügyben, hogy ha már kifizetsz érte egy kas pénzt, akkor elégedett legyél vele.
Nem irígyellek ![]()
Amit én nyugodtan merek ajánlani, azok a Nokia N8, N9 és Lumiák. (Hsználtan 30-40 körül ki lehet fogni elég jó állapotúakat.) Nekem most N8 van. A GPS-e nagyon király, van benne FM transmitter is. És a kamerája na meg az OLED-es kijelzője se a rosszabik fajta. Mindemellett szinte mindet tud amit egy mai okos teló. Nekem egy 32 GB-os kártya van benne pluszba, így van kb. 40 GB szabad helyem. Még HD videóval is elég sokáig bírja.
Teljes mértékben igazad van de neki 2 SIM kártyája van.
Na ezt tényleg nem vettem figyelembe. :S De még mondanék egy pozitívumot, hátha kedvet kap hozzá és kidob egy SIM-et.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2013
Aztán mire mindent megnézel, kiderül, hogy egy havi fizetés is kevés hozzá.
![]()
Szia! Én mindkettőt kritikán alulinak találom. Legfontosabb paraméter egy dualos telefonnál, hogy tartalmazzon két önálló gsm modult. Ez szükséges ahhoz, hogy le tudd bármi módon kezelni a két kártyára egyidejűleg érkező hívásokat. Sokszor a kereskedő sincs ezzel tisztában, a lényeg, hogy legyen a készüléknek 2 db. IMEI száma. Ez már a dobozról kibontás nélkül is kiderül. Azután, ha szeretnél androidosat, alap a minimum 4.1-es rendszer és a kétmagos processzor. RAM-ból is illene legalább egy Giga, ha hosszú távra tervezel. Minimumként ezt ajánlom, bár ebben az operatív tár csak a fele, de ez még úgy-ahogy eldöcög egy darabig...
Én ezt venném, ha két kártyám volna. Persze az ára... Te tudsz csak dönteni, kiadsz-e ennyit? De ez is csak akkor jó vétel, ha van már hozzá 4.1-es frissítés. Amennyiben lemondasz az okostelefonról, érdemes a speedshopban is körülnézni, mert óriási választékuk van kétkártyás telefonokból. ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2013
Köszönöm mindenkinek az infókat! Asszem' alszok még rá egyet-kettőt.
Hajnál 3-kor még 25 °C volt. Árnyékban.
![]() Most meg 32°C van. A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2013
Tegnap a Kazinczyn mentem keróval, és mögöttem jött a "locsolós kocsi", legszívesebben közvetlenül mellette/mögötte mentem volna, de inkább félrehúzódtam, mert világos ruha volt rajtam..
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2013
Ha mögötte mész elolvadsz abban a forró párában amit az aszfalt feldob.
Helló, valakitől találkozón (rossz a névmemóriám, és elfelejtettem
![]()
A fák alatt árult a földön? Akkor BEM corp néven keresd
|
Bejelentkezés
Hirdetés |