Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2143 / 3614
(#) silent15 válasza silent15 hozzászólására (») Aug 11, 2013 /

Jut eszembe, nagyon sajnálom, hogy a tomboláról annyian elmentek, és mégjobban sajnálom ,hogy Gyimate társunk nyák készítő élő bemutatóját, csak 5-6 ember nézte.
Gyimate; Nagyon tetszett, sajnálom, hogy nekem is a végefele (mielőtt maradtad volna) el kellett mennem, sokat tanultam köszönöm!
(#) szamóca hozzászólása Aug 11, 2013 /

(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 11, 2013 / 1

Tudod két dolog van egyenlőre a világon ami valóban demokratikus. Az egyik az idő múlása a másik az időjárás.
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Ahhoz képest még mindig elég jól tartja magát!
(#) mineral hozzászólása Aug 12, 2013 / 4

Egy kicsit Offolom az Off-ot.
Nem kívánom senkinek, hogy behajtócéggel beszélgessen. De sok esetben hívnak minket rejtett számról ilyen olyan ügyben...
Egy nagyon tanulságos hangfelvétel. Bővebben: Link
Érdemes meghallgatni. És hasonlóképpen eljárni hasonló esetekben.
(#) granpa válasza mineral hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Nagyon jó, hogy feltetted ide, mert nagyon sokan nincsenek tisztában az ilyen 'megkeresések', 'adategyeztetések' következményeivel, és csak néznek, mikor tudtukon kívül valamivel (pénzzel főleg) lehúzzák őket. Sajnos ilyen időket élünk P&K-aink jóvoltából.
(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Tanulságos.
(#) Schnitt válasza mps hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

A mobilos GPS már többször megtréfált, így ha időre megyek valahova, mindig viszek külön kütyüt navigációra.
Egy HTC desire C van androiddal, szépen navigál is, aztán egyszer csak feldob egy ablakot, hogy "A térkép alkalmazás hibát észlelt" és szó nélkül kilép.
Vidám dolog, mikor egyedül vagyok a kocsiban, nem messze a céltól, és olyan az út, hogy lehúzódni sem lehet, hogy újra beállítsam.
(#) elektrorudi válasza szamóca hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Nagy UP a plasztikai sebészének!
A régi szép emlékek kedvéért, most délelőtt megint megnézem az ABBA filmet...
(#) sooty válasza elektrorudi hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Ez a csaj ennyi év után is tud újat mutatni hála az internetnek Jesus Christ Superstar
(#) BarnaPili válasza mineral hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Ettől a cégtől ,mikor abbafejeztem a budapesti tevékenységeimet,én is kaptam parkolási bírság befizetésére felszólító levelet,persze így visszagondolva,azt sem ajánlottan küldték,csak úgy jött.
Azt,hogy befizettem vagy nem ,már nem emlékszem.Ha igen ,akkor szívás...
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 12, 2013 /

Öt napig nem voltam net közelében, mert egy- nappal- 34°C-os kórteremben sínylődtem, és liter számra kaptuk az infúziót. Sajnos valami vizet. Köldöksérv kizáródásom volt. Ki főzött a találkozón?
(#) granpa válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Szia! Jobbulást!
Nem mondom meg ki volt a tettes.
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

granpa meg janikukac. Te meg gyógyulj gyorsan, nem illik ilyen nyárban kórházban heverészni.
(#) nagy hoho válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Kösz a jókívánságokat. Már bevettem a mai gyógyszert 51°-os volt.
Mit főztek a mester szakácsok? Még nem tudtam a képeket megnézni.
A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2013
(#) nagy hoho válasza granpa hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Gratulálok az előléptetésedhez! Biztosan jobb volt mint a tavalyi bableves.
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Paprikás krumplit bő lére eresztve kenyér nélkül. A gyógyszered megfelelő, de legalább 20°-al legyen több mint a hőmérséklet.

Sajnos mindig van egy kis hiányosság valamiből; most pl. kenyérből, mert vasiasan főztem a paprikáskolompért.Pedig én rövid (semmi) lével szeretem.
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Milyen a vasi?
(#) granpa válasza pjg hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Mint amit a Bókayban csináltam (tunk, mert a segítők nélkül nem lettem volna meg).
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Köszi, majd rákeresek a neten.
(#) granpa válasza pjg hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Semmi faxni; hosszú lére kell ereszteni, ugyanúgy mennek bele a bélésanyagok. Új krumpliból könnyen összejön, mert az tele van még vízzel, és ress. A zalai alá csak annyi vizet teszünk, hogy épp ne égjen le, és bundás legyen.
(#) Gery78 válasza granpa hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Gondolom, hogy volt benne paprika és paradicsom is nem? Attól lett vasias? Mert alapból, (legalábbis én így szoktam gyártani) hogy csak kolompér van benne, meg virsli, de paprika meg paradicsom az nincs. Mondjuk valami jó kolbival jobban szeretem, de az itthon sajnos nem kivitelezhető.
(#) granpa válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Ami a lén kívül tán különbség: a zalaiban többször van bőrke (jó füstölt), a többi esetleges, de standard. Mi az akadály (az árán kívül).
(#) nagy hoho válasza granpa hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Az 4 napos kórházi koszt után egy vödörrel meg tudnák enni belőle.

A kórház nem hízókúra, főleg nem ilyen egészségtelen kajákkal. Dietetikus meglátná miket eszünk, fel is kötné magát.
(#) nagy hoho válasza granpa hozzászólására (») Aug 13, 2013 /

A diabetikus egyen füvet, én csak egyszer élek.
(#) zolika60 válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 13, 2013 /

Akkor hogyan paprikás krumpli az, ha nincs benne paprika? az akkor csak krumplifőzelék.
(#) zolika60 válasza granpa hozzászólására (») Aug 13, 2013 /

Nógrádban (az asszony onnan jött) hasonlóan főzik mint a vasi, de a végén tarhonyával, vagy nokedlivel besűrítik. Egyszerű elronthatatlan étel, számtalan variációban finom.
A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2013
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 13, 2013 /

Egyetértek veled, Együnk olyat ami jólesik.
Következő: »»   2143 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem