Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Előbb is írhattam volna a japánoknak, még aznap elküldték
![]()
Töltsd fel az elektrotanyára,ott bárki elérheti,akinek szüksége lesz rá!
Valakinek nincs meg véletlen a Telefunken RA100 erősítő kapcsolási rajza?
Sziasztok! Valaki tudna nekem adni kapcsolási rajzot erősítőhöz kellene.
Típus: Telefunken ra 100 Köszönöm előre is a segítséget.
Köszi a linket, de sajnos erről az oldalról csak regisztrált "belső" tagok tölthetnek le. Végigkutattam az internetet és csak egy helyen volt letölthető de ott meg fizetős. A készülék toroid trafóját és pufferkondiját szeretném pótolni, és a kábelek el lettek vágva.
Hátha , így könnyebb lesz
Vagy esetleg innen is ki tudjátok hámozni .Letöltitek képként amelyik oldal kell kinagyítjátok .Szerintem használható.Bővebben: Link
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2013
Köszi a segítséget ez most nagyon jól jön.
Helló.Aktív hangváltóhoz keresnék egyszerő kapcsolást,ami TL084-el működik.Volt itthon egy kisebb házimozim ami ezzel működött meg pár ellenállásal és nagyon jó mély leválasztása volt.Ugyanezt szeretném most megépíteni a jelenlegi erősítőmhöz is,és ebben kérném a segítségeteket hogy valaki nem ismer-e ezzel az ic-vel egyszerű mélyhang leválasztó kapcsolást.A válaszokat előre is ksözönöm.
Kedves Fórumozók!
A segítségeteket szeretném kérni. A minap a padláson találtam egy fémdobozt, rajta két sorba pótméterekkel: felirataik: Volume, Treble, Bass, High level,két skála, és két kerek DIN 5 polusú csatlakozó, egyiken a felirat Tape, Az előlapon a Fedeb márka olvasható. Felnyitva a dobozt egy előerősítőnek tűnő nyáklap, majd mégegy róla hűtőbordákhoz mennek a vezetékek, melyeken 2-2 db 3 lábú - szerintem tranzistorok. Pontos azonosító számuk nem olvasható. Szóval az lenne a kérdésem, lehet hogy egy kőkori erősítőt találtam? Sajnos a FEDEB márkával a net nem igazán adott eredményt. Hallot valaki róla és tudna segíteni merre indulhatnák el kapcsolási rajz ügyében. Köszönöm a választ. : Pista
Köszönöm ez a rajz tökéletes.
Szerintem egy Fender-en nem találsz DIN csatlakozót..
![]()
Talán fotózd le és oszd meg velünk, úgy könnyebb lesz ráismerni. Valami előerősítő lesz talán.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2013
Szerintem házi építésű erősítő lehet, a "márkajelzés" talán egy régi TV-játékfilmben előfordult rövidítés: FEDEB = fedélzeti eb, a kutya volt a filmben...
![]()
FEDEB> mikor egy hajón leltároztak, a konyha listán szerepelt , és egy hét múlva jöttek rá hogy nem veszett el, ott mászkált folyton a fedélzeten az eb
![]()
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy egyszerű bemenetválasztó kapcsolást , egy TDA 2005-ös sztereó végfokkal dolgozna ![]()
Sziasztok!
Kapcsolási rajzot keresnék Avanti Grande tip. 60w-os cb-rádióhoz, előre is köszi!! Üdv..
Hello! Ezek az információk alapján, egy Jaxley kapcsolót lehet ajánlani. Nem kellene megmondani mihez, hány bemenethez, mechanikusra-relésre-analóg kapcsolóra.. vagy mire gondoltál? Mert így.. (Amúgy ha keresel találsz az oldalon is. megoldásokat.)
Szia! Igazándiból relésben gondolkozom , 3 bemenetnél több nem kell , esetleg tudsz valamit ajánlani?
Tessék! Itt van egy egyszerű kapcsolás. Ez 4 relés, de tetszésképen bővíthető szűkíthető. A relémeghajtó Fet nem szükséges, bármely NPN tranyó megfelelő, csak a jelenleg Gate-ben lévő 100ohm-ot 10kohm-ra kell cserélni. üdv!
(Használd a fejlécben lévő Válasz gombot!) A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2013
Szia! A bemenetválasztóval öt téma is foglalkozik, íme egy ízelítőül.
Sziasztok!
Ehhez a DVD lejátszóhoz keresek kapcsolási rajzot.Tudnátok nekem ebben segíteni?Végül is azért lenne szükségem rá mert a DVD lejátszó és a hozzá tartozó mélynyomó rész kábele elveszett. Mini din 9-es kábellel volt összekötve a DVD lejátszó és a mélynyomó.Mind a két végén ilyen csati van.Vagy elég lehet az is ha az 1-es lábat az 1-es lábbal kötöm össze,a 2-es lábat a 2-essel és így tovább? Bővebben: Link
Üdv!
Víz vezetőképesség mérő (μSiemens mérő) kapcsolási rajzot keresek. Előre is köszönöm.
Van itt egy ILYEN
Így kerestem: DIY water conductivity meter
Szia! Itt az sm idevágó részlete, mert az egész 10 Mb és csak max 2Mb -ig lehet feltölteni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |