Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Nekem is van egy 10W-ososm de most szeretnek venni annal "kicsit" erosebbet. A 10W-os amit vettem, az megvolt 10W, igaz az araval 3-at vehettem volna a fent linkeltbol.
Helló
Amit belinkeltél, az aukció.Még nem tudni, hol áll meg a vége.....
Ez is? Elmagyaraznad, hogy hogyan is mukodik, ez az aukcio, meg ez az egesz altalanosan?
Sajnos ez is . Kétféleképpen tudsz vásárolni.Vagy aukciózol, vagy a Buy it now kiválasztásával vásárolsz.( amelyik terméknél meglátod hogy x bid, az aukció.Ott licitálni kell, vagy megadni egy max. árat, automata licitet, és a gép licitál.Aukcióval sok mindent olcsóbban mg tudsz venni, de találkoztam olyannal is, ahol az aukciós ár felment az eredeti ár 150%-ára.
Hirelen ennyi.Sok sikert!
Tehat akkor az aukcional en tudok ajanlani egy arat, es ha az "realis", akkor meg tudom venni a termeket?
Aukció: Ajánlasz egy árat (amennyit neked max. megér), és ha senki más nem adna érte többet (az ő max. beállított ára kisebb mint a Tied), akkor a Tied a termék.
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2013
Nem egészen...Itt többen licitáltok, és a legmagasabb árat adóé a termék.Lehet, hogy egy termék ára ha vásárolod 10USD.Ezt elviheted akár 1USD-ért, ha a tied a legmagasabb ajánlott ár. Ha valakinek 12USD-t ér, és az a legmagasabb, akkor azé.
Ne próbálkozz úgy, hogy nem tudsz angolul, először csak figyelgess...
Amikor en ajanlom a legnagyobb osszeget a termekert, azutan meg folytatodik a licit, vagy utana lezarul?
Hogy mikor zárul le, az előre meg van hirdetve (ki van írva, ott olvasható, hogy még hány nap/óra/perc/másodperc van hátra). Addig bárki betoppanhat, és föléd ígérhet. Vannak, akik az utolsó másodpercekben teszik meg a tétjüket.
Ne haragudj meg érte Csongi, de ha ennyire zavaros még ez az Ebay dolog , én mindenképpen lebeszélnélek arról, hogy beregisztrálj!
Ugyanazt mondom amit Csupasz, hogy angol (német) nyelvismeret nélkül meg se próbálj licitálgatni. Nem csak a saját érdekedben, de az egész magyar ebayező társadalom miatt. Nagyon kínos, mikor olyanokat válaszol egy eladó, hogy azért nem küld Mo-ra, mert rossz tapasztalatai voltak korábban. Értetlenkedés, szerencsétlenkedések fizetéskor, késedelmes értékelés leadások, stb... - égés mások miatt ! Ettől függetlenül persze figyelgethetsz, tanulhatod, kérdezhetsz itt, lehet egyszer mégis megtanulod és kipróbálhatod - ha már nagyjából minden menüpontot végigolvastál és megértettél.
Ez olyan, mint itthon a vatera meg teszvesz oldalak. Ott is vannak dolgok, amik licitre mennek és vannak, amiket fix áron meg lehet venni. A licitesnél meg van adva a dátum, hogy meddig lehet licitálni és addig az időpontig bárki adhat a jelenlegi árnál magasabb árat a termékért. Aki a lejáratig a legmagasabb árat adja, azé lesz a termék.
A fix árasnál pedig van egy fix ár, amiért meg tudod venni és az akkor már a tiéd is lesz.
Sziasztok!
Csak szeretnék beszámolni, hogy én eddig tökéletesen elégedett vagyok az e-bay-el,eddig mind a két esetben 2 héten belül megérkezett a csomag épen, sértetlenül. Persze kell hozzá a nyelvtudás és be kell tartani a szabályokat is, mint az oldalét úgy az eladóét, ha ezek megvannak akkor már csak azon kell izgulni, hogy vajon ideér-e a csomag. Pont most jött meg 2 darab 3,2" 320x240-es érintőképernyő az itthoni ár töredékéért.
Meg valami eszembe jutott.
Postan erkezik ugye? Es ott US$-ba kell kifizessem, vagy jo a hazai valuta is?
Szerintem ne vásárolj egyelőre Ebay-en !
A legkisebb a valószínűsége ,hogy az E-bay -es eladók küldenek utánvétellel..... De ha direkt teszel fel ilyen bugyuta kérdéseket ,akkor nekem nincs humorérzékem és egyúttal bocs ! A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2013
Vásárolj fixáras terméket és ott nem kell agyalnod, meg licitálgatnod. 100W LED.
Idézet: „Es ott US$-ba kell kifizessem, vagy jo a hazai valuta is?” Ott? Senki nem fog neked postai utánvéttel küldeni bármit is messzi, távoli országokból. Alapvetően Visa és Mastercard a fizetőeszköz neve, amit ezek elfogadnak, és előre kell fizetni.
Ertem. Hat akkor lehet, hogy nem fogok rendelni eBay-rol, ugyanis tartok attol, hogy nem kapom meg amit megrendelek, es kifizettem elore.
Ez nem egy túl jó hozzáállás. Én már rengeteg alkalommal rendeltem árut így és mindössze egy alkalommal nem kaptam meg az árut, de az árát akkor is visszakaptam. Fizess paypal-al, ahhoz nem kell bankkártya.
Tudom, hogy nem a legjobb hozzaallas, de az emberek nem egyformak, es ha valami gond van, akkor nincs hova forduljak. A szamitogepembe az alaplap netrol volt rendelve egy cegtol, es mikor elromlott, 2 honapig vartam es telefonalgattam, ameg ujat kaptam. A legkozelebbi PC boltban meg lehet, hogy 1-2 het alatt lezajlott volna az egesz jatek, ugyanis konnyebb ugy intezkedni, ha csak a masik utcaba kell elmenjek.
Üdv!
A helyzet az, hogy eBayről szeretnék rendelni, egy dezodort. Viszont nem értek abszolút a külföldi rendeléshez. Hiába elolvasom; egyszerűen messze áll tőlem és valamiért nem tudom megérteni ezeket a "how to use eBoltok" meg ilyesmi linkek nekem nem segítenek! Valaki aki ért hozzá leírná néhány sorba minden egyes lépését a külföldi rendelésnek? Tegyük fel nincs semmim még bankártyám se, akkor mi a teendőm, azzal kapcsolatban is kell-e valami speckó módosítás vagy ilyesmi. Hogyis van ez? Például valami 10 Font, akkor mennyibe kerül még mire én azt átvehetem? Mit kell még fizetni? Tehát itt ülök a gép előtt, nincs semmim (se bankártya se hozzáértés, semmi) de kinéztem a dezodort és vásárolni szeretnék. Mi a teendő? Úgyértem, hogy bankkártya rendelés, milyet? Hol, mit ikszeljek be amikor csináltatnék egyet és tegyek rá pénzt, oké de mennyivel többet kell rátenni ilyesmire gondolok... Köszönöm.
Szerintem ha ennyi kérdésed van, jobb lenne a magyar ebay-es fórumon felvenned, és magyar nyelvű oldalakat olvasgatnod, és nem itt a HE-n kérdezgetni, hiszen az oldal nem az ebay-es vásárlások segítésére szolgál...
Ha a dezodor hajtógázás, 99.9%-hogy nem küldik el neked.
De ha belinkeled amit akarsz akkor könnyebb segíteni.
Sziasztok!
Meg szeretnék kérni valakit, hogy nem tudna nekem az ebay-ról rendelni pár db ic-t? Sajnos üzletekben nem kapni, pedig 650ft darabja. Ha valaki tudna segíteni, kérem az e-mailemre írjon, és megbeszéljük a részleteket.
Szia!
De mi van, ha nem érkezik meg az áru vagy hibás vagy hiányos? Akkor szenvedjen a visszatérítéssel meg az ilyenkor szokásos dolgokkal a szívességet tevő? Ezért inkább csináld magad a vásárlást, így a magad ura vagy.
Szia!
Mi lenne? Megszívtam! Semmilyen felelöséget nem kell vállalnia, én be vállalom, meg előre utalom a pénzt is hozzá, meg a fáradsági díjat is! Meg ha jól látom, fix áras lesz a vásárlás, nem az alku piacról. Ha lenne bank kártyám én is meg tudnám oldani valahogyan, de bank kártya nélkül nem megy sajna.
Ha van banki folyószámlád, már az is jó, mert nem kell okvetlenül bankkártyát használni a vásárláshoz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |