Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Már nem emlékszem, de ha jól tudom, akkor vagy a Firefoxszal, vagy a Windows egyik frissítésével feltelepítődik a Flashplayer. Általában szokott visítani a Firefox, hogy frissíteni kell, ha már lejárt a mandátuma, de amúgy friss telepítésnél érdemes feltelepíteni a legújabbat.
Helló, miért nem találom a keresőben a tv mi lehet a baja topicot?
Ez is egy régi hiányt pótló termék.
Ez a fiam dolga, én nem kontárkodom bele.
Rosszul emlékeztem, igazad van (most jutott eszembe), hogy külön kéri a Firefox, hogy hiányzik ez a bővítmény.
Sziasztok!
Küldött az OTP egy levelet, melyben egy új bankkártya van, amit aktiválni kell. Ez meg is történt, a kérdés: a régit le kell tiltani?
Ollóval kettévághatod, vagy elteheted, illetve ha beteszed egy bankautomatába, az elveszi tőled örökre.
Ne bántsd azt a kártyát, pattintós készülékházak bontásához a legjobb szerszám...
Nem. Automatikusan érvényteleníted, amikor az újat aktiválod. Ezért is veszi el a pénzkiadó.
A penzkiado mar akor is elveszi ha le van jarva es meg nincs aktivalva az uj.Van rajta egy datum csak adig hasznalhatod .
Alacsony költségvetésű gitárpengetőnek is megteszi.
Vicsys-nek ajánlom figyelmébe. Egy kis Air Brush! Level 1000!
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2013
Voltam tesómnál babysitterkedni. A gyerekek új hóbortja, hogy a trambulinba a nyakamba kell venni a gyerkőcöket és úgy ugrálni. Fáj is a hátam, de már nem annyira. Ma reggel viszont nem volt kedvem eljönni onnan, de muszáj volt. Pedig volt ott egy jó csaj, akivel voltak ötleteim, de a tanfolyamra akkor is menni kellett. Tudom lógni kellett volna, de a csemperagasztóért érte kellett menni, amit Béla komám hozott.
A szomszedom ilyen kartyaval giteli az autokat festes elott.
A batyam baratja re'st vagot az ajto keretbe , kivulrol felfogatott egy olyan diszt mind az utcai telefonoknal a kartya behejezo reszen van es azt hangosztasa ,hogy kartyas ajtozarja van , kozben csak a csatanos zar nyelvet tolja el a kartyaval a re'sem keresztul .
Házilag hogyan lehet az ajtózárnak helyet csinálni? Nemrég készült el a kamra ajtó, és milyen az, amelyiken nincsen zár szerkezet?
A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2013
Hat ez nagyon hulye kifogas , a tesom irakba elt volna az amerikai invazio alat , akor sem jotem volna el ha tetszet volna egy csaj.
Nagyon zsír, de a kétnyelvűséget miért úgy oldod meg hogy egyszer így, egyszer úgy?
Sziasztok,
pecások ti hogyan élesítitek meg a horogjaitokat? Csempén?
Télen egy picit hűvös viselet... Amúgy jól kihozza a turistalátványosságokat.
A polcon néhány lekváros üveget odébb teszel és ott biztos lesz helye a zárnak.....
Jo reggelt!
Minek tologatni kinyalni egyett majd buf belle. Idézet: „Házilag hogyan lehet az ajtózárnak helyet csinálni? Nemrég készült el a kamra ajtó, és milyen az, amelyiken nincsen zár szerkezet?” Az atol is fugg milyen tipusu ajtozar, van amelyet csak ra kell fogatni.
Az biztos! Én nem tudnám megcsinálni, mert nagyon remegne és izzadna a kezem....
Na akkor kiegészítem az előzőeket. Nézzétek el a képhibát, mert nincs mindenkinek profi gépe.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |