Fórum témák
» Több friss téma |
Van ennek ingyenesen letölthető változata? Csak mert nem ismerem ezt. Ez jó? Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2013
Szia!
Ez jobb sokkal. Ingyenes természetesen. Bővebben: Link A beállítások: 64 vagy 32bit attól függ milyen a géped. Gnome Iso Backtrack 5 R3 A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2013
Szia!
Köszönöm. Otthon letöltöm.,majd kiírom aztán boot majd kell valamit csinálni? vagy csak megnézem hogy van e hang,vagy nincs.
Röviden:
Betölt a dvd majd enter aztán legfelső menüpont: Boot text mode. Miután "dolgozik" és fut a kernel (irkálja a sok hülyeséget ) kapsz egy promptot. Felhasználó: root Jelszó: toor Ezután már csak annyi hogy startx és bejön a winhez hasonló felület. Ezután találsz benne audió progikat az egyikkel megnézed hogy van e hang. Ha nem megy írj, segítek szívesen, régóta linuxozok.
Szia.
Nem szükséges 3000 Mbyte méretü speciális hálózati linuxot, mint a BackTrack 5R3 is, letöltened ! Elég egy sokkal kisebb, például Puppy_Linux_ver.528-004, ami nincs még 150 Mbyte sem. Letöltés után kivakarni CD-re, majd bebootolni vele. Igaz elöször angol nyelven kérdezget, de nagyon kicsi, gyors, mivel bootoláskor egyenesen a RAM-ba pakolja be magát. És persze minden féle jó kis programok vannak benne. Hasonló a menüje is mint egy windóznak, biztos megtalálod benne a rendszerinformációkat, csak egy kis türelem kell hozzá. Link : http://code.google.com/p/gccforgo/downloads/detail?name=lupu-528.00...amp;q=
Köszönöm a segítségeket, este jelentkezem hogy mi történt.
Üdv!
Szia! Meg van be boot-oltam meg is van minden majd pendrivröl nyomtam egy filmet felhúztam a lejátszó hangját de semmi.
Szia.
Bocs hogy csak ilyen késön vagyok most itt. Éppen ballag lefelé Lupu-528-005, készítek majd konkrét screenshotot, hogy milyen alakban mutatja, de már csak holnap tudom megmutatni. Ha a bal alsó sarokban maximumra állítod a hangeröt, akkor sem harangozik a figyelmeztetö hang a puppy-tól ?
Szia! Semmi baj,keresgéltem mindenütt mindent de nem sikerült.Most visszarakom megnézem azt amit írtál.
Most ujbol be boot-oltam most sikerült a nettre is csatlakoznom,most van lent jobboldalt hangikon felhúzom de ahogy húzom föl le semmi hang.
Fejhallgató, mikrofonbemenet, semmi? Ha egyik se működik, akkor kérdés látja-e az ICt, ha nem, akkor az IC táp, föld és kommunikációs csatornáit ellenőrizni. Ha látja, de nem működik, akkor az analóg rész. Ha csak a hangszóró nem akkor az erősítő IC körül kell keresni. (Nagy általánosságban, még mindig lehet akár más is)
Leszedtem közben az Aida64-et feltelepítettem,ott láttam benne a hangkártyát. Aztán bedugtam a fejhallgatót és láss csodát ment benne a hang,aztán kihúztam és a hangszóróba is. nem tudom mi történhetett.,aztán bementem a vezérlőpultba>Hangok és audioeszközök most már látta a SoundMax ......-t. mostmár eltudtam helyezni az ikont is a tálcára. Hát ezt egyébként nem értem. Az Aida telepítése után leszedhetett volna valamit? pasz. de valaki biztos érti a jelenséget.
Köszönöm mindenkinek a kitartást-segítséget. Üdv!
Szia.
Valószínü, hogy az Aida64 telepítésekor valamelyik adatok átíródtak az op.rendszeredben újabbra (jobbra) és azokkal már helyesen müködik. Ennél még sokkal "meglepöbb" dolgok is képesek történni a redmondi "W....z" rendszerekben, pláne automata frissítések után. Persze a hardwer is sokmindenben ludas. Sok sikert a továbbiakban.
Szia!
Köszönöm a választ. Na most bekapcsoltam megint a gépet,ahogy hazaértem és a meglepetés megint elölről kezdődik úgy látom. Egyből észrevettem mivel a hang ikon nem volt a tálcán. Az Aida megnyitásakor most ez sem látja a hangkártyát. Ha tudnám mi folyik itt.... Ebbe a gépbe milyen memória kártya jár? Az alján ezt írja : Sony Model PCG-4D1M Ha felnyitom VGN-T2XP/S, tegnap egész este kerestem leírást de nem találtam.
Visszaállítottam a Biosba alapértelmezettre most jóóóó ,remélem így is marad.
Idézet: „Visszaállítottam a Biosba alapértelmezettre most jóóóó ,remélem így is marad.” Ha kilépéskor elmentetted, akkor biztosan. (ezzel kellett volna kezdened, nem véletlenül írtam - pár kört megspórolhattál volna)
Szia!
A tegnap biztos vagyok benne hogy elmentettem a beállítást amit állítottam.
LG HL-DT-ST szériai dvd írók sehogy nem képesek a DL-DVD túlírására? círka 300mb-al kellene többet ráírnom, de sehogy se sikerült.
Túlírással cirka 11Mb-al tudsz többet ráírni mint a DVD névleges kapacitása. Nem csoda hogy a 300mb nem sikerül... Szerezz inkább 2 rétegű DVD-t vagy írd ki két lemezre. Ez halott ügy.
Épp ez az, hogy ez dupla rétegű, 8,5GBos verzió. Mások ki tudták írni, gondolom más íróval. Amit rá akarok írni az érdekes módon 8,13GB, és mégse engedi ez miatt a 300mb miatt.
Két lemez meg nem megoldás ebben az esetben.
Hol nézem meg, hogy milyen van rajta? De szerintem a gyári. Most olvasgattam, és máshol írják, hogy ezek nem alkalmas írók a túlírásra
Milyen programmal akarod kiírni és milyen lemezkép formátumból?
A Nero szokása így reagálni, ha nem ISO-bol vagy NRG-ből szeretnél írni. Példának okáért a CUE és egy BIN párost nem szeretni, ebben van plusz információ az eredeti lemezről és emiatt nagyobbnak hiszi, pedig nem is az.
Na az írási hibát elhárítottam. De ezt nem értem, hogy azt írja az isora, hogy 8,433gb (ezért nem akart az írás menni rendesen), amit felír az meg csak 7,8gb. Leellenőrizte az iso alapján a program is, és helyesen írta ki. Akkor miért írja a program, hogy nagyobb az iso mint a lemez, ha mégse?
Azért, mert nem mindegy, hogy a GigaBájt hogyan van számolva!
Sokszor csak 1000-el szoroznak 1024 helyett! A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2013
Ez így van, nekem is van olyan Hitachi winchesterem, amire először azt mondták, 1 TB, később már "csak" 1000 GB a kapacitása. Összement
Nekem csak azzal van a bajom, hogy miért sír amikor elindítanám az írást, hogy nagyobb a fájl mint a dvd, de felírásnál meg kisebb?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |