Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: „Itt lehet valami pontokat osztani? Adnék én, ha tudnám hogy kell?!?!?!?” Ha megírod, kinek gondolod a pontot adni, mi gondoskodunk róla. ![]()
Nem is tudom
![]() ![]() ![]()
Üdv!
Ezt az alkatrészt egy CT berendezésből termeltem ki. Tudja esetleg valaki mire lehet használni?
a rajzon jól láccik..
Ez egy két sorba kötött tirisztor egy tokban
A rávázolt ábra szerint két nagytejesítményü tirisztor van benne K1 G1 - K2 G2- ön keresztül lehet megvezérelni.
A CT-alatt azt a fehér 'alagutat' érted amibe átvilágítják az ember agyát?
Igen, azt az alagutat... leselejteztek egyet és mielőtt a méhtelepre vitték volt idő szétnézni benne.
Ebben a kapcsolóban a LED hogyan működik? 12V-ot kell adni neki, vagy úgy működik mint egy rendes led? Egyáltalán milyen szinű? Azt sem írták sehol
![]()
A led akkor világít amikor a két kicsi lábára feszt teszel. A leirás szerint 12V ot rá lehet tenni egyenesen a két kicsi ledbementre. A színe hát nem is tudom, kérdezd meg tölük.
Hali!
A képen látható csatlakozónak mi a neve(3db egymás mellett) ? Mert nem találok ilyet se a hqnál se a kontánál.
Én csúszó saruként ismerem, de fogalmam sincs hogy hol lehet beültethetőt kapni.
PL.: itt csak ez pont az ellendarabja
Szerintem az Arwill-ban vagy a Mikroelektronban kapsz a XI. Bercsényi utcában. Én valamelyikban vettem utoljára...
![]()
köszi a hasznos infot!
A lomex árlistán megtaláltam ![]()
Halihóó!
Azt hiszem ezt hívják faston (fast-on) vagy fastin csatlakozónak és a rendesebb alkatrészboltokban általában kapható is.
Helláj! Van egy alkatrész úgy néz ki mint egy normális színkódos ellenállás csak ennek a közepén egy fekete csík van és semmi más. Ha kimérem akkor rövidzárat mutat. Ez most jó vagy nem? Lehet hogy ez valamiféle biztosíték?
sziasztok! már több helyen kerestem forgókondit, nem tudjátok, hol lehet kapni? előre is köszönöm!
Ezt stilszerűen 0 ohmos ellenállásnak hivják. Régebben alkalmazták a sima huzalátkötés helyett (jobban nézett ki) a tervezője szerint.
Egy 24KJU ellenállás milyen értékű?
Gondolom 24 kOhm, de az U pl. mi? A J gondolom a tűrés.
Egy Philips tévéalkatrészt keresek:
BT100 300R A tévé tápegység részében található, ajánlásra kipróbáltam egy tirisztort de nem bírta. Már nagyon sok helyen kerestem de sehol senki nem tud segíteni Ha valaki tud valamit PLS ![]()
Valaki már hallott erről az IC-ről:?: WT7520 hogy egyáltalán mi lehet ez, vagy mivel lehetne helyettesíteni? 500W-os Chieftec táőba van.
Hello mindenkinek!
1 autórásióban találtam 1 Idézet: nevezetű valamit ha jól hámoztam ki az adatlapból ez 1 feszstab? „BA3910B” ![]() adatlap ![]()
Annál azért több. Több feszültségszintet is stabilizál, azt írja autós hangrendszerekben használatos.
szia!
és mire használhatom? gondolom fesz stabilizálásra és még? ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |