Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Remek köszönöm!
![]()
Itt van az összes időpont Bővebben: Link
Az ország keleti felében szokott lenni börze? Vagy ez Pesti úri huncutság?
Jó lenne, ha lenne. Nem kellene 500km-t utazni oda-vissza.
![]()
Augusztusban szokott lenni az Egri Rádióamatőr Találkozó, ami egyben börze is.
Bővebben: Link
Délalföldön valaki nem tud?
Még csak 1-ről hallottam Csorváson ,de másról még nem nagyon
A mai napon kaptam az értesítést, hogy a következő Nosztalgia börze időpontja megváltozott!
Ugyanis az eredeti dátum az munkanap, ezért nem szombaton, hanem egy nappal később 2013. augusztus 25-n vasárnap lesz megtartva, változatlanul a Puskásban.
Sziasztok,
tervezem a a vasárnapi börze látogatást, mivel még nem voltam: - lehet-e alkudozni? - általában mik szoktak előfordulni? - az árak ki vannak írva, vagy mindent kérdezni kell? - kb mekkora létszámú az eladói kör? - mikor kezdődik és meddig tart?
Szia!
Lehet alkudni (érdemes). Minden előfordul, aminek köze van ez elektronikához, meg az is aminek nincs. Van kiírt áras, és kérdezős is (itt lehet leginkább alkudni). Nosztalgia-nagybörzén 50 felett van az árusok köre (jó időben az udvar is tele van, akár 80 is). 7-kor már ott vannak, délig (egyig is eltart). Ha eladni is akarsz, némi helypénz kell fizetni (bent). Szokott lenni ingyen elvihetős is, ha van kacatod (ami neked semmi, másnak keresett holmi lehet) hozhatsz, de táblázd ki.
- lehet-e alkudozni?
Lehet, sőt szinte kötelező ![]() - általában mik szoktak előfordulni? Minden, még dezodor is. Komplett rádió, műszer, alkatrésze, katonai cuccok, szerszámok, stb... - az árak ki vannak írva, vagy mindent kérdezni kell? Legritkább esetben vannak kiírva, kérdezni kell. - kb mekkora létszámú az eladói kör? Pontos számot nem tudok, de szerintem az nagy börzén 50+ - mikor kezdődik és meddig tart? Szerintem mindenképpen a delőttöt célozd be. Én 9-re szoktam menni, akkor már mindenki régen ki van pakolva. Egyszer volt hogy nem tudtam délelőtt megindulni, amikor odértem az első párbeszéd amit meghallottam ez volt: - Na, pakolunk? - Ja. Idézet: „Ha eladni is akarsz, némi helypénz kell fizetni (bent).” Ha jól tudom nemrég emelték 400-ról 500-ra.
Tavaly a nyár végin nem voltak túl sokan (a többi nagybörzéhez képest), ilyenkor nyaral sok ember. Alkudni lehet. A nagy teremben általában minden drágább és nem nagyon alkudozósak az emberek. Szóval elsőként ajánlom az udvart és a kis termeket. Hátha ott van és akkor olcsóbban hozzájutsz. Mondanám, hogy mindenféle műszer és alapvetően elektroncső van, de ez már sajnos nem teljesen igaz. A nagyon használható holmikat lefölözték régebben. Ha véletlenül van új árus, az szerencse, a nagyteremben mindenféle van, de nem feltétlen "olcsón" (ugye kinek mi az).
Én majdnem minden börzére ki szoktam nézni, elsősorban a társaság miatt. Új embernek minden új, nekem meg már minden ismert és régi. Így kell szemlélni az általam írtakat.
Ha valakinek nagyon kell valami (pont tőlem) csak szóljon mert megyek...
Ha van valami elfekvő magnovál foglalatod, az érdekelne; nem baj, ha sérült, hiányos.
INGYEN! Ha kell valakinek: Alcatel 5101 Quark, házi telefonközpont, három egysége van, négy kagyló, négy táp, vezetékek. Holnap elcipelem (~5kg) a börzére.
Szia Kálmán!
Nekem ez az egész tök újdonság amúgy, a mostanira már nem, de a legközelebbire szerintem beugrok. ![]()
A mai jó volt, néhány új eladóval. Elég sokan voltak.
Igen , elég sokan voltak a többihez viszonyítva.
Én évente egyszer megyek a távolság miatt , de hála égnek kaptam mindent. Valaki a hátsó lépcsőfeljárónál árult Voltcraft labortápokat.A nagyobbra le is csaptam ![]() Nixie-k re viszont most úgy kellett vadászni , alig volt.
Igen mostanság inkább homlok nixi k vannak azért abból csináltam magamnak órát. Egy embernél láttam álló piros nixi ből néhányat.
Én vettem 6 db Z560M et és 4 db In12-t és 6 db LC-516 -ot.
3 Z560M-re nem volt foglalata többire mind kaptam.csal egyet bánok.Mire hazaértem egy Z560M elrepedt ![]()
Sziasztok!
Egyszer láttam a börzén egy elektroncső alakú késlsltető relét. Szokott olyan mostanában is lenni? Milyen árban adják?
Hát nagy ritkán. Én kétszer láttam. egyet meg is vettem Nándi bácsitól, de semmilyen adatot nem tudok róla (egyedi kivitel, nem foglalatos).
Üdv, valaki esetleg meg tudná mondani, hogy GU-50-es, meg hozzá való foglalat kb milyen áron szokott menni a börzén?
300-500Ft és 1000 körül így sorrendben.
Köszi, akkor következő alkalommal azt hiszem bemegyek a börzére.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |