Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   406 / 1156
(#) eSDi válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Okt 22, 2013 /

Üdv!

Ha van router a hálózatban ami az internet megosztást végzi, akkor abban kapcsold be a tűzfalat, a Windows XP tűzfalát pedig teljesen ki. Magán jellegű hálózatoknál teljesen felesleges bekapcsolni az amúgy is gyengécske XP tűzfalat. A routerekben lévő általában jobban véd.
(#) erdei49 hozzászólása Okt 22, 2013 /

Üdv. mindenkinek!

Egy nagy feladvány: A számítógépemen a parancsikonok átváltottak Google Chrome -ra. Mind a harminc. A alattuk lévő kiírás maradt az eredeti. Pl.: indítom a Skype-ot, és indul a Chrome. Akármelyiket indítom, mind a Chrome-ot hozza! A gépen lévő fájlok előtt is átváltoztak az ikonok. Ha van más megoldás, nem szeretném újratelepíteni, mert elvész sok remek progim.
Ha van valakinek ötlete, szívesen venném.

Előre is köszönöm!
(#) zsoltee0001 válasza eSDi hozzászólására (») Okt 22, 2013 /

Szia
Ha már routert kell álligatni akkor ez már nekem magas
Egyébként tp link wr 841 van.
Üdv
(#) zsoltee0001 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Okt 22, 2013 /

Közbe megjavult, bár tudnám mitől, mert már kikapcsolt tűzfallal se volt jó, meg nem frissítette a változásokat, aztán most hirtelen frissítette (????)
Egyébként a 3670 port megnyitásával működik bekapcsolt windosos tűzfallal is
(#) vladcepes hozzászólása Okt 22, 2013 /

kadarist,Placi84. Elmentem ma az ismerőshöz majd előkerült a Sata-Raid driver flopi és minden rendbe jött. Üdv!
(#) golem hozzászólása Okt 23, 2013 /

Sziasztok!

Az mért csinálja az xp hogy az óra mellet vannak az ikonok és egyik indításnál betölti rendesen a következő 2-3 indításnál nem tölti be rendesen. Most sincs betöltve mind a hangszóró ikon és a videokártya ikon hiányzik.
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2013
(#) Ktulu válasza golem hozzászólására (») Okt 23, 2013 /

Olvasd át a következő linkeket:
Bővebben: Link
(#) belfi2 hozzászólása Okt 23, 2013 /

Sziasztok!

Nemrég vettem egy MSI G31M3-L-V2 (MS7529)alaplapot, benne egy Celeron 1,8Ghz procival ,2Gb rammal.és egy GF7300 videókártyával . Feltettem rá egy Win 7-et . Elég jól fut.Most kiakartam cserélni a procit egy Intel 541 (3,2Ghz - L2 1Mb-800Mhz FSB) de úgy melegszik , hogy bekapcsol a a proci belső korlátozása.A hűtés egy Arctic Alpine 11 Plus hűtő ami 100w-ig tudna hűteni de nem teszi. A procit másik gépben Dc7100 -ban kipróbálva a saját hűtője simán 70 fok alatt tartotta, XP alatt. Most azon filózok hogyha kikapcsolom a HyperThreading funkciót akkor visszább esne e a hőmérséklet?

Üdv Belfi2
(#) mizsei.robi válasza belfi2 hozzászólására (») Okt 23, 2013 /

Biost resetelted már? Néhány alaplap hajlamos az "új" processzort a "régi" beállításaival hajtani. A borda mennyire meleg kb?
(#) eSDi válasza belfi2 hozzászólására (») Okt 23, 2013 / 1

Üdv!

Ha megnézed a támogatott CPU-k listáját, akkor láthatod, hogy elvileg nincs is támogatva az 541-es P4-es proci. Bővebben: Link Ezért lehet, nem is tudja jól beállítani.
Másrészt ez a hűtő, szerintem kevés lenne neki mindenképpen, már ránézésre is. A honlapján egy i7-es procival van feltüntetve a teszteredmény. Az i7-ben nagyon fejlett energiatakarékossági rendszer van és 22nm-es technológiával készül. Míg a 541-es egy áramzabáló 90nm CPU, ami nagyon melegszik. Ezért összehasonlítani nem igen lehet a kettő hőtermelését. A DC7100-ban pedig azért jó, mert az egy jól méretezett házban van, jól méretezett hűtővel.
(#) Gabó válasza belfi2 hozzászólására (») Okt 23, 2013 /

Én a 3Ghzes verziót használtam, és az is eléggé melegedett. Ahogy nézem, a hűtőd olyan mint a gyári 775ös. Nekem azzal 60-70fok simán volt. Amivel emberibb fokra tudtam teremteni, az ez volt:Bővebben: Link Persze az újabb procikat jéghidegen tartja, de ez a proci, még ezt is megizzasztotta.
Rendesen pasztáztad ugye? Se nem tettél rá 1kiló (láttam már példát rá ) se pedig csak egy pöttyöt középre.
(#) belfi2 válasza mizsei.robi hozzászólására (») Okt 24, 2013 /

Szia!

Csináltam már vele resetet is ,meg amit el lehet képzelni de sajnos ugyan úgy melegszik.Mikor leállítom kb 40 fok , üzem közben a venti miatt nem tudom érzékelni , de eléggé meleg.
(#) belfi2 válasza eSDi hozzászólására (») Okt 24, 2013 /

Szia !

Igen néztem az MSI oldalán is de először ITT néztem meg , és ezen az oldalon támogatva van. A többiben igazad lehet, és nem kísérletezem tovább , majd veszek egy belevalót,. Hűtés már van. Vissza raktam az 1,8-as cerkát.
Meg jegyzem csak egy hajszállal volt gyorsabb a 3.2, a jelenlegi procinál.
(#) belfi2 válasza Gabó hozzászólására (») Okt 24, 2013 /

Szia !
Nem, nem gyári hűtő . Amivel vettem az D76716-002, azzal rögtön kikapcsolt.Nekem is ajánlottak hasonlót de nagyon magas volt az ára és a tesztek alatt látott majdnem semmi különbség miatt már nem ruházok be hűtésre, inkább egy "modern "procira.
A pasztázás is rendben volt de nem segített.

Köszi mindenkinek a segítséget!
(#) eSDi válasza belfi2 hozzászólására (») Okt 24, 2013 /

Nem tudom, ez az oldal honnan vette ezt az információt, de oda is volt írva, hogy nincs tesztelve ezzel a procival, a lap alján pedig az, hogy a sárga jelölésűek valószínűleg nem támogatottak.
Az 1.8-as Celeron nem véletlenül egy DualCore-os, mert akkor azért volt csak egy kicsivel gyorsabb nála a P4.
(#) eSDi válasza belfi2 hozzászólására (») Okt 24, 2013 /

Ha ezt a hűtőt adták hozzá, akkor nem csoda, hogy lekapcsolt...
Ez egy DualCore, de inkább Core2 proci hűtője. Ehhez a Prescott magos P4-hez kb dupla ilyen magas hűtő jár.
(#) belfi2 válasza eSDi hozzászólására (») Okt 24, 2013 /

Hali!

Az a képen látható hűtő a gyári 1.8 procihoz (430) lett adva.Sajnos nem kétmagos (Ezt a feladat kezelőben is lehet látni) csak sima cerka .
Az 541-es proci fehér mezőben van , és az is ott van hogy melyik BIOS verzióval került be a listába.
Jelenleg a legújabb 2010 BIOS van fenn.
Ehhez a procihoz akartam az Alpin 11 plust de nem jött be.
Viszont van egy másik lapom de az a következő kérdés lesz.
(#) belfi2 hozzászólása Okt 24, 2013 /

Hali!

Kaptam egy hibás P4FSB1333-650 deszkát. A hiba az volt hogy a CPU vetihez tartozó vezető sáv elfüstölt. Nem tudom miért ne kérdezzétek. Van benne egy 1,6 Celeron (SL9XP)proci.
Ez a lap támogotja az 541 intelt , de nem birom a biosból kikapcsolni a túlhúzást, amit gyárilag beletettek.Most az 1,6os proci alpból 2,66 on fut ,és minden fel van turbózva.Hogy lehet kikapcsolni , mert másik procival így nem hajlandó indulni.
(#) belfi2 hozzászólása Okt 24, 2013 /

LeírásMég ezt találtam az Asrock laphoz. Mi a véleményetek.
Még annyit hogy a videó kártyán az összes kondit cserélnem kellet mert fel voltak púposodva .
A hozzászólás módosítva: Okt 24, 2013
(#) ktamas66 válasza belfi2 hozzászólására (») Okt 24, 2013 /

BIOS frissítés?
(#) belfi2 válasza ktamas66 hozzászólására (») Okt 24, 2013 /

Hali!

Nincs hozzá , legalábbis 2007 utáni.Vagy csak én nem találtam de utána nézek ,még jobban.
(#) sastas01 válasza orizon hozzászólására (») Okt 25, 2013 /

Igen, ki lehet szedni, ha valaki rosszul rakta be vagy kilazult.

Jól teszed, hogy paszta nélkül nem használod. Valaki lemérte, hogy a levegőnél gyakorlatilag a !baracklekvár és a nutella! is jobb mint a semmi.
(#) Beringer 600 hozzászólása Okt 25, 2013 /

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem a videón bemutatott kijelző progit szeretném letölteni,de nem tudom hol keressem,és hogy hogyan kell.Legyetek szívesek segítsetek ha tudtok.Bővebben: Link
(#) antikzsolt válasza Beringer 600 hozzászólására (») Okt 25, 2013 /

1 tessék. 1 perc alatt megtaláltam.
(#) Beringer 600 válasza antikzsolt hozzászólására (») Okt 25, 2013 /

Tudnál segíteni a letöltésbe,mert nem vagyok valami nagy gép guru
(#) Placi84 válasza Beringer 600 hozzászólására (») Okt 25, 2013 /

Tessék.
Gugli fordító a barátod.
Ott van az oldalon hogyan és honnan lehet leszedni.

Üdv.: Laci
(#) antikzsolt válasza Beringer 600 hozzászólására (») Okt 25, 2013 / 1

Link megnyit és a zöldd dowloadra katt. és majd felugrik egy ablak arra ott mentésre kattintani.
(#) Beringer 600 válasza antikzsolt hozzászólására (») Okt 25, 2013 /

a letöltés meg van a kijelző meg jelenik,de még nem megy.Valamit bekell másolni a winamp-ba?
(#) Beringer 600 válasza Beringer 600 hozzászólására (») Okt 25, 2013 /

Sehogy sem akar elindulni nem tudom fontos-e,nekem win7 van a gépen.
(#) Placi84 válasza Beringer 600 hozzászólására (») Okt 25, 2013 /

Ott van a link, az általad linkelt videónál.
Oroszul van, ki lehet mazsolázni és gugli segít amennyit kell

Üdv.: Laci
A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2013
Következő: »»   406 / 1156
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem