Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
Ha van router a hálózatban ami az internet megosztást végzi, akkor abban kapcsold be a tűzfalat, a Windows XP tűzfalát pedig teljesen ki. Magán jellegű hálózatoknál teljesen felesleges bekapcsolni az amúgy is gyengécske XP tűzfalat. A routerekben lévő általában jobban véd.
Üdv. mindenkinek!
Egy nagy feladvány: A számítógépemen a parancsikonok átváltottak Google Chrome -ra. Mind a harminc. A alattuk lévő kiírás maradt az eredeti. Pl.: indítom a Skype-ot, és indul a Chrome. Akármelyiket indítom, mind a Chrome-ot hozza! A gépen lévő fájlok előtt is átváltoztak az ikonok. Ha van más megoldás, nem szeretném újratelepíteni, mert elvész sok remek progim. Ha van valakinek ötlete, szívesen venném. Előre is köszönöm!
Szia
Ha már routert kell álligatni akkor ez már nekem magas Egyébként tp link wr 841 van. Üdv
Közbe megjavult, bár tudnám mitől, mert már kikapcsolt tűzfallal se volt jó, meg nem frissítette a változásokat, aztán most hirtelen frissítette (????)
Egyébként a 3670 port megnyitásával működik bekapcsolt windosos tűzfallal is
kadarist,Placi84. Elmentem ma az ismerőshöz majd előkerült a Sata-Raid driver flopi és minden rendbe jött. Üdv!
Sziasztok!
Az mért csinálja az xp hogy az óra mellet vannak az ikonok és egyik indításnál betölti rendesen a következő 2-3 indításnál nem tölti be rendesen. Most sincs betöltve mind a hangszóró ikon és a videokártya ikon hiányzik. A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2013
Sziasztok!
Nemrég vettem egy MSI G31M3-L-V2 (MS7529)alaplapot, benne egy Celeron 1,8Ghz procival ,2Gb rammal.és egy GF7300 videókártyával . Feltettem rá egy Win 7-et . Elég jól fut.Most kiakartam cserélni a procit egy Intel 541 (3,2Ghz - L2 1Mb-800Mhz FSB) de úgy melegszik , hogy bekapcsol a a proci belső korlátozása.A hűtés egy Arctic Alpine 11 Plus hűtő ami 100w-ig tudna hűteni de nem teszi. A procit másik gépben Dc7100 -ban kipróbálva a saját hűtője simán 70 fok alatt tartotta, XP alatt. Most azon filózok hogyha kikapcsolom a HyperThreading funkciót akkor visszább esne e a hőmérséklet? Üdv Belfi2
Biost resetelted már? Néhány alaplap hajlamos az "új" processzort a "régi" beállításaival hajtani. A borda mennyire meleg kb?
Üdv!
Ha megnézed a támogatott CPU-k listáját, akkor láthatod, hogy elvileg nincs is támogatva az 541-es P4-es proci. Bővebben: Link Ezért lehet, nem is tudja jól beállítani. Másrészt ez a hűtő, szerintem kevés lenne neki mindenképpen, már ránézésre is. A honlapján egy i7-es procival van feltüntetve a teszteredmény. Az i7-ben nagyon fejlett energiatakarékossági rendszer van és 22nm-es technológiával készül. Míg a 541-es egy áramzabáló 90nm CPU, ami nagyon melegszik. Ezért összehasonlítani nem igen lehet a kettő hőtermelését. A DC7100-ban pedig azért jó, mert az egy jól méretezett házban van, jól méretezett hűtővel.
Én a 3Ghzes verziót használtam, és az is eléggé melegedett. Ahogy nézem, a hűtőd olyan mint a gyári 775ös. Nekem azzal 60-70fok simán volt. Amivel emberibb fokra tudtam teremteni, az ez volt:Bővebben: Link Persze az újabb procikat jéghidegen tartja, de ez a proci, még ezt is megizzasztotta.
Rendesen pasztáztad ugye? Se nem tettél rá 1kiló (láttam már példát rá ) se pedig csak egy pöttyöt középre.
Szia!
Csináltam már vele resetet is ,meg amit el lehet képzelni de sajnos ugyan úgy melegszik.Mikor leállítom kb 40 fok , üzem közben a venti miatt nem tudom érzékelni , de eléggé meleg.
Szia !
Igen néztem az MSI oldalán is de először ITT néztem meg , és ezen az oldalon támogatva van. A többiben igazad lehet, és nem kísérletezem tovább , majd veszek egy belevalót,. Hűtés már van. Vissza raktam az 1,8-as cerkát. Meg jegyzem csak egy hajszállal volt gyorsabb a 3.2, a jelenlegi procinál.
Szia !
Nem, nem gyári hűtő . Amivel vettem az D76716-002, azzal rögtön kikapcsolt.Nekem is ajánlottak hasonlót de nagyon magas volt az ára és a tesztek alatt látott majdnem semmi különbség miatt már nem ruházok be hűtésre, inkább egy "modern "procira. A pasztázás is rendben volt de nem segített. Köszi mindenkinek a segítséget!
Nem tudom, ez az oldal honnan vette ezt az információt, de oda is volt írva, hogy nincs tesztelve ezzel a procival, a lap alján pedig az, hogy a sárga jelölésűek valószínűleg nem támogatottak.
Az 1.8-as Celeron nem véletlenül egy DualCore-os, mert akkor azért volt csak egy kicsivel gyorsabb nála a P4.
Ha ezt a hűtőt adták hozzá, akkor nem csoda, hogy lekapcsolt...
Ez egy DualCore, de inkább Core2 proci hűtője. Ehhez a Prescott magos P4-hez kb dupla ilyen magas hűtő jár.
Hali!
Az a képen látható hűtő a gyári 1.8 procihoz (430) lett adva.Sajnos nem kétmagos (Ezt a feladat kezelőben is lehet látni) csak sima cerka . Az 541-es proci fehér mezőben van , és az is ott van hogy melyik BIOS verzióval került be a listába. Jelenleg a legújabb 2010 BIOS van fenn. Ehhez a procihoz akartam az Alpin 11 plust de nem jött be. Viszont van egy másik lapom de az a következő kérdés lesz.
Hali!
Kaptam egy hibás P4FSB1333-650 deszkát. A hiba az volt hogy a CPU vetihez tartozó vezető sáv elfüstölt. Nem tudom miért ne kérdezzétek. Van benne egy 1,6 Celeron (SL9XP)proci. Ez a lap támogotja az 541 intelt , de nem birom a biosból kikapcsolni a túlhúzást, amit gyárilag beletettek.Most az 1,6os proci alpból 2,66 on fut ,és minden fel van turbózva.Hogy lehet kikapcsolni , mert másik procival így nem hajlandó indulni.
LeírásMég ezt találtam az Asrock laphoz. Mi a véleményetek.
Még annyit hogy a videó kártyán az összes kondit cserélnem kellet mert fel voltak púposodva . A hozzászólás módosítva: Okt 24, 2013
Hali!
Nincs hozzá , legalábbis 2007 utáni.Vagy csak én nem találtam de utána nézek ,még jobban.
Igen, ki lehet szedni, ha valaki rosszul rakta be vagy kilazult.
Jól teszed, hogy paszta nélkül nem használod. Valaki lemérte, hogy a levegőnél gyakorlatilag a !baracklekvár és a nutella! is jobb mint a semmi.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem a videón bemutatott kijelző progit szeretném letölteni,de nem tudom hol keressem,és hogy hogyan kell.Legyetek szívesek segítsetek ha tudtok.Bővebben: Link
1 tessék. 1 perc alatt megtaláltam.
Tudnál segíteni a letöltésbe,mert nem vagyok valami nagy gép guru
Tessék.
Gugli fordító a barátod. Ott van az oldalon hogyan és honnan lehet leszedni. Üdv.: Laci
Link megnyit és a zöldd dowloadra katt. és majd felugrik egy ablak arra ott mentésre kattintani.
a letöltés meg van a kijelző meg jelenik,de még nem megy.Valamit bekell másolni a winamp-ba?
Sehogy sem akar elindulni nem tudom fontos-e,nekem win7 van a gépen.
Ott van a link, az általad linkelt videónál.
Bővebben: Link Oroszul van, ki lehet mazsolázni és gugli segít amennyit kell Üdv.: Laci A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |