Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Az ohmmérő mit mond? Nem baj, ha áramkörben van, mérj csak rá!
Szia.
2.1 k ohm
Az a B biztosan B és nem valamilyen szám? Ezt az értéket kiforrasztva mérted?
A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2013
34B = 2,21KOhm, 1% (EIA-96 jelölés)
Igen kiforrasztva, hát b.nek tünik de hasonlithat 8 ra is de az egyik széle egyenes, van több is a panelen, 56B mások.
Kösz a gyors választ.
Üdv
56B = 3,74K 1% (a hozzá való sw: MoliBali Bicska 1.5)
Sziasztok! Kaptam egy nagyobb marékkal ebből a tranzisztorból, motorola a gyártó, van belőle M9622 és M9624 is. Viszont semmi adatlapot nem találok hozzá. Egyébként ennek a tokozásnak mi a neve?
Rádióamatőrökkel el tudod boltolni. 144 MHz-re tök jó végtranyó. Adatok alant.
A hozzászólás módosítva: Nov 2, 2013
Köszönöm! Tehát akkor ezek nem jók sima tranyók helyett?
szasztok Szernék segítséget kérni van két darab szovjet tirisztorom a típusa T2-10-5-6I0 3-19
nem tudom az adatait. Sehol sem találom azokat
Végülis lehet síma tranzisztornak is használni, csak kár értük.
Valamint ilyen alkalmzásban sok extrát nem nyújtanak...
Sziasztok nem alkatrészről hanem egy szerszámról vagy eszközről szeretném megtudni, hogy mire is való, és hát hogy mi is az. Remélem valaki felismeri.
Hántolókés.
Bővebben: Link Sik fellületek "huplijainak" eltüntesésére használják. Pl. esztergagép ágyának síkba hántolására.
Üdv!
Van egy kis fehér kondi egy háztartási gép motorjában tekercselés szigetelése alatt.. A következő van ráírva: L 30 125 Cfok 07F A hőmérséklet nyilván egyértelmű, de a másik kettőből mennyi az értéke?
Üdv. A kondi nem valószinű ha tekercstestben található. Hőbiztositék lehet.
Igazad van, erre nem gondoltam. Akkor nincs gond. Kiiktatom és kész.
Köszönöm.
Ha ezzel kellene esztergaszán ágyat hántolni, mondanám is a szitkokat, sauber (sorjázó-)-nak (-nek) kiváló.
Igen, de nem az én ötletem volt az eszterga csúszó ágyának az ezzel való hántolása.
Pedig akár hiszed akár nem, erre is használták, és a szerszámkészítők egyik legfontosabb szerszáma. Hogy csak sorjázásra használtad, az a Te dolgod. Nem csak egy méretben létezik, és biztos nem fogkefével takarították a járdát.
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja, hogy ezek milyen alkatrészek,és mi az értékük, én áramkorlátozóknak tippelem, vagy valami túlfesz kütyü? Köszönöm A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2013
Sziasztok!
Van 3 db különböző termosztátom: CS7SA 122 6135 CS7SA U150 5085 CS7SA U135 6055 Google-ba próbáltam már keresni nem jártam sikerrel Valaki megtudná mondani ,h ezeknek mik a paramétereik?
Varisztor (túlfeszvédő). A 20 a mérete, az 510 a küszöbfeszültsége, a 9611 a gyártás éve és hete. A kék gyártójának neve 96-ban Siemens volt, most Epcos név alatt fut a cég.
Katalógus A másik hasonló alkatrész, más gyártótól, és más értékekkel.
Köszönöm szépen, és mi az hogy küszöbfeszültség mi történik ha eléri?
Elkezd vezetni. A katalógusban benne van, hogy mekkora feszültségen kb. mekkora áramot tud levezetni. Persze nem sokáig, mert idővel felmelegszik, és ha addigra nem múlik el a túlfeszültség, akkor tönkremegy.
Van egy kefés motor sebbesség szabályzóm és van benne egy alkatrész amit nem ismerek.A kapcsolási rajzban z1a val és z1b vel van jelölve.
Szerepel ott egy 393 felirat is. Talán LM393..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |