Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Csak segíteni próbáltam, de amíg helyesírást( ekezetett ) javítok mostanában addig más hozzászól
![]()
Na ez kifogott rajtam...
Az jó, ha törekedsz a helyes írásra. Bár még van mit fejlődnöd, de látszik a haladás.
![]()
Jaj semmi gond , tényleg beleivódtatok az életembe ott is keresem az ékezetet ahol nincs
![]() ![]()
Növényi rostokban gazdag.
![]() +1.
Az 5-dik elem.
A képnek is azt a nevet adta . A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2013
A képek állománynevei felérnek egy "felezős segítséggel"...
Nagyon okos vagy. Akkor itt van neked egy másik.
Nem tudom, a másik kőnyű volt , lefuttattam a fejemben Sci-Fi filmeket és az 5 az talált a csomagok számával, majd bele gondolva az eLeM is. De az újnak azt sem tudom hogyan fogjak neki, de a nyelvi kulombsegek is gondolom közre játszanak, Magyarországon az palack nálunk italos üveg. A színész nevet sem tudom így ha számít a megfejtésben akkor a kiindulás is el cseszve.
Aki másnak vermet ás, maga esik bele!
![]() De itt egy könnyű. A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2013
Most csaltam , de a megfejtés "albán szamár".
![]() Egyáltalán nem kőnyűék , csak ha mar sokat gyakoroltad. A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2013
Jessica Alba. Ajánlott film, a fantasztikus négyes.
Lehet kicsit off lesz, de nálatok is lassú a ChipCAD oldala, mióta megújult? Elég gáz, ráadásul nem is lett jobb.
Nem szeretem az ilyen "újításokat". Nemhogy jobb lenne, hanem még rosszabb. Egyébként tipikusan ilyenek a Google meg a Microsoft termékei is az utóbbi 2-3 évben. A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2013
Mennyire lassú? Nekem 3-5 másodperc alatt jön minden.
Érdekes, most nem annyira lassú, de van mikor 10 másodperc is eltelik...
Valami gebasz lehet a szerver-kiszolgálásukkal.
Sziasztok valaki közületek találkozott már magnat monitor supreme 2000 hangfalakkal, ha igen akkor mi a véleményetek róla? Mellékletként itt egy bemutató Bővebben: Link ilyet szeretnék a jövőben.
Talán ha jól emlékszem a markara, egy hangositasal foglalkozó srác szerint nagyon jók az eredeti amerikai típusok, de az oroszok is gyartotak , mondta a srác hogyan lehet megnézni a kulombseget de mar nem emlékszem, neki az orosz típus volt de irtózatosan tudott szólni.
Miért itt kérdezed? Egyébként ebből a videóból mi derül ki?
![]()
Nálad pedig irtózatosan fogynak az ékezetek. Nehogy vissza süllyedj a régi szintre.
![]()
Sajnálom de ezt tudja az opera
![]()
Hol máshol kérdezzem? A videó pedig csak egy bemutató, hogy nagyjából milyen a hangzása, meg, ha valakinek volt dolga ilyennel akkor jobb ha látja is nem csak a nevét olvassa.
Használj tűzrókát helyesírás ellenőrzővel és nem lesz gond. Szép piros hullámvonallal aláhúzza ami nem jó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |