Fórum témák
» Több friss téma |
Nincs benne nagy nyomás. Elég lehet ideiglenesen az is, ha egy darab madzaggal felhúzod amennyire lehet. Akármilyen alkalmas csődarabbal megtoldhatod, csak ne legyen kisebb átmérőjű.
sziasztok. van egy indesit iwc6103 elöltöltös mosogépem 2,5 éves . csak az a baj vele hogy nem melegiti fel a vizet hidegen csinálja végig a mosást egyéb hiba nélkül. mi lehet a hiba fűtőszál vagy esetleg vezérlöpanel hiba? a panelt egyszer már cserélte a szervizes úgy fél év után mert nem indult a gép azóta hibátlanul ment idáig, de már lejárt a garancia.
Sok minden okozhatja: fűtőszál ,ntc ,panelon a relé, nyomáskapcsoló.
Én hosszabbítottam már kerékpár belső gumival is ami csak bele lógott egy földön lévő edénybe,mikor próbáltam javítás közben.
Nyomás kapcsolónak mi köze a meleg víz hőfokához,ha van benne elég víz?
Azért mert át van vezetve rajta a fűtőszál vezetéke.(legalább is amit én láttam azon át volt)
A gép hátuljában lévő szita tiszta, a csapnál nincs.
Most sikerült a feltöltés, hátul rögzítettem a csövet, bár eléggé feszül, mert kevés a hossza, pont a másik oldalon van a kád mint a cső kimenete. A víz beszívása így is kerek 6 percig tartott, félig telt meg a dob. Gondolom ez nem teljesen normális időtartam.
Vedd le a csapról a vízbevezető csövet.Ott kell lennie egy szűrőnek azt pucold ki.Illetve ahol a gépbe csatlakozik a cső ott is van egy szűrő ezt fogóval könnyen ki lehet húzni és kipucolni.
Sziasztok!
Van egy LG Wd-10302tp típusú elöltöltős mosógépünk.A gond vele az hogy ha bekapcsoljuk nem indul el,mivel a kijelzőn nem látni a "piros kulcsot áthúzva"piktogramot.Volt eddig hogy néha eltűnt ez a piktogram,ilyenkor ráütöttünk a gépre és ment tovább.Most már bekapcsolás után is hiányzik a piros kulcs áthúzva. Mi lehet vele a gond? Előre is köszönöm a válaszokat.
Az ajtózár nem zár le vagy nem érzékeli csukottnak.
Köszönöm a segítségeteket!
Remélem a holnapi mosásnál sem lesz gond, mert 2 kisgyerek mellett jó ha van egy működő automata mosógépe az embernek. Szép estét Mindenkinek!
Sziasztok !
Nem vagyok nagyon járatos a témában ezért kérdezem, hogy a V gyűrűt milyen helyzetben kell feltenni a dobtengelyre? Jól gondolom, hogy úgy ,hogy a terebélyesedő vége lefelé legyen tehát a dobtengely alsó része felé? Mellékelek egy képet is róla, ahogy én gondolom. Köszi a válaszokat.
Ha nincs gyerek akkor akár ki is kötheted.Ha szétszedhető akkor ki is lehet pucolni mert lehet hogy el van égve.A legjobb ha cseréled de előtt ellenőrizd hogy biztos az a rossz.
A "terebélyesedő"rész legyen a tengely vége felé a szögletes pedig a mosódob felé.
A gyerek már nagy 15 éves,Hogyan kössem ki?Más szétszedtem,kipucoltam,de semmi változás.Csatlakozóval van bekötve....
A 3 ból 2 szálat össze kell kötni.Ha szerencséd van akkor rajta van a kapcsi rajz a zár burkolatán.
Köszi,már csak holnap nézem meg,remélem ott lesz a gond.Ha nem akkor mi lehet még,vezérlés?
Köszönöm, igen most már rá jöttem én is , hogy fordítva akartam feltenni. Köszi mégegyszer a választ!
Sziasztok!
Indesit witp 82-es mosógépemhez kellene service manual, vagy segítő hozzászólás ![]() Piros (lakat) led gyorsan villog, illetve a felső vízszintes ledek közül az első kettő lassan. Régebben is csinált ilyesmiket, de akkor áramtalanítás után helyrejött. Most mióta megszületett a kisfiam intenzívebben van használva.
Hello! Van-e Valaki szaki a közelben? Én kivettem az INDESIT WIA102 tipusú mosógépből a nyomás kapcsolót(vízszint szabályzót),mivel örökké csak szívott. Ohm mérővel mértem az érintkező kapcsolásait,és azt tapasztaltam,hogy ha nem fújok bele,akkor a 11-es érintkező van össze zárva a 12-es érintkezővel(kiszerelt állapotban).Ha viszont belefújok,akkor ezt megszakítja,és a 11-es érintkezőt össze zárja a 14-es érintkezővel,és hallatszik is a kattanás mikor kapcsol.Ez rendben is van.De ha tovább fújom még jobban erősebben,akkor még a 11,14 rövidzár marad,és még hozzá kapcsolja a 16-os érintkezőt is,de ekkor kattanás nem hallatszik csak a műszer jelez.És ekkor a 11-14-16 rövidre vannak zárva.Mivel a szívást nem zárja el,nem kellene hogy a 14-el megszakítson a 11-es,mikor a 16-ossal zár? És a kattanás is hallatszódjon?Volt már dolgom nem egyszer más fajta vízszint szabályzóval,de amikor erősebben bele fújtam ,hallottam hogy kétszer kapcsol,és mikor ki engedtem megint kétszer kapcsol(ez a két fajta nyomás).Ez OK.,de ennél ez így ugye nem jó?Volt-e már ilyen tipussal dolgotok,és tudjátok-e netalán a kapcsolási sorrendet?
A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2013
Hello mindenkinek.Nekem egy privileg 5760 tipusú mosogepel lennem problémám .A helyzet az ha becsukom az ajtot beáállitom a programot megnyomom a start gombot egy kis ido utan sipol es villognak a zöld ledek .Valakinek valami ötlet.A segítseg elöre is köszönöm.
megnéztem a fűtőszálnál a vezetékeket, van egy barna meg egy kék a kékröl le van égve a saru és egy kicsit a vezeték is visszaéget. lehetett csak érintkezési hiba miatt hogy felizzott és azért égett le mert a másik oldalon a barna is lötyög rajta, ott mekkora áramot kap? a vezetékröl az égett részt már levágtam a képen azért nincs rajta.
11-12 üres állapot
11-14 töltve 11-16 túltöltve
Szerintem csak érintkezési hiba volt.Persze elégnie azért nem kéne.Tegyél rá új sarut szerintem utána jó lesz.
Pontosan melyik ledek villognak?Ajtót bezárja?
Elvileg kommunikációs hiba a kezelő és a vezérlő panel között.
Úgy néz ki hogy nálam bejött az a kicsi esély.Hiába kötöm össze a három lábból kettőt nem javul a helyzet.Megnézte egy villamos beállítottságú barátom.Azt mondta hogy nem kap feszültséget a kapcsoló.Így nem is tud funkcionálni.Ebből gondolom hogy a vezérlés adta meg magát.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |