Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   266 / 586
(#) zolika60 válasza Zsunna80 hozzászólására (») Dec 14, 2013 /

Nincs benne nagy nyomás. Elég lehet ideiglenesen az is, ha egy darab madzaggal felhúzod amennyire lehet. Akármilyen alkalmas csődarabbal megtoldhatod, csak ne legyen kisebb átmérőjű.
(#) sisa333 hozzászólása Dec 14, 2013 /

sziasztok. van egy indesit iwc6103 elöltöltös mosogépem 2,5 éves . csak az a baj vele hogy nem melegiti fel a vizet hidegen csinálja végig a mosást egyéb hiba nélkül. mi lehet a hiba fűtőszál vagy esetleg vezérlöpanel hiba? a panelt egyszer már cserélte a szervizes úgy fél év után mert nem indult a gép azóta hibátlanul ment idáig, de már lejárt a garancia.
(#) botesz válasza sisa333 hozzászólására (») Dec 14, 2013 /

Sok minden okozhatja: fűtőszál ,ntc ,panelon a relé, nyomáskapcsoló.
(#) etm válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 14, 2013 /

Én hosszabbítottam már kerékpár belső gumival is ami csak bele lógott egy földön lévő edénybe,mikor próbáltam javítás közben.
(#) sisa333 hozzászólása Dec 14, 2013 /

akkor csak megy a szerelöhöz köszönöm a gyors választ.
(#) etm válasza botesz hozzászólására (») Dec 14, 2013 /

Nyomás kapcsolónak mi köze a meleg víz hőfokához,ha van benne elég víz?
(#) botesz válasza etm hozzászólására (») Dec 14, 2013 /

Azért mert át van vezetve rajta a fűtőszál vezetéke.(legalább is amit én láttam azon át volt)
(#) Zsunna80 válasza etm hozzászólására (») Dec 14, 2013 /

A gép hátuljában lévő szita tiszta, a csapnál nincs.
Most sikerült a feltöltés, hátul rögzítettem a csövet, bár eléggé feszül, mert kevés a hossza, pont a másik oldalon van a kád mint a cső kimenete.
A víz beszívása így is kerek 6 percig tartott, félig telt meg a dob.
Gondolom ez nem teljesen normális időtartam.
(#) botesz válasza Zsunna80 hozzászólására (») Dec 14, 2013 /

Vedd le a csapról a vízbevezető csövet.Ott kell lennie egy szűrőnek azt pucold ki.Illetve ahol a gépbe csatlakozik a cső ott is van egy szűrő ezt fogóval könnyen ki lehet húzni és kipucolni.
(#) realpopek hozzászólása Dec 14, 2013 /

Sziasztok!
Van egy LG Wd-10302tp típusú elöltöltős mosógépünk.A gond vele az hogy ha bekapcsoljuk nem indul el,mivel a kijelzőn nem látni a "piros kulcsot áthúzva"piktogramot.Volt eddig hogy néha eltűnt ez a piktogram,ilyenkor ráütöttünk a gépre és ment tovább.Most már bekapcsolás után is hiányzik a piros kulcs áthúzva.
Mi lehet vele a gond?
Előre is köszönöm a válaszokat.
(#) botesz válasza realpopek hozzászólására (») Dec 14, 2013 /

Az ajtózár nem zár le vagy nem érzékeli csukottnak.
(#) Zsunna80 hozzászólása Dec 14, 2013 /

Köszönöm a segítségeteket!
Remélem a holnapi mosásnál sem lesz gond, mert 2 kisgyerek mellett jó ha van egy működő automata mosógépe az embernek.
Szép estét Mindenkinek!
(#) realpopek válasza botesz hozzászólására (») Dec 14, 2013 /

Üdv,mi a teendő?
(#) december13 hozzászólása Dec 14, 2013 /

Sziasztok !
Nem vagyok nagyon járatos a témában ezért kérdezem, hogy a V gyűrűt milyen helyzetben kell feltenni a dobtengelyre? Jól gondolom, hogy úgy ,hogy a terebélyesedő vége lefelé legyen tehát a dobtengely alsó része felé? Mellékelek egy képet is róla, ahogy én gondolom.
Köszi a válaszokat.

Kép178.jpg

Ha nincs gyerek akkor akár ki is kötheted.Ha szétszedhető akkor ki is lehet pucolni mert lehet hogy el van égve.A legjobb ha cseréled de előtt ellenőrizd hogy biztos az a rossz.
(#) botesz válasza december13 hozzászólására (») Dec 14, 2013 /

A "terebélyesedő"rész legyen a tengely vége felé a szögletes pedig a mosódob felé.

A gyerek már nagy 15 éves,Hogyan kössem ki?Más szétszedtem,kipucoltam,de semmi változás.Csatlakozóval van bekötve....

A 3 ból 2 szálat össze kell kötni.Ha szerencséd van akkor rajta van a kapcsi rajz a zár burkolatán.

Köszi,már csak holnap nézem meg,remélem ott lesz a gond.Ha nem akkor mi lehet még,vezérlés?

Igen de ennek kicsi az esélye.
(#) december13 válasza botesz hozzászólására (») Dec 15, 2013 /

Köszönöm, igen most már rá jöttem én is , hogy fordítva akartam feltenni. Köszi mégegyszer a választ!
(#) djsms hozzászólása Dec 15, 2013 /

Sziasztok!

Indesit witp 82-es mosógépemhez kellene service manual, vagy segítő hozzászólás
Piros (lakat) led gyorsan villog, illetve a felső vízszintes ledek közül az első kettő lassan.
Régebben is csinált ilyesmiket, de akkor áramtalanítás után helyrejött. Most mióta megszületett a kisfiam intenzívebben van használva.
(#) etm hozzászólása Dec 15, 2013 /

Hello! Van-e Valaki szaki a közelben? Én kivettem az INDESIT WIA102 tipusú mosógépből a nyomás kapcsolót(vízszint szabályzót),mivel örökké csak szívott. Ohm mérővel mértem az érintkező kapcsolásait,és azt tapasztaltam,hogy ha nem fújok bele,akkor a 11-es érintkező van össze zárva a 12-es érintkezővel(kiszerelt állapotban).Ha viszont belefújok,akkor ezt megszakítja,és a 11-es érintkezőt össze zárja a 14-es érintkezővel,és hallatszik is a kattanás mikor kapcsol.Ez rendben is van.De ha tovább fújom még jobban erősebben,akkor még a 11,14 rövidzár marad,és még hozzá kapcsolja a 16-os érintkezőt is,de ekkor kattanás nem hallatszik csak a műszer jelez.És ekkor a 11-14-16 rövidre vannak zárva.Mivel a szívást nem zárja el,nem kellene hogy a 14-el megszakítson a 11-es,mikor a 16-ossal zár? És a kattanás is hallatszódjon?Volt már dolgom nem egyszer más fajta vízszint szabályzóval,de amikor erősebben bele fújtam ,hallottam hogy kétszer kapcsol,és mikor ki engedtem megint kétszer kapcsol(ez a két fajta nyomás).Ez OK.,de ennél ez így ugye nem jó?Volt-e már ilyen tipussal dolgotok,és tudjátok-e netalán a kapcsolási sorrendet?
A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2013
(#) jhony1717 hozzászólása Dec 15, 2013 /

Hello mindenkinek.Nekem egy privileg 5760 tipusú mosogepel lennem problémám .A helyzet az ha becsukom az ajtot beáállitom a programot megnyomom a start gombot egy kis ido utan sipol es villognak a zöld ledek .Valakinek valami ötlet.A segítseg elöre is köszönöm.
(#) sisa333 válasza botesz hozzászólására (») Dec 15, 2013 /

megnéztem a fűtőszálnál a vezetékeket, van egy barna meg egy kék a kékröl le van égve a saru és egy kicsit a vezeték is visszaéget. lehetett csak érintkezési hiba miatt hogy felizzott és azért égett le mert a másik oldalon a barna is lötyög rajta, ott mekkora áramot kap? a vezetékröl az égett részt már levágtam a képen azért nincs rajta.

CAM00020.jpg

(#) dani vince válasza djsms hozzászólására (») Dec 15, 2013 /

11-12 üres állapot
11-14 töltve
11-16 túltöltve
(#) botesz válasza sisa333 hozzászólására (») Dec 15, 2013 /

Szerintem csak érintkezési hiba volt.Persze elégnie azért nem kéne.Tegyél rá új sarut szerintem utána jó lesz.
(#) botesz válasza jhony1717 hozzászólására (») Dec 15, 2013 /

Pontosan melyik ledek villognak?Ajtót bezárja?
(#) botesz válasza djsms hozzászólására (») Dec 15, 2013 /

Elvileg kommunikációs hiba a kezelő és a vezérlő panel között.
(#) realpopek válasza botesz hozzászólására (») Dec 15, 2013 /

Úgy néz ki hogy nálam bejött az a kicsi esély.Hiába kötöm össze a három lábból kettőt nem javul a helyzet.Megnézte egy villamos beállítottságú barátom.Azt mondta hogy nem kap feszültséget a kapcsoló.Így nem is tud funkcionálni.Ebből gondolom hogy a vezérlés adta meg magát.
Következő: »»   266 / 586
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem