Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
A gyakolat attól lesz gyakorlat, hogy gyakorolod. (az elméletet)
Már hál isten én is sok mindent megépítettem ami működik is mai napig is.Ennek felét magamtól,felét pedig az itt nagy szakértelemmel bíró elektrosok segítségével.Egyszer ha majd eljutok Pestre a hobbielektronika találkozóra személyesen köszönöm meg nekik,nagyon sok minent tanultam már innét és még remélem lessz is mit.
Az már régen rossz lenne ! Inkább az elmélet az ami leírja a valóságot! Legalábbis igyekszik lekövetni - amennyire lehet. Sokszor éppen az a gond, hogy páran - az egyetem elvégzése után elkezdik a jó - vagy éppen rossz elméleteiket a gyakorlatra erőltetni. Én úgy gondolom, hogy egy folyamat megértése nem feltétlenül egyenlő a róla szóló elméletekkel. Azok inkább csak kapaszkodók az elme számára.
Igen volt hasonló a Vadaskerti úton, de most nem tudom hol lehet szegény (miután évek óta zárt, a 'zárt').
A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2013
Sziasztok!
Ez szerintetek trükk, vagy tényleg összetörték az áramszedőt, és a felső vezetéket a film kedvéért? 12:25-től látható, de érdemes végignézni az egészet, mert nem gondolnánk, hogy mechanikailag is ilyen bonyolult a felsővezeték rendszer. Ha nem trükk, akkor is biztosan lekapcsolták a táplálást, mert szikrázott volna. A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2013
Szerintem ez egy kísérlet része lehetett, amit rögzítettek, szóval szerintem ez nem egy trükk felvétel, hanem szándékosan rosszul beállított felső vezetékkel végzett kísérlet, amit bevágtak az oktatófilmbe.
Az lehet. Egyébként ez a teljes áramszedő jobban tetszik, mint a fél.
He-he. Ilyet csináltunk mi is. A toldásnál rosszul lett összerakva szorítóbilincs, és amikor jött a gigant vitt mindent. De ez még a 80'-as évek végén volt, amikor a legjobb szerszámunk a kobifogó volt.
Dombóvárra jártam ipari suliba, vasútvillamosság szerelőnek. Tanonc koromban fordult ez elő, mikor másodszor voltunk terepen, élesbe felsővezetéket "javítani". Abban az évben többet nem mentünk, csak az állomás gyakorlóvágányára engedtek ki. Hogy miért?
Egészen biztosan nem trükkfelvétel. Valószínűbb, ahogy Gyimate is írta, hogy kísérlet, amit rögzítettek, de elképzelhető, hogy kimondottan a film kedvéért csinálták. Nyilván nem volt feszültség alatt a felsővezeték, az már "kísérleti körülmények között" is veszélyes lett volna.
Ilyent Én is csinálok (vasalásos technikával) csak nekem a fejem búbjára lesz. Vajon kell tükrözni?
Akkor nem kell, mert ha a tükörbe nézek, úgyis a tükörképet látom.
Tetovált Lány, Kopaszkutya filmbe kellett volna .
Nem szólhat túl jól, de az ötlet nem rossz: Bővebben: Link Hátha valaki kedvet kap az építéshez!
Mi okozhatta? A kocsit kigőzőlték, majd jól bezárták. Annyi történt csak, hogy lehült.
A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2013
Egy combos szivattyú ami kiszívta a folyadékot, és a keletkező vákuum elintézte a tartályt.
Vákuum? A környezeti levegő nyomása? Videoszerkesztő program?
A tartály szellőzőjét nem nyitották ki a folyadékot kiszívatták belőle és a keletkezett vákuum + a külső levegő nyomása megtette a magáét . Viktor rátapintottál !
A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2013
Ott a megoldás is fehéren feketével ... akarom mondani fehéren fehérrel.
Karóra fából. Következő project vicsys?
Ez marha jól néz ki, és tudásban sem rossz. Mondjuk 4000 dolcsiért!?...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |