Fórum témák
» Több friss téma |
Ebből a rajból nem lehet megállapítani a polaritást, de biztosan jelölve van! Úgy tűnik az erősítőn kellene vizsgálódnod. Lehet könnyű dolgod lesz, és az egyik forrpont a testen lesz. (vagy a + tápon). Ha bátor vagy beépíted, bekapcsolod, gyorsan rámérsz, hogy helyes-e a polaritás, és cselekszel. Rövid ideig ki szokták bírni, kérdés, hogy a környezete kibírja-e az áramot.
A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2013
Nem lehet mert nincs is rajta mint a legtöbb kondin van egy sáv vagy - jel ezen semmi más nincs csak az amit lerajzoltam. csak sejtésem lehet bp jelre vonatkozólag,hogy az talán bipolárist jelent
Idézet: „Szerintem meg azok a fényes aranyozott pontok mérőpontok lesznek a tesztasztalhoz.” Miért kéne ekkora pontokat tenni a tesztasztalhoz?, ennyit?, csoportosan és szétszórtan? Szóval értelmetlen , ha nem egy óvodás tervezte headset-tet
Az minden bizonnyal látszik hogy nem dolgoztál még olyan helyen ahol ilyesmit gyártanak. (mielőtt kérdeznéd: én igen) Elég sok gond szokott lenni abból ha elmásznak a teszttűk, ezért nem célszerűbb kisebbre venni a teszt pad-eket, de megnyugtatlak hogy amiket ott látsz köröket, egyik sem bagyobb 1,5mm-nél. A mennyiségük és helyzetük pedig teljesen irreleváns. Nem fognak egy teszt pad-et a nyák egyik végéből a másikra átvezetni csak azért hogy egy csoportban legyenek.
A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2013
Sziasztok! Most nézem át az alktrészkupacomat , és találtam egy valamit amire az van ráírva, hogy MSC46-01A. Elkezdtem keresgetni mi lehet ez de a google csak az online boltokat dobta ki, sehol nem találok adatlapot. Valaki megtudná mondani, hogy mi ez? Válaszokat előre is köszönöm.
Számítógép billentyűzet.
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Köszönöm az információt, esetleg képvisel valamiféle értéket? Régi-régi időkből, orosz földről való. Újracsatoltam a képeket válasz hozzászólásban.
Ránézésre számítógép, vagy periféria része. Elképzelhető, hogy valamelyik műszaki, informatikai múzeumban üzemképes állapotban is tartanak olyat - ők talán tudják értékelni.
Főleg eszmei értéke van, bár azok a hűtőbordák... (Miért nincs nyálcsorgató szmájli?) A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2013
Azért nem jelölték, mert BP=bipoláris, mindegy hogy teszed be.
Na jó, akkor várok még pár évet vele, elfér a sufniban.
Azok a hűtőbordák? Azok szerintem vasból vannak... és festve! Köszi neked is az információt!
Ha úgy érzed, hogy nehezek, és nem fogja a mágnes, akkor az vörösréz! Van egy-két antik szovjet hűtőbordám rézből, festve.(De van olcsó spiáterből is.)
Üdv mindenkinek!
Tudna valaki segíteni hogy mi a neve a képen látható TFV CA jelölésű alkatrésznek? Azt gondolom valamilyen energiaellátás/szabályozás a funkciója. Köszönöm A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2013
Szerintem Japán MURTA gyártmány, katódsugárcsöves cucchoz való 1nF/15KV kondi.
Itt érdekesen kevés adat van meg az IC-ről. Se gyártó, se semmi típus...
Talán valami kapcsolóüzemű tápegység vezérlő IC lehet a környező alkatrészekből, de csak tipp. Ennyire nem szokták titkolni a gyártók. Habár már belefutottunk abba, hogy nem volt adatlap az adott IC-hez, írtunk a gyártónak, s letagadta hogy Ő ezt gyártja, s mondta csináljunk róla képet. Visszaírt igen, de nekünk nem adhat ki adatot, csak annak akinek kifejlesztette... na* ők el tudták kérni... A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2013
A hestore-ban találsz bipolár elektrolit konenzátort, vagy ha ijet nem is akkor nézegesd kicsit a nyákot, mert ha ez a kimenő kondenzátor akkor egyszrű polarizált elkót is berakhatsz hejette csak figyelj rá hogy az erősítőkimenetére a kondenzátor hosszabik (+) lába kerüljön, a tényleges kimenetre pedig (csatlakozó) a rövidebbik, sávval jelzett (-)láb. Ha pont nincs 35V-os akkor nyugodtan tehetsz nagyobb feszültségűt.
Üdv!
Kaptam volt egy eluminium tokozásu mikrofont, a furcsa hogy van neki neki 3 kivezetése. Nos ezzel én nem tudom mit kezdjek, minden valószinűséggel a nagy kivezetés a test avagy árnyékolás vagy ijesmi, de a másik kettő mi jót csinál? esetleg meleg pont és táp? Akor kérdem én hogy mejik a mejik, és hány voltos tápot szeretne kapni? Akinek válaszai vannak kérem vesse billenytűkre!
Sziasztok! 8 évvel ezelőtt kb. vettem egy eprom égetőt. Akkor még tudtam a pontos típusát. Most meg nem tudom, hogy Win7 alatt, hogy kellene kipróbálni. Tudtok segíteni. Ennek mennyi lehet az értéke most? Köszi.
Ez egy Willem PCB 4.5 szerintem. Csak párhuzamos portról megy, ami windows 7 alatt nekem nem jött össze, de XP alatt használok 5.0-t most is.. A piaci értéke kb. 10e Ft.
Köszi! Jó ha megtartom, nem? AVR Studió tudja kezelni?
Köszi.
Tartsd meg, jól jöhet. Nem hinném, hogy az AVR studio tudná kezelni, de a saját szoftvere teljesen jó, ha kell elküldöm.
Köszönöm szépen. Programmer.zip
A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2013
Keresem a fotón látható alkatrész megfejtését. Elég sikertelen voltam, google nem segített, de gondolom a rövid szódarabkák miatt. Nem akarok senkit befolyásolni, ezért nem írom, én mit látok a tok tetején. A fekete tok rész méretei: 1,6 mm x 2,9 mm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |