Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Tudja-e valaki, hogy Szegeden hol kapható Alfaset v. Letraset matrica előlap feliratozáshoz? Üdv!
Szeged -en szerintem már az országban sehol nem lehet ilyet kapni ?
Pedig egyik fórumtárs ajánlotta, igaz Ő nem szegedi...
A héten járok arra (meg máskor is), elpostázom Szegedre, ha kinézted a megfelelőt.
Na ez kellemes meglepetés akkor számomra is , köszönjük .
Köszönöm szépen, de nekem fehér kellene, mert fekete felületre megy majd..
Hívtam őket telefonon, nem veszik fel; már szüneten vannak szerintem, de fogom őket keresni.
Emilt küldhetsz azért nekik. A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2013
Barát papír nagyker, rendelésre bármit meghoznak Neked. Zweckform etikettjeik vannak, a ritkábban vásárolt dolgokat rendelésre szerzik be. Valószinű, valamelyik kisker boltjukban tudod átvenni. Zweckform pl. elérhetőség itt Ha Neked nem megy, megrendelem, van ott 3 volt kollegám.
Köszönöm szépen! Nekem fehér színű betűk kellenének. Kis mennyiségben is lehet rendelni tőlük? Mennyi időt kell rá várni?
1 gyári csomag egész számú többszöröse. Mivel év vége van, mindenki leltározik, az 1. vásárlásukkal, tudják elhozni az importőrtől szerintem. Írj mailt a nagyker vezetőnek ő koordinálja a beszerzéseket. A betű méretet... meg is tudod egyúttal a levélben beszélni.
Nekem talán fekete, piros és zöld valahol van, régen használtam, 100%-ig nem vagyok benne biztos, hogy még megvan.
Üdv Mindenkinek.
Az alábbi DC bruchless motor controllert keresem: MC33035. Találtam, de nekem DIP 24 tokban kellene.
Távol-keletről beszerezheted.
István szerintem mást szerettél volna belinkelni, nem a cseh oldalt.
Köszönöm, hogy szóltál! Jó link.
Köszönöm, megpróbálkozok. Azt hittem, hogy közelebb is be tudom szerezni.
Most írtam nekik e-mailt, remélem sikerrel járok!
Üdv!
Sziasztok!
Elszállt a Jamo SW-ben a hangszóró. Emiatt keresnék ilyen hangszórót. Nem igazán találok már eredetit, az lenne a kérdésem, hogy mit tudtok ajánlani helyette, ami minőségben jó lenne? Vagy ha tudtok eredetit akkor megköszönném azt is természetesen! Köszi, W. A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2013
Üdvözlet!
Kelvin-csipeszes mérővezetéket keresek. Találtam pl. a Teréz-körúti boltban 46 eFt-ért, dehát ez horror! Tudtok esetleg hazai forrásból, emberi áron beszerezhetőt? 10-18 € körüli áron kapható ebay-en, de inkább itthon vennék, ha lehet. Köszönöm a válaszokat. BÚÉK! Kósa Tibi
Hali!
Ennek a beszerzésében tudna e valaki segíteni? Köszönöm!
Ez az út nem járható?
A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2013
Köszönöm, de ez a min. 5db os kiszerelés ez nem nyerő.
Marad az fdh.hu, de én nem járok arra mostanában.
Köszönöm, - értem az iróniát, de nekem lesz aki jár arra. B.U.É.K.
Ha iróniát éreztél, nem volt szándékos. BUÉK.
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy honnan lehetne szerezni egy Supraphon lemezjátszóhoz VK 311-es fejet? Előre is hálával és köszönettel!
T9szteletem Uraim!
A mellékletben szereplő kis nyomókapcsolóhoz keresnék sapkát-kupakot-gombot,kinek hogyan tetszik, olyan 5mm magasat és kb. 6-8mm átmérőben.Hol lehet ilyet beszerezni? Köszönöm!
Rossz golyóstoll kabátja(cső), melegen behajlítani. Gondolom belül lesz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |