Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Jókívánság
GLOSSZA: KÉPZELT PÁRBESZÉD
Eladó: Miben segíthetek? Vásárló: Hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végigvezetne a folyamaton? Eladó: Készen áll az indulásra? Vásárló: Készen állok. Mit kell először tennem? Eladó: Első lépésként nyissa meg a Szívét. Megtalálta? Vásárló: Igen, de egy csomó más program is fut jelenleg. Lehet telepíteni, miközben ezek futnak? Eladó: Milyen más programok futnak? Vásárló: Múltbéli Megbántódás, Alacsony Önértékelés, Harag és Neheztelés. Eladó: Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli Megbántódást a rendszeréből. Felül fogja írni az Alacsony Önértékelést is saját moduljával, amit Egészséges Önértékelésnek hívnak. Viszont a Haragot és a Neheztelés-t teljesen ki kell kapcsolni. Ki tudja kapcsolni? Vásárló: Nem. Segítene? Eladó: Menjen a startmenübe és indítsa el a Megbocsátást. Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlődnek. Vásárló: Rendben, kész! A Szeretet automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális? Eladó: Igen, de ne feledje, önnek csak az alapprogram van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, hogy hozzáférjen a frissítésekhez. Vásárló: Hoppá! Máris kaptam egy hibaüzenetet. Azt mondja: "Hiba - A program nem fut külső egységeken." Most mit tegyek? Eladó: Ne aggódjon. Ez azt jelenti, hogy a Szeretetprogramot Belső Szíveken való futásra tervezték, de az ön Szívén még nem futott. Magyarul ez annyit jelent, hogy önnek először saját magát kell szeretnie, mielőtt másokat szerethetne. Vásárló: Most mit tegyek? Eladó: Gördítse le az Önelfogadás menüt; majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak, Felfedezem az Értékeimet, Tudomásul Veszem a Korlátaimat. Vásárló: Rendben, kész. Eladó: Most másolja őket az "Én Szívem" könyvtárba. A rendszer felül fog írni minden zavaró programot és kijavítja a hibás programozást. Ezen kívül törölnie kell a Terjengős Önkritikát az összes könyvtárból és kiürítenie a Kukát is, hogy soha ne jöhessen újra elő. Vásárló: Hé! A Szívem új fájlokkal telik meg. A Béke meg az Elégedettség bemásolja magát mindenfelé. Eladó: Szóval, a Szeretet telepítve és rendesen fut. Még egy dolog, mielőtt letennénk. A Szeretet ingyenes program. Továbbítsa mindenkinŐk is megosztják majd másokkal, és visszajuttatnak viszonzásul önhöz új és izgalmas változatokat. Kellemes Karácsonyi ünnepeket és szép karácsonyfát ![]()
Kellemes, meghitt, békés, boldog, szerető családi körben eltöltött estét kívánok minden fórumozónak, a modiknak, és Topinak!
Bármilyen lesz is az előttünk álló év, vegyük észre a pozitív dolgokat, segítsük továbbra is egymást, és mivel mi sem vagyunk tökéletesek, igyekezzünk mások hibáit is megbocsájtani! Persze azért mindannyian tökerekjünk rá, hogy ne nehezítsük feleslegesen embertársaink, moderátoraink munkáját! Ja, és mégvalami: Bővebben: Link
Kellemes ünnepeket és boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Diem festam beatam, et annum novum felicem, faustum.
![]() :law: :whatever:
Békés Boldog,Szeretet teljes ünnepeket minden kedves Hobbielekrtonikásnak!!
Mindenkinek kelllemes, meghitt karácsonyt, és boldog, szerencsés újévet kívánok!!!!!!!!!!!
![]()
Békés karácsonyt minden hobbielektronika rajongónak és tagnak!
Mindenkinek legyen annyi keze ahányat szeretne, legyen annyi ideje amennyit szeretne, legyen annyi barátja barátnője amennyit szeretne, és nem utolsósorban legyen annyira gazdag amennyire szeretne. Legyetek olyan boldogok amennyire szeretnétek, és élvezzétek az életeteket pont úgy ahogy azt szeretnétek...Ezt kívánom nektek a jövő évre és karácsonyra.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok mindenkinek!!!
![]()
Diem festam beatam, et annum novum felicis, faustum!
![]()
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek !!
![]() ![]() Vigyázzatok magatokra ![]() Legyetek jók
Ezúton kivánnék minden kedves fórumtársamnak kellemes Karácsonyi ünnepeket.
Köszönöm még Topi-nak az oldal tulajának, hogy megszülte nekünk ezt a nagyszerű fórumot, és végül de nem utolsósorban köszönöm a Moderátoroknak áldozatos állandó segitő munkáját. Mindnyájatokan Hosszú és eredményes életet, Boldog karácsonyt és Nagyon boldog és eredményes új esztendőt kivánok. Fery
Boldog Karácsonyt minden kedves fórumozó barátomnak!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! Ahogy nézegettem a Jókivánságokat ,az jutott eszembe ,hogy mindenki megmutathatná,neki milyen a karácsonyfája. ![]() ![]() Minden Hsz-t köszönök. A mi fenyőnk így néz ki:
Városunk:
Karácsony estén HATÁRTALANUL boldog ünnepeket kívánok! frrrrr
Csillagszóró szórja fényét,
Kíván melegséget, békét. Angyalka száll házatok felett, hogy hozzon egy üzenetet Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok, Nektek.
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok mindanyiótoknak és családotoknak!!!!
Lelkedet a hála átjárja,
Szívedet hited izzítja. Nagy ajándék az élettől, nagyobb nem is kell: Körbe nézel: szeretteid egészségben, boldogságban vannak melletted, így Karácsony az egész életed. Boldog Békés Karácsonyt mindenkinek! |
Bejelentkezés
Hirdetés |