Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon kapcsolási rajza, javítása
Lapozás: OK   2 / 6
(#) Norberto válasza Lucifer hozzászólására (») Feb 25, 2007 /
 
Ki az a barom állat nyomorék, aki ilyet tesz egy érzékeny elektronikai eszközzel...le kéne vágni a kezét

Az ilyen csak elb*szni tud mindent!
(#) dr_uhu válasza szalkagyuri hozzászólására (») Feb 25, 2007 /
 
Nokia függetlenítéshez vannak a neten keygenek, azaz kódgenerátorok. Az IMEI kódból generál egy függetlenítő kódot amit csak simán beírsz a telefonba, mintha tárcsáznál. Imei kód:beírod hogy *#06# és kiírja (ez afféle sorozatszám). Ha netán anno függetlenítettem volna a 3650-esemet (Vodafonos volt de én a Westelt jobban szeretem) én a neten kerestem volna keygent hozzá és fél perc alatt kifüggetlenítettem volna, de én ilyet nem teszek mert NEM SZABAD!
Ugye az uccsó mondatomból nem üt ki nagyon az irrónia.
(#) Dudus válasza dr_uhu hozzászólására (») Feb 25, 2007 /
 
Én is ezt tettem volna bekalkulálva, hogy ezután ugrott a garancia, mert visszafelé nem működik és a termékkódba bele van kódolva a lock is , tehát kiderül a szervízben rögtön.

:yes:
(#) miklosch válasza Dudus hozzászólására (») Feb 25, 2007 /
 
Ha kóddal függetleníted a telefont, akkor tudtommal a legtöbb esetben ugyan azzal a kóddal vissza is lehet zárni, és akkor nyugodtan lehet szervízbe vinni!
(#) Dudus válasza miklosch hozzászólására (») Feb 25, 2007 /
 
Erre nem vennék mérget
(#) czad hozzászólása Máj 31, 2007 /
 
Hy. Ki szeretnem suttetni a Sonyericson V610i, es a Nokia 6280-as telefonom. Milyen progi kell hozza? Lecci segitsetek. Surgos lenne.
(#) Georgee válasza czad hozzászólására (») Máj 31, 2007 /
 
nokia telcsihez a google-ban talizol rengeteg progit ami IMEI számból generál neked kódot (IMEI elérése *#06#) ezt bedobod a KEY GEN progiba és kécc is!!! SUNYI ERIXONHOZ viszont kábel kell!!! Amugy nokiához van nekem is progim csak nem tom melyik lemezen
(#) Dudus válasza Georgee hozzászólására (») Jún 1, 2007 /
 
Igen , de pillanatnyilag a BB5-ös nokiákat csak az tudja feloldani , aki lezárta !

Még nincs hozzá megoldás.
(#) Dudus válasza Dudus hozzászólására (») Jún 1, 2007 /
 
Tévedtem, van hozzá tool !!
(#) sirály12 válasza Dudus hozzászólására (») Jún 1, 2007 /
 
Hol?
Nekem egy nokia6288-ast kellene kiütni. Mert sajnos így nem tudok pannonos karit beletenni.
(#) Slope válasza dr_uhu hozzászólására (») Jún 1, 2007 /
 
Ha lejárt a hűségnyilatkozat, vagy az utolsó részletet is kifizetted a telefonért, a telefon a Te saját tulajdonod (ki lehet üttetni, senkinek semmi köze hozzá). Ha bizonyított, hogy a hűség lejárt vagy kifizetted a szolgáltató felé fennálló tartozásokat (követeléseket), a hivatalos szerviz is elvégezheti, a garancia elvesztése nélkül.

Egyébiránt a telefon újra zárolható adott hálózatra, ugyanazzal a kóddal. Persze ezt is a kódolás típusa szabja meg. Manapság tudtommal már nem igen használják az IMEI-ből visszafejthető kódot.

Egy dolog viszont törvénybe ütköző tevékenység... az IMEI szám felülírása. Ezzel a számmal történik az ellopott telefonok hálózatból történő kitiltása is. Az okosabb "szakemberek" ezt is megoldják egy régebbi készülék regisztrált IMEI számának beírásával.
(#) Petyaa hozzászólása Dec 26, 2007 /
 
Hello mindenki. Van egy S55 ös telom amit a tesom tavaly elvit a suliba na de nem is ez a baj hanem hogy a forró tea mellé tette el:S. Sajna párát fogott itthon szétszedtem probéltam kiszáritani, de semmi. Csak bugott és kész. Elvittem teloszerelöhöz semmit nem tudott vele kezdeni és már nem is bugott utána.
Valahogy életre lehetne még kelteni? Akkuja sajna már nincs meg. Köszi elöre is mindenkinek
(#) Petyaa hozzászólása Dec 26, 2007 /
 
Sajna nem birja egyik telo sem örökké igy az SX1 sem
Szerintem tudjátok hogy mi romlik el benne. Vagy alaplap hibás lesz, vagy a proci szál el. Ezeke elött pedig nem ismeri fel a memória kártyát. Meglehetne valahol javitani? Esetleg van valakinek jó müküdö billentyűzetes rész amiben a proci is van?
Alaplapot ugy vizsgáltam meg hogy széteszedtem a telot, rákötöttem töltöre telefon akku érintkezökre ledet kötöttem ami világitott de ettöl még nem biztos hogy jo a telo. Köszi mindenkinek elöre is
(#) bbb válasza Petyaa hozzászólására (») Dec 26, 2007 /
 
a búgott pontosan mit jelent? ha bekapcsoláskor a kijelző világít (feketén, de a háttérvilágítás bekapcsol), majd bzzzzzzzz hang, akkor szoftverhiba, és javítható. valószínű, hogy sokat fogsz vele szívni, mert új bootcore kell bele, meg teljesen új szoftver.
ha seképsehang, akkor lehet elfelejtheted a dolgot. amikor beázik a cucc, akkor valami olyasmit zár rövidre, amit nem kéne.
azért mellékelek két szervízdoksit, hátha segít. ha meg nagyon eleged van belőle, akkor bal váll felett jobb kézzel dobd el. (csak mond merre dobod, sose árt nekem egy újabb rossz teló )
(#) Muri válasza Petyaa hozzászólására (») Dec 27, 2007 /
 
Szia!
Mielőtt ilyen bonyolult megoldásokba kezdenél, próbáld meg a nyákot alkoholban megmosni. A kijelzőt, árnyékoló lemezeket szedd le róla előtte. Mosás után megszárítod, összerakod, és szerintem működni fog. Nekem sikerült életre kelteni ilyen telefont, amit a szervíz nem javított meg. A háttérvilágítás vezérlése meghalt, de 1 ellenállást beleraktam és teljesen jól működött utána. (A kijelző egyik érintkezőjétől egy vékony drót végén egy SMD ellenállás a tápfeszre.)
Sok szerencsét!
(#) denon888 hozzászólása Dec 27, 2007 /
 
Sziasztok!
Szeretnék segitséget kérni Siemens M 35 telefon software frissitésben.
Minden segitséget köszönök!
(#) bbb válasza denon888 hozzászólására (») Dec 27, 2007 /
 
gyárival megegyező adatkábel, és a gyári frissítőprogi kell hozzá. amúgy nem egészen értem minek akarod frissíteni, az egy 7 éves öreg telefon... a friss szoftverrel sem lesz jobb
az a gond vele, hogy ha most megveszed hozzá a kábelt (ami csak ehhez és a 2001-es telefonokhoz jó, az utána következők már újfajta csatival jöttek ki) az kb. 1000párszáz forintocska. (esetleg ha valahol van elfekvőben, akkor olcsóbban is megkaphatod) viszont egy újabb telefont (használtan) megkapsz ennyi pénzből, és az a legöregebb szoftverével is többet fog tudni.

szóval a lényeg, ha nincs hozzá adatkábeled, akkor felejtsd el a frissítést. (egyébként meg siemensmania)
(#) denon888 válasza bbb hozzászólására (») Dec 27, 2007 /
 
Nos az a helyzet riasztóhoz lesz kapcsolva a teló.Erre tökéletes.Csak meghülyült benne valami mert tele akkunál is töltés alacsony,problémával kikapcsol.A GSM boltos azt mondta soft csere és jó lesz.Csak 2 ropi.De ha magam is meg tudom oldani miért fizesse.
Kábelem van,csak soft kellene.Arról a linkről hogyan lehet letölteni?
(#) bbb válasza denon888 hozzászólására (») Dec 27, 2007 /
 
nagyon bonyolult a dolog. regisztrálsz, belépsz, majd letöltesz. persze a cseh nyelv kicsit megnehezíti a dolgot, de ki lehet következtetni mit hova kell írni regisztrációkor (meg ha emlékeim nem csalnak, akkor regisztrációnál még angolul is oda van írva mi micsoda)

ja még egy kérdés:
adatkábeled, vagy szervízkábeled van? elvileg a winswupos változat csak szervízkábellel megy, a normális nem winswupos (nincs mellette "w" betű a letöltéskor) meg adatkábelről. bár érdekes módon nekem ment adatkábelről is a winswup... (elfelejtettem kicserélni, és csak akkor vettem észre, mikor már ment a szoftverfrissítés, akkor meg már késő lett volna)
(#) denon888 válasza bbb hozzászólására (») Dec 27, 2007 /
 
Adatkábelem van.Angolul még véletlenül sincs sehova irva.Ezzel a nyelvjárással nagyon bajba vagyok.Probáltam de nemsikerült regisztrálni.
(#) brato válasza denon888 hozzászólására (») Dec 27, 2007 /
 
Itt sok siemens cucc van: Link
(#) bbb válasza denon888 hozzászólására (») Dec 27, 2007 /
 
na akkor segítek regisztrálni

megkeresed felül a bejelentkezés környékén ezt a szót: "Registrovat" rákkatintasz, amjd bejön egy jogi nyilatkozat (persze csehül...), ott lesz egy szép hosszú mondat: "Souhlasím s těmito podmínkami a je mi více než 13 let"
ezután jön be az adatlap, amit ki kell tölteni.

Uživatel:*
E-mailová adresa: *
Heslo: *
Potvrzení hesla: *

elsőnek felhasználónév, aztán email, jelszó, jelszó ismét. ha ezek megvannak, akkor "Odeslat"
ezután ha emlékeim nem csalnak, kapsz egy megerősítő emailt, amiben lesz egy link. (ha nem kapsz, akkor simán be tudsz lépni a JMÉNO HESLO párossal. sok sikert hozzá!
(#) denon888 válasza bbb hozzászólására (») Dec 28, 2007 /
 
Sikerült letöltögetnem a dolgokat.Köszi a segitséget
Sikerült megoldani.Mostmár tökéletesen müködik a telcsi.Köszi!
(#) jeszygy hozzászólása Jan 26, 2008 /
 
lenne egy kérdésem,hátha tud valaki segiteni!
javitanom kell egy sharp gx10i töltőt,aminek a telefonba csatlakozó része széttört.nem tudom,hogy a csatlakozó melyik pontján megy be a fesz.segitség!!!
(#) cszotyi válasza jeszygy hozzászólására (») Jan 26, 2008 /
 
Ez lehet, hogy megteszi ?

(#) bjnsoft hozzászólása Jan 29, 2008 /
 
Hello mindenkinek!

Nem tudom, hogy jó helyen keresgélek-e de egy fontos infóra lenne szükségem. Hoztak hozzám egy samsung x510-es mobilt, melynél a SIM foglalat alatt "letőrt" két smd alkatrész. Sajnos nemtudom, hogy ellenállás vagy kondik-e, mert csak a forrasztás helye látszik. Ha valaki megtudná mondani az értékeket, vagy megnézni egy ilyen telóban azt megköszönném!!

P1270004.JPG
    
(#) Lucifer válasza bjnsoft hozzászólására (») Jan 29, 2008 / 4
 
No lásd mim van számodra. (Csatolmány)

Valaki javítsa már a címet legyen oly kedves.

(#) bjnsoft válasza Lucifer hozzászólására (») Jan 29, 2008 /
 
Nagyon köszönöm a rajzot, egy kis elemzés után így valószínűleg meglesz a keresett érték!
Azt már eddig is tudtam, hogy a SIM tápot (+) nem kap és ezért nem veszi észre a teló, de rajz nélkül nehéz lett volna kitalálni, hogy esetleg milyen soros ellenállással megy a tápra!
Csak egy kérdés..hol "találtad" a rajzot? Mert neten énis keresgéltem, de semmi hasznosra nem bukkantam
(#) Lucifer válasza bjnsoft hozzászólására (») Jan 29, 2008 /
 
Itten.
A google most nem volt nagy úr.
(#) bjnsoft válasza Lucifer hozzászólására (») Jan 29, 2008 /
 
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget!!
Üdv!
Következő: »»   2 / 6
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem