Fórum témák
» Több friss téma |
Az nem számít, csak írtam, hogy nekem az LM1875 erősítőm építésekor volt ilyen zizi.
Azóta jobban odafigyelek a potik bekötésére.
Es sem oldotta meg
Ugyan az a hatalmas búgás zúgás és poti nélkül kristály tiszta hang... A stereo kimenet jól van így?Bár ehhez nem lehet sok köze.
Illetve nem lehet hogy az 50k B túl nagy?
10K???
A Jack tökéletes!Stereo megvan .
De a hiba ugyan az
Tegyél a kimenetek és a föld közé egy 100nf körüli kondit.
Azt írod kattog, nálam is kattogott régebben ez megoldotta.
Szóval ha a potit kihagyod akkor az RCA csati a helyén marad és onnan viszed a vezetéket az erösitöbe?
A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2014
Sajnos semmi
Már nem tudom mit tegyek.Lesz egy csodaszép hangú erőstő hangerő állítás nélkül vagy ahogy Sturbi mondaná ettől high end Persze ha haza sikerül mennem első utam Sturbihoz lesz ha megoldom valahogy addig azért ha meg nem akkor belehallgatni és le ba.s--magam vele hogy ez a baj nem láod??
Lassabb műveleti erősítővel is csinálja?
Az lm4562 az 55MHz.
Itt valami földhurok jön létre a poti bekötésekor.
Van nálam egy másik fejes erősító , ami tökéletes.Abból kiszedten az 50k b potit hátha az volt hibás de nem....
Mindegy mire kötöd? Számítógép, mp3, laptop, telefon.
Szia! Fotó lenne az igazi, mert az ördög a részletekben lakozik. A poti például fémházas? A fémház testre van kötve?
Itt vannak a képek!Nem tudom mennyire látszik.Jelenleg a poti le van kötve sehogyan sem volt jó.
Írtam azt a verziót, amikor az RCA-tól jön egy árnyékolt vezeték a potira, onnan pedig szintén árnyékolttal a panelhoz. Külön vezeték mindkét csatornához. Azt ha lesz időd csináld meg, és fotózd le. Szerintem félreértettél valamit.
De előbb felteszem a fényképét ennek az elrendezésnek.KÉP A fénykép jobb oldala felfogható az erősítődnek. A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2014
Az RCA-ról 2 árnyákolt jobb bal oldal rá a potira és a panel kimenetérő a jobb-bal oldal a potira +föld
Azt hittem, hogy a fejhallgató kimenetet kötötted a potira
Nevezzük inkább bemenetnek ha már az. Szóval igen, a potiból kijövö mindkét irányba árnyékolt kábel kell. Mintha a poti csak egy toldás lenne a vezetékben. A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2014
A Canamp és az ESP hangja közötti különbségre lennék kíváncsi . Van aki mind a kettőt ismeri ?
A képekből csak azt látom, hogy elég csúnyán forrasztasz a poti (fém?) házát sajnos nem.
Ha a potira jövő és elmenő vezetékeket - a potit természetesen kihagyva - összetoldod akkor nincs búgás? Ha lenne, akkor ezekben a vezetékszakaszokban van a hiba.
Még annyit csinálj mindezek után, hogy csak az egyik testlábát a potinak odavezetékeled az anyához pl. és azzal együtt szoritod az erösitöházhoz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |