Fórum témák
» Több friss téma |
Az nem számít, csak írtam, hogy nekem az LM1875 erősítőm építésekor volt ilyen zizi.
Azóta jobban odafigyelek a potik bekötésére.
Es sem oldotta meg
![]() Ugyan az a hatalmas búgás zúgás és poti nélkül kristály tiszta hang... A stereo kimenet jól van így?Bár ehhez nem lehet sok köze.
Illetve nem lehet hogy az 50k B túl nagy?
10K???
A Jack tökéletes!Stereo megvan .
De a hiba ugyan az ![]()
Tegyél a kimenetek és a föld közé egy 100nf körüli kondit.
Azt írod kattog, nálam is kattogott régebben ez megoldotta.
Szóval ha a potit kihagyod akkor az RCA csati a helyén marad és onnan viszed a vezetéket az erösitöbe?
A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2014
Sajnos semmi
![]() Már nem tudom mit tegyek.Lesz egy csodaszép hangú erőstő hangerő állítás nélkül ![]() ![]() Persze ha haza sikerül mennem első utam Sturbihoz lesz ha megoldom valahogy addig azért ha meg nem akkor belehallgatni és le ba.s--magam vele hogy ez a baj nem láod?? ![]()
Lassabb műveleti erősítővel is csinálja?
Az lm4562 az 55MHz.
Itt valami földhurok jön létre a poti bekötésekor.
Van nálam egy másik fejes erősító , ami tökéletes.Abból kiszedten az 50k b potit hátha az volt hibás de nem....
Mindegy mire kötöd? Számítógép, mp3, laptop, telefon.
Szia! Fotó lenne az igazi, mert az ördög a részletekben lakozik. A poti például fémházas? A fémház testre van kötve?
Itt vannak a képek!Nem tudom mennyire látszik.Jelenleg a poti le van kötve sehogyan sem volt jó.
Írtam azt a verziót, amikor az RCA-tól jön egy árnyékolt vezeték a potira, onnan pedig szintén árnyékolttal a panelhoz. Külön vezeték mindkét csatornához. Azt ha lesz időd csináld meg, és fotózd le. Szerintem félreértettél valamit.
De előbb felteszem a fényképét ennek az elrendezésnek.KÉP A fénykép jobb oldala felfogható az erősítődnek. A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2014
Az RCA-ról 2 árnyákolt jobb bal oldal rá a potira és a panel kimenetérő a jobb-bal oldal a potira +föld
Azt hittem, hogy a fejhallgató kimenetet kötötted a potira
![]() Nevezzük inkább bemenetnek ha már az. Szóval igen, a potiból kijövö mindkét irányba árnyékolt kábel kell. Mintha a poti csak egy toldás lenne a vezetékben. A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2014
A Canamp és az ESP hangja közötti különbségre lennék kíváncsi . Van aki mind a kettőt ismeri ?
A képekből csak azt látom, hogy elég csúnyán forrasztasz
![]() Ha a potira jövő és elmenő vezetékeket - a potit természetesen kihagyva - összetoldod akkor nincs búgás? Ha lenne, akkor ezekben a vezetékszakaszokban van a hiba.
Még annyit csinálj mindezek után, hogy csak az egyik testlábát a potinak odavezetékeled az anyához pl. és azzal együtt szoritod az erösitöházhoz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |