Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2249 / 3610
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Feb 25, 2014 / 1

Nem Friderikusz! Fábri mondta.
(#) granpa válasza pjg hozzászólására (») Feb 25, 2014 /

Mivel akkor sem néztem, csak hallottam; egykutya.
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Feb 25, 2014 / 1

Az! Egyiket sem szeretem.
(#) granpa válasza vicsys hozzászólására (») Feb 25, 2014 /

Azzal sem jársz jobban; úgy meggénkezelnek (meg egy kis növényvédőszer), hogy észre sem veszed!
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 26, 2014 /

Nekem az a meglátásom, hogy a kenyeret már nem sütik meg, csak alacsony hőfokon szárítják a tésztát. Többek között ettől lesz az eltarthatósága pár óra, az állagáról, ízéről hóka színéről nem is beszélve. De az energiaáron spórolni kell, mert a profit mindenek felett áll. Szerintem a pékségek kiegyeztek egymás között, hogy senki nem gyárthat jó ízűt. A alacsony sikértartalmú, de olcsóbb liszt, amit szárított darált sikér adalékanyaggal (tornado) tuningolnak a gyorsabb kelesztés érdekében, (az idő pénz) biztos jót tesz a készterméknek. A pékségek egyik átverése, a házi jellegű kenyér, ami abban különbözik, hogy olyan feliratú címkét nyomnak rá. Ezt láttam is.
Régen az ilyeneket kizárták a céhszövetségből, ma meg azt aki jót gyártana. Változik a világ.
(#) Gafly hozzászólása Feb 26, 2014 /

Mellesleg füstölt marha és sertés nyelvet még lehet kapni a BME mögött a hentesnél (Budafoki út...).
(#) Koncsar hozzászólása Feb 26, 2014 /

Amint megöregszünk, csökken a képességünk különbségeket tenni a világ dolgaiban.
Ideje hát, hogy reményt és ihletet merítsünk azon "szeniorok" figyelemreméltó teljesítményeiből,
akiknek bátorságuk van szembenézni a kor rémisztő kihívásaival.

Ilyen például Harold Schaumberg, nyugdíjas vegyészmérnök.

Gyakran kérdezték tőlem:
"Mit csináltok ti, öreg fiúk egész nap, most, hogy nyugdíjba vonultatok?"
"Nos, nekem az a szerencsém, hogy vegyészmérnöki képzettségem van
és így sok örömet szerezhetek magamnak azzal, hogy sört, bort
és egyéb alkoholtartalmú folyadékokat vizeletté dolgozok át."

Legyen hát Harold példakép és ihlet mindannyiunk számára!
(#) granpa válasza Koncsar hozzászólására (») Feb 26, 2014 /

Valami jó megoldás(időtöltés) nyugger villamos szakemberek számára (rázós már volt elég)
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Feb 26, 2014 /

Azért, ha egyszer arra jársz próbáld ki. Elhiheted igazán finnyás vagyok, de semmi kifogásolni valót nem találtam rajta.
(#) vicsys válasza granpa hozzászólására (») Feb 26, 2014 /

Növénytermesztés, kisállattenyésztés, festészet, szobrászat, idegennyelv tanulás, könyvírás, káros szenvedélyek elhagyása (ha van ilyen) és a -bármi- tanulás.
(#) zolika60 válasza vicsys hozzászólására (») Feb 26, 2014 / 1

Idézet:
„káros szenvedélyek elhagyása (ha van ilyen)”

Ha nincs azok pótlása.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 26, 2014 /

Orvos: Józsi bácsi. Mától nincs zsíros étel, nincs alkohol, nincs cigaretta, nincs szex. Akkor, ha ezt betartja még elélhet pár évig.
De minek? Doktor úr.
(#) granpa válasza vicsys hozzászólására (») Feb 26, 2014 /

Ennyivel már túl elfoglalt lennék.
(#) vicsys válasza granpa hozzászólására (») Feb 26, 2014 /

Egyszerre ne is csináld, mert az tényleg túlzás! A sorrend maradhat, ha szimpatikus. Esetleg válassz egyet a listából. Vagy -ha rám hallgatsz- azt csinálsz amit akarsz.
(#) granpa válasza vicsys hozzászólására (») Feb 26, 2014 /

Hallgatok Rád!
(#) nagym6 válasza vicsys hozzászólására (») Feb 26, 2014 /

Nyugdíjas korra az emberek jó része a mai őrült embertelen melótól annyira elhasználódik, elfásul, hogy semmihez sem lesz kedve. Csak a kényszerű orvoshozjárás a sokéves meló ártalmait valamelyest enyhíteni. A kétkezi "munkásosztály" nagyjából így jár, ha körbenézek ezt látni, hallani.
Irigylem ezt az optimizmusodat, ez lenne a jó.
A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2014
(#) gkari válasza granpa hozzászólására (») Feb 26, 2014 /

Na azért nekem megy: napi 1/2 Aspirin+C, meg este cca. 5 dl. száraz veresbor!
(#) vizor hozzászólása Feb 27, 2014 / 2

Vicsys-nek egy újabb óra: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2014
(#) zolika60 válasza vizor hozzászólására (») Feb 27, 2014 /

Kissé siet.
(#) jdani hozzászólása Feb 27, 2014 /

Mit szóltok az új Fuel Shark Saver-ra?
Láttam közösségi oldalaok osztani, rá se mentem, mert gondoltam, hogy valami hülyeség. Akkor a cikk még csak arról szólt, hogy fogyasztáscsökkenés, nem volt szó magáról a Fuel Shark Saver-ról. De más oldalak oldalán is láttam a reklámot, hogy üzemanyag fogyasztás csökkentése. Na már megnéztem, miről is van szó... Hosszú volt a szöveg, így csak a lényeget kerestem. Képeket láttam, amint egy kis ketyerét a szivargyújtóba dugnak, és állításuk szerint, az szűri az elektromos kört, így az adagolás összehangoltabb
(#) zolika60 válasza jdani hozzászólására (») Feb 27, 2014 /

Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés.
(#) Ricsi89 válasza jdani hozzászólására (») Feb 27, 2014 /

Ilyet bárki tudna csinálni. Egy kamu kis szerkezet, ami igazából nem csinál semmit. Így egy jó leírással mindent el lehet adni.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 27, 2014 /

Ha máshol nem is, de a saját hozzászólásodban olvashatod. Persze ehhez a fajta csaláshoz a másik oldalon határtalan hülyeség szükségeltetik. A régi vesszőparipám, hogy aki általánosban legalább néha odafigyelt fizikaórán annak ezt nem lehet eladni.
(#) sany válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 27, 2014 /

A háztartásokban is alkalmazható hasonló szerkezet, azt konnektorba kell bedugni. Rezsicsökkentőnek.
Az is kamu igaz?
(#) zolika60 válasza sany hozzászólására (») Feb 27, 2014 / 1

A konnektorba dugható, az hatékony, mert akkor nem tudod bedugni a hősugárzót, és így sokat spórolhatsz azon a konnektoron.
(#) vilmosd válasza jdani hozzászólására (») Feb 27, 2014 / 1

Itt egy foto errol a High-tech keszulek belsejerol.
(#) zolika60 válasza vilmosd hozzászólására (») Feb 27, 2014 /

Várakozáson felül korrekt, mert van benne biztosíték is. Bár gondolom később majd kispórolják.
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 27, 2014 /

Idézet:
„aki általánosban legalább néha odafigyelt fizikaórán annak ezt nem lehet eladni.”

Igaz. Vagy másik: Autógyárak alaposan felszerelt fejlesztőlaboratórumaiban mérnökök hadát nem fogja überelni senki semmilyen síposseggű lóval.
Volt régen -1990 előtt- sok fogyasztáscsökkentő, amelyik használt, attól nem ment normálisan az autó. Úgy spórolt. Csak autót azért veszik, hogy innen oda elmenjen, így nem váltak be azok sem.
A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2014
(#) Leraz válasza nagym6 hozzászólására (») Feb 27, 2014 /

Idézet:
„Volt régen -1990 előtt- sok fogyasztáscsökkentő”

Rengeteg "csoda" volt mindenféle indoklással.
A múlt héten kaptam egy tájékoztató kérdőívet.A T-hom(?) meg egy másik cégnek az a terve ,hogy napelemekkel fedi a tetőket és a háztartásoknak így segít be az áramcsökkentésbe.Többlet esetén megvásárolják a pluszt. 25 év élettartam,5-600 000 Ft beugró,havi -1-4000 Ft távfelügyelet,akkumulátor nélkül.Azokkal még 2-300 000 Ft plusz költség.
(#) Koncsar hozzászólása Feb 27, 2014 /

Múltkor a barátomnak megspóroltam egy kis időt.
http://www.youtube.com/watch?v=BQhfcdQf1QA
Következő: »»   2249 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem