Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Ahol bejelöltem, ott tudod állítani.
Leírásom 6.1 pontja erről szól (felül a cím alatti sárga csíkon látod)
Köszi a gyors választ.
Sziasztok!
Szeretném a gépemre feltenni a sprint- layoutot de sajnos nem sikerül. Windows 7 ultimate 64bit-es verzió van a gépen. Ha valaki tudna segíteni vagy tanáccsal ellátni nagyon megköszönném. Üdv: sopi
Szia Nézd meg az üzeneted. Ja és a t-online-s emailed.
Sikerült egy 5-ös magyar verziót letölteni ami működik
A 6-os verzióhoz is van magyar nyelvű?
Remélem engedi a moderátor
**** NEM NEM engedi! TILOS a warez tevékenység az oldalon! Miért nem privátban intézitek? A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2014
Neked nem telepítési gondod van, hanem morális. LOPNI nem szép dolog, ha tőled lopna valaki, nem örülnél neki.
Sziasztok!
Lehet, hogy merült már fel ez a kérdés, akkor elnézést mindenkitől. (106 oldalt nem olvastam végig csak néhányat....) Sprint Layout 5-öt használok jó ideje (Na jó a 6-ost is de ha egyszerűbb panel kell még mindig könnyebb az 5.....) de valamiért ha változtatom a teliföld izolációs távolságát nem változik a rajz. Mit rontok el? (korábban nem emlékszem, hogy volt vele gondom, bár igen ritkán használtam a teliföldet...) Köszönöm, L A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2014
Szerintem elfelejtetted az Edit/Select All (Ctrl+A) -t. Ha mindent kijelöltél akkor változtasd az izolációs távolságot.
Vagy ha nem akarod az egész paneltervre vonatkoztatni, akkor jelölj ki egy területet és úgy változtass.
Köszönöm gyors és helyes válaszod!
(És lőn ez volt a baj :banghead (hogy lehettem ilyen láma...)
Volna egy kérdésem : a pozíciórajzolat vonalvastagsága állítható valamilyen módon?
Persze. Úgy mint a vezetőé.
A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2014
Szia. Ezt a magyarítást hogyan/honnan tudom frissíteni?
Szia, köszönöm, pedig itt is jártam, de nem vettem észre
Ez így működik, hogy semmi figyelmeztetés, csak egyszer nem működik? Köszönöm.
Az csak azért lehetett, mert nem frissítetted.
És a magyarítást hogyan tudom frissíteni?. A programon keresztül?
A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2014
A magyarítást nem lehet a programon keresztül frissíteni, csak ha külön letöltöd hozzá. A programban az internet update letölti neked a legújabb verziót, de az csak angol, német vagy francia lesz.
A hozzászólás módosítva: Márc 6, 2014
Valaki nem tud macro-t Omron G2R és MY4 relékről? esetleg hasonlóról?
Már 20:56-van, de még mindig nem raktad fel... Mennyi idő kell még?
Azt nem mondtam, hogy felrakom. Most éppen az orosz Radio újságokat rendszerezem DVD-re írás előtt. 1946-tól 2014-ig.
Itt egy csomó relé. Tessék válogatni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |