Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Lapozás: OK   103 / 213
(#) mezga válasza niedziela hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

Nekem HP 2050 - el teljesen jó , a saját nyomtatásából használom.( teljes verzió )
A PDF re konvertálásból problémák adódhatnak.
Egyelőre vasaláshoz használom, ahhoz tökéletes, egy átépített laminálóval.
A d1 alatt véletlenül bennmaradt az alkatrész körvonala, azt még átvitte a rendszer.

DSCF2061.JPG

(#) Alkotó válasza mezga hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

Sokan értünk egyet veled, de azért ne bántsuk a sasos programot se, mert van amit az jobban tud. Mindenki a saját igényeihez mérten választ programot.
Javaslom frissíteni, mert amit CD-n árulnak, abban vannak alapvető hibák, de ezeket már mind módosították.
(#) mezga válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

Dehogynem , sőt 2013 novemberi kommentemben említettem , hogy ez alapján tetszett meg a program !

Én a nyelvi fájlra ( magyarításra) gondoltam , mert mintha ehhez is lett volna ilyen.

Én nem bántottam , azt mondottam , nekem ez jobban bejön ,akinek kisebb igényei vannak azoknak javasoltam...
(#) mezga válasza Alkotó hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

Ha frissítem , nem veszik el semmi ?
(#) mezga válasza mezga hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

Frissítettem ((((((, az oldalukról vett alk. könyvtár eltűnt, avval együtt amit már megrajzoltam és elmentettem.
Hová lettek ?
(#) pjg válasza mezga hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

Nem tűnik el. A c:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Layout60\MAKROS\ címen megtalálod. Legalábbis alapból oda teszi.
A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2014
(#) mezga válasza pjg hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

Nincs meg , létrehoztam a USER alatt egy NEW könyvtárat abba mentettem , de az eltűnt .
Nem enged csak azokba menteni ?Nem lehet könyvtárakat létrehozni?
Amit a honlapról vettem azok ömlesztve voltak , azért tettem külön őket. Most az sincs meg.

De igen. Elvesznek a hibás részek, és lesz helyettük jól vagy jobban működő.
Egyéb tartalmakat nem veszítesz.

Jó , hová mentsem a saját alkatrészeket?
(#) pjg válasza mezga hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

Ez van beállítva alapértelmezettnek:

makrók.png

Azt feltételezem, hogy Te is a dokumentumok könyvtár áldozata vagy. A Windows ebből többet is használ, és még kevergeti is őket. Pjg mutatja azt a helyet, ahol elvileg vannak, de vedd észre az "All Users"-t, ami nem azonos a saját dokumentumaiddal.
Csak mellékesen jegyzem meg, nekem még egyetlen frissítés sem hozott magával semmilyen kavarást. Kivétel nélkül mindig minden a helyén maradt, és semmit nem kellett keresgélni. Sőt a beállításaim is megmaradtak, tehát abszolút intelligens a frissítés.

oké értem de akkor hová lett az a könyvtár amit kicsomagoltam és beillesztettem a többi alá.
Szépen megvolt minden , addig amíg nem frissítettem !
(#) -Bandi- hozzászólása Feb 11, 2014 /

Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tudja, hogy hol találom a sprint-layout 5-ben a 7 szegmenses kijelzőket?Vagy honnan tudok olyan makrót letölteni amiben benne van?
(#) vicsys válasza -Bandi- hozzászólására (») Feb 11, 2014 / 1

Vagy esetleg, gyorsan megrajzolod magadnak, az adatlapja alapján...?
(#) -Bandi- válasza vicsys hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

Ez sem egy rossz ötlet .Erre nem is gondoltam.Köszönöm a tippet.

Erre Én nem tudok válaszolni. Nekem saját könyvtáram van az alkatrészeknek, és biztosan tudom, hogy azt nem piszkálja a frissítés. A frissítés nem csinál mást, csak a programot felülírja az újabb változattal. Mindezt automatikusan végzi, nem kell beállítgatni hozzá semmit.
Jól frissítesz, tudod hogyan kell?
(#) orcika70 válasza -Bandi- hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

(#) -Bandi- válasza orcika70 hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

Köszönöm.

Én úgy frissítettem hogy : ? menü-internet update- search for update - ok stb. Most up to date.
Lehet másképp?
(#) orizon válasza mezga hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

Én letöltöm az aktuális frissítést a gépre és onnan frissítek. Volt olyan, hogy meg volt nyitva a program és ennélfogva nem telepítődött a frissítét közvetlenül a honlapról. Nem tudom másnál van e ilyen, de nálam nem fut a frissítés, ha fut a program..
(#) pjg válasza orizon hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

A frissítés leállítja a futó programot.

Így a jó, ez a helyes módszer. Ez csak a programot frissíti.
Most kipróbáltam, volt egy mai frissítés. Minden hibátlan, jött egy 7mega körüli fájl, majd nyelv választás, pár apró kérdés, és ment mint a szél. A futó programot bezárta. Ezzel semmi gond nincs.
(#) OZotyo hozzászólása Feb 11, 2014 /

Aki tegnap frissítette a 6-os verziót (internet-update),
az mindenképpen frissítse újból, mert a tegnapi hibás volt!
(#) niedziela válasza mezga hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

Mivel a júzer közben a C meghajtót formázza telepíti... és még kitudja, ezért mindenhol jó tartani, csak ott nem. Másik meg a mentés külön meghajtóra CD-re...stbÉn minden makrót át tettem a program könyvtárába, ahogy az régen is volt az 5.0-ál. Ez amúgy is egy érthetetlen, értelmetlen dolog, hogy a makrók, a program könyvtárán kivül vannak.
(#) orizon válasza niedziela hozzászólására (») Feb 11, 2014 /

Szerintem érdemes időnként lemezre menteni a dolgokat biztos, ami biztos alapon. Bármi lehet, nálam karácsonykor durrant el egy vezeték a falban. Szinte mondhatnám gombnyomásra. Valamit nyomtatni akartam és a nyomtató bekapcsolásával szinte azonos időben, puff. Megállt bennem az ütő, minden. Hirtelen nem tudtam még gondolkozni sem. A csoda az, hogy semmi elektromos cucc, PC nem ment tönkre. Abban a pillanatban öregedtem legalább tíz évet. Menteni kell a menthetőt.
(#) Meggyötört Pingvin hozzászólása Feb 21, 2014 /

Sziasztok
Hogy tudok ebben a programban egyszerre több tervet nyomtatni? Nem mozaikban hanem külön terveket egy oldalra?
Köszi
(#) vicsys válasza Meggyötört Pingvin hozzászólására (») Feb 21, 2014 / 1

Csinálsz egy oldalt és beimportálod egyenként egy oldalra.
(#) kokozo válasza Meggyötört Pingvin hozzászólására (») Feb 21, 2014 / 1

Szia!
Én úgy szoktam, hogy a kész terveket elmentem makróba egy kész nevű könyvtárba, és utána jobb oldalt az alkatrészek között ott lesz a kész rajz és azokat már lehet egymás mellé, mint ha csak alkatrész lenne.
(#) Meggyötört Pingvin válasza kokozo hozzászólására (») Feb 21, 2014 /

Köszönöm Így fogom csinálni, nekem ez egyszerűbb
(#) zenebolond hozzászólása Feb 23, 2014 /

Segítsetek abban, hogy tudom a skálázást beállítani, hogy négy csíkot elrendezve így mint hármat be tudjak illeszteni. A négyzetháló méretét hogyan tudom kisebbre venni.

méret.JPG

Következő: »»   103 / 213
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem