Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Már 07 től is én már 07 -kor ott szoktam lenni ha megyek és már akkor sokan vannak !
Üdv!
Igen, már alig várom ![]() Üdv!
Ide jöttem (ukrajna)
De akkor legközelebb pénteken indulok fel Bp-re, és ott alszok, majd onnan megyek tovább. ![]()
Február8 a következő börze időpontja...
![]()
Urak, és Szépleányok!
Kérem, ha van valakinek egy 6x8 cm-es, 3-5mm vastag azbesztlapja (tudom, betiltották), hozna nekem a börzére? A gázkonvektor gyújtóláng tartó lapja alá kellene, mert a régi elporladt. Darab is, azbesztzsinór is jó, ráragasztom addig, míg beszerelem (Hermetickel!). Felteszem a kitűzőm, hogy az is megtaláljon, aki nem ismer. ![]() Köszönöm: Kálmán
Üdv
Valaki megnézné a börzén hogy Horthy néprádióhoz hátlap van-e? Után gyártott is jó volna! És hogy mennyibe kerül! Segítséget előre is megköszönném! Tisztelettel Madzagos
Igazad van! PHILIPS-22 U, ORION 011-E TELEFUNKEN 140 U hoz kellene a hátlap.
Tisztelettel Madzagos
Ne má',én el tudtam képzelni. Én köszönöm.
![]()
Érdeklődöm hogy ki jön és kellene-e valami specifikus dolog tőlem?
Ez most egy olyan börze volt, ahol nem találkoztam egyetlen HE-s ismerőssel sem.
Viszont a következő 23.-án Vasárnap (!) lesz...
Ez szerintem hiteles információ, mert két teremben is nagy betűkkel fel volt írva a táblára...
Hogy nosztalgia lesz-e azt nem tudom (az nem volt kiírva), de a vasárnapiak azok szoktak lenni.
Mert korán elmentél, mi meg későn értünk oda.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2014
Ez nem nosztalgia lesz, csak így adódott. Mindkét helyen pontosak az időpontok.
![]()
Közben tényleg kijavították, de ahogy látom, a május 10. vagy 11. még mindig nem stimmel valahol...
Üdv. urak!
A most következő vasárnap lesz? Mivel szombat munkanap, logikusnak tűnik, de biztos a vasárnap?
Szia!
Igen vasárnap lesz, és Nosztalgia börze lesz.
Ki jön,
és kell-e valakinek valami (speciálisan tőlem)?
Kedves Börzézők!
Megtörném a hosszú csendet, egy afféle elköszönéssel. Pár évvel ezelőtt a börzés találkozások még sokat jelentettek, ezért jött létre ez a topik, de mint ahogy más is, ez a lelkesedés is elhalt szépen, lassan. Ha megnézitek a börzék linkjét, már csak egyetlen egy alkalom van, itt olvasható. Aki még óhajt valamit, valószínűleg utoljára kijöhet, de jó esély van rá, hogy soha többet nem lesz börze a Puskás technikumban, sőt az intézmény sorsa is kérdéses. Ezt belső információra (rádióamatőr klubtag vagyok) alapozom, nem pletyka! Kéretik a témát súlyosságának megfelelően kezelni.
Szia Matyi!
Legutóbb (7-e)még olyan hír volt, hogy továbbra is lesz börze, a változásoktól függetlenül (vagy annak ellenére). Mi történt? Én most nem tudok felmenni családi esemény miatt. Szomorú dolog lenne, pláne a mondat vége "az intézmény sorsa ...?". Szia: Kálmán |
Bejelentkezés
Hirdetés |