Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azért mert az alap gyári az csak egy "starter". Ezek után, hogyha megveszed a "rendes" gyárit, abban sokkal több lesz a festék. Legalábbis általában
Hihetetlen vagyok, de nem sikerül, de kezd az agyamra menni...
Persze, mert egy világos, szürkeárnyalatos képpel dolgozol. Így csak kézzel tudod kijelölni. Vagy készíteni kell egy maszkréteget, amit ideiglenesen fedésbe teszel a simával ott, ahol ki akarod jelölni. Majd kijelölöd, letörlöd ami nem kell és leszeded a maszkot
Az mondjuk annyiba is kerül, mint a nyomtató, meg a feles toner.
Ez így van.
Egyébként a chip ami benne van az hasonló mint a sima tintásokban csak máshol van? Illetve ez a chipet lehet-e valahogy "heckelni"?
Én is 20-30 közt akarok valamit venni valamit aminek a tonner-je nem chipes. Szóval HP.
Körbenézek köszönöm.
Egy kis optika
Meg tudnám házliag növeli a nagyítását egy távcsőnek? Ha igen akkor mit kell elé rakni? ... mertugye ha csak egy sima pl.: nagyítót rakok elé az minden lessz csak nem kivehető kép. Kell utána egy szemlencse is ?
A nagyítását korlátlanul tudod növelni. De a felbontását nem, azaz jobbá nem tudod tenni (szerintem).
Ha eléraksz egy lencsét, akkor:
1.: torzítani fog, mert nincs optikailag összehangolva a távcsőben lévő lencsetagokkal, 2.: A színhelyességet elrontja, mert a bevonatok hiánya miatt felbomlik a fény (prizma hatás), a sötét világos határvonalakon megjelenik a kékes fény mintegy "aura" 3.: A tükröződésmentes bevonat hiánya miatt becsillog a kép, és a visszaverődés miatt kevesebb fény jut a szembe, így sötétebb lesz az egész 4.: A plusz lencse elmozdítja a fókuszpontot a nagyításától függő mértékben, amit az élességállító tekerővel jó esetben tudsz korrigálni, rossz esetben kiesik a korrigálható tartományból, ezért nem fogsz tudni élesíteni 5.: A fókuszpont eltolása okozhatja azt is, hogy a szemlencsébe belenézve nem látsz teljes képet, csak egy pici lyukon látsz ki, mintha normál esetben túl közel tennéd a szemed a távcsőhöz. 6.: Ha nem találod el a lencse közepével az optikai tengelyt tökéletesen, a kép különböző részein külöböző mértékű torzítás lesz, ami huzamosabb használat esetén fejfájást, szemproblémákat okozhat. így elsőre ennyi jutott eszembe
Azthiszem éppen elég
Tehát az első kérdésemre a válasz nem Felbontás? Hogy jött ide a felbontás
Senki sem tud keresni jelenleg. A kereső átalakítás miatt zárva. Viszont amikor újra megy jobb lesz mint eddig.
Akárki akármit mond, nekem tetszik ez a málnás Borsodi.
A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2014
...
Viszont érdekes, mert a winyóról megnyitva állítva nyitotta meg, aztán elforgattam irfanview-vel, viszont úgy meg nem akarta feltölteni a fájlt, szóval meg kellett fotosoppal csinálni... Hát nem gondoltam volna, hogy egy képfeltöltés ilyen sok macerával fog járni.
Hali. Nem tud valaki olyan témát a fórumon ahol értenek szerver számítógépekhez? Nemigazán találok olyan topikot ahol erről volna szó. És elnézést hogy ide írtam a kérdést de nem tudtam hova tegyem. A válaszokat pedig köszönöm előreis.
Szia. Gondolom, a prohardver és hasonló oldalakon...
Köszönöm. Akkor megpróbálom valahol máshol.
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Ilyen Tolatóradart, de nem tudom ,hogy a vonóhorgom nem-e fogja zavarni? Nem fogja azt érzékelni ,hogy van ott valami? Van valakinek valamiféle tapasztalata ez ügyben? Előre is köszönöm a választ!
Elvileg nem kéne neki, de szerintem hívd fel a forgalmazót ez ügyben, ő szerintem meg tudja mondani.
A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2014
Nem kellene gondnak lennie, mivel sok autón van horog és radar is. Egyébként is pont két érzékelő között van a horog, leginkább holttérben, ezért nem fog tévesen jelezni. Annyira nagyon meg csak nem lóg ki a horog.
Ha meg annyira kilóg,nem kell a tolatóradar... .De hogy on is legyek,ha beépítetted,kérlek adj hírt róla,hogy hogy működik.Jó lenne a céges Connectbe,mivel nehéz kilátni hátra belőle.
Írtam egy emailt a boltnak, majd meglátjuk mi lesz. A vonóhorgom kb 170mm-t lóg ki, meg ahová be tudom rakni a lökhárítóba az a vonóhorogtól kb. 80-100mm-el föntebb van. Amint tudok valamit vagy beszereltem hírt adok.
A leírásban benne van, hogy 0,3m a legközelebbi amit mér. Az pedig 300mm. Tehát biztosan jó lesz.
Plussz a vonóhorog egy körfelület általában ami inkább szórja mint fókuszálja a dolgokat
Igen, olvastam, remélem hogy jó lesz.
Ráadásul nincs is 180fokos lefedettsége a szenzornak, Így pont a két szenzor közötti holttérben van a horog.
Sziasztok!
Tudtok mondani valami hízólaló tápszert vagy valami ilyesmit ami segít valamit? Béres csepp + C vitaminjának hála sikerült még 3 kilót lefogyjak 5 nap alatt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |