Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2264 / 3610
(#) sastas01 válasza Schnitt hozzászólására (») Márc 28, 2014 /

Azért mert az alap gyári az csak egy "starter". Ezek után, hogyha megveszed a "rendes" gyárit, abban sokkal több lesz a festék. Legalábbis általában
(#) jdani válasza silent15 hozzászólására (») Márc 28, 2014 /

Hihetetlen vagyok, de nem sikerül, de kezd az agyamra menni...
(#) sastas01 válasza jdani hozzászólására (») Márc 28, 2014 /

Persze, mert egy világos, szürkeárnyalatos képpel dolgozol. Így csak kézzel tudod kijelölni. Vagy készíteni kell egy maszkréteget, amit ideiglenesen fedésbe teszel a simával ott, ahol ki akarod jelölni. Majd kijelölöd, letörlöd ami nem kell és leszeded a maszkot
(#) Schnitt válasza sastas01 hozzászólására (») Márc 28, 2014 /

Az mondjuk annyiba is kerül, mint a nyomtató, meg a feles toner.
(#) sastas01 válasza Schnitt hozzászólására (») Márc 29, 2014 /

Ez így van.

Egyébként a chip ami benne van az hasonló mint a sima tintásokban csak máshol van? Illetve ez a chipet lehet-e valahogy "heckelni"?
(#) Baxi válasza Schnitt hozzászólására (») Márc 29, 2014 /

Én is 20-30 közt akarok valamit venni valamit aminek a tonner-je nem chipes. Szóval HP.

Körbenézek köszönöm.
(#) minicooper hozzászólása Márc 29, 2014 /

Egy kis optika
Meg tudnám házliag növeli a nagyítását egy távcsőnek?
Ha igen akkor mit kell elé rakni? ... mertugye ha csak egy sima pl.: nagyítót rakok elé az minden lessz csak nem kivehető kép.
Kell utána egy szemlencse is ?
(#) Gafly válasza minicooper hozzászólására (») Márc 29, 2014 /

A nagyítását korlátlanul tudod növelni. De a felbontását nem, azaz jobbá nem tudod tenni (szerintem).
(#) Schnitt válasza minicooper hozzászólására (») Márc 29, 2014 /

Ha eléraksz egy lencsét, akkor:
1.: torzítani fog, mert nincs optikailag összehangolva a távcsőben lévő lencsetagokkal,
2.: A színhelyességet elrontja, mert a bevonatok hiánya miatt felbomlik a fény (prizma hatás), a sötét világos határvonalakon megjelenik a kékes fény mintegy "aura"
3.: A tükröződésmentes bevonat hiánya miatt becsillog a kép, és a visszaverődés miatt kevesebb fény jut a szembe, így sötétebb lesz az egész
4.: A plusz lencse elmozdítja a fókuszpontot a nagyításától függő mértékben, amit az élességállító tekerővel jó esetben tudsz korrigálni, rossz esetben kiesik a korrigálható tartományból, ezért nem fogsz tudni élesíteni
5.: A fókuszpont eltolása okozhatja azt is, hogy a szemlencsébe belenézve nem látsz teljes képet, csak egy pici lyukon látsz ki, mintha normál esetben túl közel tennéd a szemed a távcsőhöz.
6.: Ha nem találod el a lencse közepével az optikai tengelyt tökéletesen, a kép különböző részein külöböző mértékű torzítás lesz, ami huzamosabb használat esetén fejfájást, szemproblémákat okozhat.

így elsőre ennyi jutott eszembe
(#) minicooper válasza Schnitt hozzászólására (») Márc 29, 2014 /

Azthiszem éppen elég
Tehát az első kérdésemre a válasz nem
Felbontás? Hogy jött ide a felbontás
(#) andras99 hozzászólása Márc 29, 2014 /

Zoom H1-ről vélemény?
(#) zolika60 válasza Mzolee hozzászólására (») Márc 29, 2014 /

Senki sem tud keresni jelenleg. A kereső átalakítás miatt zárva. Viszont amikor újra megy jobb lesz mint eddig.
(#) zenetom hozzászólása Márc 29, 2014 /

Akárki akármit mond, nekem tetszik ez a málnás Borsodi.
A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2014
(#) zenetom válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 29, 2014 /

...
Viszont érdekes, mert a winyóról megnyitva állítva nyitotta meg, aztán elforgattam irfanview-vel, viszont úgy meg nem akarta feltölteni a fájlt, szóval meg kellett fotosoppal csinálni...
Hát nem gondoltam volna, hogy egy képfeltöltés ilyen sok macerával fog járni.
(#) szikorapéter hozzászólása Márc 29, 2014 /

Hali. Nem tud valaki olyan témát a fórumon ahol értenek szerver számítógépekhez? Nemigazán találok olyan topikot ahol erről volna szó. És elnézést hogy ide írtam a kérdést de nem tudtam hova tegyem. A válaszokat pedig köszönöm előreis.
(#) SzervízMacska válasza szikorapéter hozzászólására (») Márc 29, 2014 /

Szia. Gondolom, a prohardver és hasonló oldalakon...
(#) szikorapéter válasza SzervízMacska hozzászólására (») Márc 30, 2014 /

Köszönöm. Akkor megpróbálom valahol máshol.
(#) zoly15 hozzászólása Márc 30, 2014 /

Sziasztok!
Szeretnék venni egy Ilyen Tolatóradart, de nem tudom ,hogy a vonóhorgom nem-e fogja zavarni? Nem fogja azt érzékelni ,hogy van ott valami?
Van valakinek valamiféle tapasztalata ez ügyben? Előre is köszönöm a választ!
(#) sastas01 válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 30, 2014 /

Elvileg nem kéne neki, de szerintem hívd fel a forgalmazót ez ügyben, ő szerintem meg tudja mondani.
A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2014
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 30, 2014 /

Nem kellene gondnak lennie, mivel sok autón van horog és radar is. Egyébként is pont két érzékelő között van a horog, leginkább holttérben, ezért nem fog tévesen jelezni. Annyira nagyon meg csak nem lóg ki a horog.
(#) BarnaPili válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 30, 2014 /

Ha meg annyira kilóg,nem kell a tolatóradar... .De hogy on is legyek,ha beépítetted,kérlek adj hírt róla,hogy hogy működik.Jó lenne a céges Connectbe,mivel nehéz kilátni hátra belőle.
(#) zoly15 hozzászólása Márc 31, 2014 /

Írtam egy emailt a boltnak, majd meglátjuk mi lesz. A vonóhorgom kb 170mm-t lóg ki, meg ahová be tudom rakni a lökhárítóba az a vonóhorogtól kb. 80-100mm-el föntebb van. Amint tudok valamit vagy beszereltem hírt adok.
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 31, 2014 /

A leírásban benne van, hogy 0,3m a legközelebbi amit mér. Az pedig 300mm. Tehát biztosan jó lesz.
(#) sastas01 válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 31, 2014 /

Plussz a vonóhorog egy körfelület általában ami inkább szórja mint fókuszálja a dolgokat
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 31, 2014 /

Igen, olvastam, remélem hogy jó lesz.
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 31, 2014 /

Ráadásul nincs is 180fokos lefedettsége a szenzornak, Így pont a két szenzor közötti holttérben van a horog.
(#) pjg hozzászólása Ápr 1, 2014 /

(#) ZSozsóó válasza pjg hozzászólására (») Ápr 1, 2014 /

Boldog április elsejét!
(#) voodoo hozzászólása Ápr 1, 2014 /

Sziasztok!

Tudtok mondani valami hízólaló tápszert vagy valami ilyesmit ami segít valamit?
Béres csepp + C vitaminjának hála sikerült még 3 kilót lefogyjak 5 nap alatt.
(#) zolika60 válasza voodoo hozzászólására (») Ápr 1, 2014 /

A kolbászt és a szalonnát javaslom kenyérrel.
Következő: »»   2264 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem