Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Sziasztok!
Seat Cordoba 1.6 magic 2001.évj.-hoz keresek kapcsolási rajzot. Aki esetleg tud kérem segítsen. Köszönöm
Aki nem gyári rajzokat keres: Proli007 rajzai.
Sziasztok!
Szeretnék építeni az akváriumomhoz egy 12v-os napelemet, amely képes egy LEDszallagot és akár egy kisebb szűrő-t ellátni, de amennyiben nem lenne benne elég kraft, kapcsoljon át a 230as hálózatra. Tudna valaki segíteni egy hasonló kapcsolási rajzzal? Előre is köszönöm!
Hali!
A következő kapcsolási rajzokat, vagy lelőhelyüket keresem: Goerz Unigor A41, Impedance Meter TT-3105 (talán az elektronika szövetkezet gyártotta, de ment Orion cimkével is), Imp. generátor EMG 12562 (TR0332), valamint Akai AT-V04 URH tuner. Talán valaki többet tud segíteni, mint a gugli. Kösz. aramos
Sziasztok Fórumozók! Amit én szereztem rádiót azért nem kell nagyon visszamenni az időben,de sajnos a neten nem sok műszaki dokumentációt találtam róla.Nem sok hibája volt,de a műszaki paraméterei és a használati utasítása érdekelne.Bár a kezelésére valamelyest rájöttem azért jó lenne,ha meglenne! A készülék típusa : THOMSON RT 650 mellékelem a fotóját! Aki tud segítsen! Köszi!
Sajnos német cuccokhoz nem nagyon találni semmit csak fizetős oldalakon.
Helyesbítek, német országból behozott készülékek, gondolom ez is olyan bár francia.
Köszi a fáradozásodat,igen lomosnál vettem.A kapcsolójával volt baj,de sikerült megjavítani. Még a hangszóró rácsot festem át és akkor mintha új lenne.Egyébként 3x10 programos /fm, kh,rh/ sztereo,és kiváló érzékenységű!Üdv:Goso
Ezek még jó minőségű készülékek, érdemes megvenni és megjavítani. Én is szoktam
venni hasonlókat. Legutóbb egy hálózattal és 6 góliát elemmel működő német PLL rádiót vettem szinte fillérekért és újszerű állapotban hibátlan volt gyönyörű hanggal. És egy NORMENDE kazettás magnós analóg kis rádiót. A hangerő szabályzó potmétere volt kh.-s. Az egész kazetta mechanika tiszta fém, kifogástalan lejátszás. Igaz már eljárt felette az idő, de jó kézbe venni és használni és érezni azt minőséget megbízhatóságot ami már manapság nem jellemző.
Sziasztok!
Hozzám került egy hibás Pioneer SA 5300- as erősítő. Ehhez keresek kapcsolási rajzot, vagy bármilyen dokumentációt ami segíthet a javításban. Kérem, ha valakinek van hozzá valamije küldje el nekem. (akár pár jó minőségű kép a panelról is segíthet) Előre is köszönöm a segítségeteket! Üdv,
Első körben ezek vannak , de szétnézek hátha van rajz is hozzá.
Szia! Tessék itt van a rajz.
Tisztelt fórumozók! Keresek AWE 6519-es mosógép kapcsolási/robbantott rajzát.Kérem ha valaki tud segítsen,hogy honnan tölthetném le. Köszönöm
Szia! Itt a rajz.
Sziasztok
Bővebben: Link Ehhez keresek szabályzó/vezérlő kapcsolási rajzot akinek van ehhez bármi kapcsolása az ossza már meg légyszíves.Köszönöm szépen. Üdv Erik.
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy jól bevált zéner dióda nyitófeszültség megalapító kapcsolást? Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2014
1k + megfelelően megválasztott táp, egy kézi műszerrel csodákra képes.
Igen nem tudom beazonosítani, egy smd zéner.
Milyen fajta üveg , vagy ha nem akkor valami írás rajta ?
Hello! Nem kell ezzel ennyit "pöcskörészni". Áthajtasz rajta 5mA-t és megméred a feszültségét. De ahogy írták, az 1k nem árthat, ha nem akarod az örök lavinamezőkre küldeni. És ha lehet ne az áramkörbe végezd, feltéve hogy nem akarod megtéveszteni magad.. üdv!
Még az is lehet , hogy nem zéner .A kék csík jelölhet katódot is .Nekem van ilyen kék csíkos arra 5,1 volt van ráírva , de ez nem lehet mérvadó . Talán ha tudnánk , hogy milyen készülékben van ez , akkor még esetleg úgy könnyebb lenne beazonosítani.
Egy 1,5kohm es ellenállással sikerült kimérni, egy 18v zéner volt.
Csatolok egy teszter kapcsolási rajzát, hátha másnak is kell, nekem biztos. Köszönöm |
Bejelentkezés
Hirdetés |