Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   87 / 978
(#) Balázs hozzászólása Dec 31, 2007 /

(#) borsitsb válasza dpeti hozzászólására (») Dec 31, 2007 /

Igen tényleg a Vektorban volt. Annyira tetszett hogy megtanultam :vigyor2:
(#) uli hozzászólása Jan 1, 2008 /

ezt a képet most találtam. érdekes Házilag nehezen kivitelezhető lenne ugye?
üdv: uli

izzo.jpg

(#) vicsys válasza uli hozzászólására (») Jan 1, 2008 /

Nagyon jó!
Házilag is megoldható. A sima izzót meg kell furni és bele kell építeni egy ledes kapcsolást, majd egy másik izzóról leműtött foglalatot kell ráragasztani.
(#) uli válasza vicsys hozzászólására (») Jan 1, 2008 /

Na ez a LEDes megoldás tetszik máris egyszerűbb otthon megcsinálni. Én a hagyományos izzószálas dologra gondoltam (azt tényleg bonyolult lenne)
Ezt fel is mlehetne használni és innentől már csak egy feladat, vagyis kettő maradt hátra. talán a legnehezebb megfúrni a búrát úgy, hogy ne törjön el. aztán egy kis sziloplaszt, ami csodákra képes és késsz
(#) Electro válasza vicsys hozzászólására (») Jan 2, 2008 /

Hali!

Majd tudnál adni egy olyan kapcsolást, ami elműködtet egy ledet ~230V-ról, és belefér olyan kis helyre?

Kellene, mert jó hecc volna ilyet kitenni a lakásban jól látható helyre...

Előlre is köszi.
(#) valve válasza Electro hozzászólására (») Jan 3, 2008 /

Szted egy kapcsolás kell oda? Egy ellenállással is megoldható,.. Itt egy kis ízelítő,..
(#) uli válasza Electro hozzászólására (») Jan 3, 2008 /

amugymeg meglesed a Hszemet, ott van benne a kapcoslás ha nagyon kell
(#) Peti_85 hozzászólása Jan 3, 2008 /

Üdv Modik!
Hogy lehetünk mi is Modik???

Nyithatnánk egy úgy topikot, Hogyan lehetünk szorgos Modik, akik áldozatos munkájukkal segítik a fórum népének munkáját? címen.
Szerintem jó ötlet... Abban kérdéseket tehetnek fel a leendő Modik a mostani Modiknak, vagy esetleges helyettesítéseket lehet megbeszélni, illetve az előléptetéseket. FőModi, vagy csak AlModi, de lehetne ModiSegéd is!!!
Na hajrá

-->Természetesen ez a hsz okkal került éppen ebbe a Viccek - Mókás történetek topicba, mielőtt félreértés esne<--
(#) Topi válasza Peti_85 hozzászólására (») Jan 3, 2008 /

Sőt... El lehetne kezdeni írni egy könyvet az alábbi címmel: "A moderátor két élete"
(#) Norberto válasza Peti_85 hozzászólására (») Jan 3, 2008 /

Ááá, ez kizárt!

Viccelődni jó vele, de abba halna bele az oldal, ha mindenki (fű-fa) modi lenne :yes:
(#) bbb válasza Peti_85 hozzászólására (») Jan 4, 2008 /

brrr. moderátorkodás én autósklubom oldalán vagyok moderátor, rémálom azaz nem is, én véreskezű vagyok ilyen téren, így szívfájdalom nélkül írtom a férgesét
kedvencem az volt, mikor egy másik moderátor nekiállt veszekedni valakivel (hogy miért nem intézte el normálisan emailben, azt máig nem tudom), majd azon kapta magát, hogy a hozzászólásai eltűntek, és kapott egy sárgalapot

és hogy mi ez a sárgalapos?

két bíró focimeccs után elmegy iszogatni, majd az egyik felhívja a másikat, hogy igyanak még nála is tovább. megérkeznek, nyitná az ajtót, erre a feleség hókon vágja a sodrófával és elhordja mindenfélének.
a másik felajánlja, hogy menjenek hozzá.
átbattyognak, majd mikor nyitná az ajtót, a felesége kedvesen lesegíti a kabátját, előhozza a papucsát, tölt neki egy italt, egyszóval bájosan, tündérien viselkedik.
a barát nem győz csodálkozni hogy lehet ez, ezért megkérdi:
- tudod a nejem vett egy kutyát, amelyik amikor részegen jöttem haza megharapott. az elsőnél kapott egy sárgalapot, a másodiknál is egyet. a harmadik után viszont felmutattam a pirosat, levittem a pincébe és feldaraboltam egy bárddal.
- és ettől lett ilyen a nejed?
- már neki is van két sárgája...
(#) Topi válasza bbb hozzászólására (») Jan 4, 2008 /

Hasonló a székely a lovával és nejével a három figyelmeztetés esete...
(#) Peti_85 válasza Topi hozzászólására (») Jan 4, 2008 /

...Először nem láttam semmit, másodszor sem, de harmadnap már az egyik szememre kezdtem látni...
(#) Topi hozzászólása Jan 4, 2008 /

Mellesleg ilyenkor a total commander azt is tömöríti zip-be amit nem kértem?!?!

tomorites.png

(#) Frankye válasza Topi hozzászólására (») Jan 4, 2008 /

Hmmm. Ügyes!
Hej, ha a magyar gazdaságot is egy TC vezetné...
(#) szamóca hozzászólása Jan 4, 2008 /

Paraszt család alszik, felkel az apa látja,hogy a tehén megdöglött.
Fogja a vadászpuskát lelövi magát.
Felkel az anya, látja a tehén döglött, az ura lelőtte magát, fogja a kötelet, s felköti magát.
Felkel a nagyobbik fiú látja a tragédiát, megy a folyóhoz, hogy beleveti magát. de jön egy tündér és mondja neki:
-Ha 10-szer magadévá teszel, vissza csinálok mindent, élni fog apád,anyád,és a vagyont érő tehén is.
Próbálkozik, de nem sikerül, megy a habokba.
A középső fiú ugyanígy jár.
Felkel a kisebbik, látja hogy mi van, megy a folyóhoz. Jön a tündér, mondja neki:
-Ha 10-szer magadévá teszel, visza csinálok mindent, élni fog apád, anyád, a bátyáid és a tehén is.
-Nem lehetne 20-szor?-mondja a fiú
-Dehogynem.
-És 30- szor?
-Dehogynem csak csináld már!!!!!
-De nem fogsz megdögleni mint a tehén!?

újra tördelte szabi83
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Jan 4, 2008 /

Júúúúúj! Ez nagyon-nagyon dúúúrva!!!!
(#) szabi83 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 4, 2008 /

durca vicc amúgy
(#) kerteszsasa válasza Topi hozzászólására (») Jan 4, 2008 /

Szia
Ilyet nekem is csinált a commander, csak én kicsit türelmesebb voltam... nagy fájloknál előfordul.

hiba.JPG

(#) Ricsi89 hozzászólása Jan 4, 2008 /

Helló
Bocs ha már volt fenn, de ezt megkell nézni.
Bővebben: Link
Nagyon durva.
(#) Istike88 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 5, 2008 /

Már volt régebben ha jól emlékszek, de jót lehet röhögni rajta másodszor is Pláne, hogy dolgoztam a Tuskóban diákként és én is csináltam olyat, hogy nagyobb árat kikellett rakni mert drágult a termék de a papíron ott volt az akciós ár. Azzal meg nem foglalkoztam mert az volt a lényeg, hogy a vásárlók lássák mi van ott! Olyannal viszont nem találkoztam hogy paradicsomos sz*r meg ehez hasonlók
(#) MaSTeRFoXX hozzászólása Jan 5, 2008 /

A világ legszemetebb mario átirata:
http://www.geocities.jp/z_gundam_tanosii/home/applet/Main.html
(egy kicsit várni kell, JAVA alapú)

Tessék próbálkozni, én már végigszenvedtem
(#) bbb válasza Istike88 hozzászólására (») Jan 5, 2008 /

nekem akkor is kedvencem a tacskó féle "szájápolási termékek" felirat az óvszerek felett, ill. ugyanez tanévkezdésre felirattal, meg a tanévkezdésre felirat a boros polcok felett
(#) dbase hozzászólása Jan 5, 2008 /

Oroszország képekben:
Ha már volt töröljétek, fölösen ne legyen!!
(#) dbase válasza dbase hozzászólására (») Jan 5, 2008 /

Két részeg jön fel hajnalban a borospincéből.
-Te jön fel a Nap!
-Miért? Azt is ittunk?
(#) borsitsb hozzászólása Jan 5, 2008 /

Arrghhh......... tényleg rohadt szemét ez a mario . Már jól felhúztam rajta magam. Hogy lehet megcsinálni az első pálya végét. Van az a rész, ahol mario lehúzná a zászlót, és a gép átveszi mario irányítását, akkor leesik valamilyen szörny, ami megöli
(#) Kovidivi válasza borsitsb hozzászólására (») Jan 5, 2008 /

Ez direkt ilyen
ja, és hogy válaszoljak is: Sehogy sem lehet megcsinálni az első pályát
(#) Braf válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 5, 2008 /

Dehogynem! Átugrasz a zászlón és leesik a szörny majd visszaugrasz a zászlóra 5 pálya van nekem sikerült! Igaz nem a flash verziót hanem a letölthetőt de ugyan az.
(#) Topi hozzászólása Jan 5, 2008 /

Ezt ma láttam bevásárlás közben a Corában: Bővebben: Link

Egy citrom díjat biztos megérdemelne.
Következő: »»   87 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem