Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Itt van nálam a panoráma röntgent felvétel egy CD-n. de nem teszem fel ide, mert az sértené a személyiségi jogaimat.
Voltam már fogorvosnál de lidokaint csak injekció formájában élveztem. Pici szúrás és már nem is érezni.
Azt már kijelentette, hogy semmi rákra, vagy hasonlóra utaló jel nincs. Hhhhhuuu.
MRI-n már voltam. Fél órás vizsgálat. A feléig csend, majd mint a géppuska. A frász tört ki.
Én most megyek! Csak kimosom a göncöm. Ha újra mossok akkor vizes lett a gatyám is.
Dokumentumfilm? Lehet elkérem a számát. A fogorvosodnak.
Azthiszem máris futok, veszek egy ilyet!
Szerk: Szerintem így jobb! A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2014
Hogyha 3 darab "ő" betű hiba volt a mondat elejére vesszővel elválasztva, mondat eleji nagybetűvel, akkor elnézést.
Ha a témához így jobban illik.
Arra nem emlékszem. Valószínű nem a Zoli énem írta. Bocsánat!.
Nem, nem vagyok skizó
Sziasztok!
Szükségem van egy zenére, amit nem tudok letölteni, viszont online meg lehet hallgatni, tudtok valami olyan progit, ami felveszi mp3-ba nekem ezt, ha végig hallgatom? Természetesen nem mikrofonon keresztül...
Pont ezt csináltam én is.
Audacity nevű programmal vettem fel. A bemenethez a windows hangját állítottam be, lejátszottam az oldalon, a programmal meg felvettem. WAV-ban mentettem, és már ment is a CD-re. Ne mp3-at csinálj, mert az lerontja a minőséget.
Köszi szépen! Még nagyon régen csináltam ilyet, de már fogalmam sincs, hogy mivel! Egyébként, ha valami alapból mp3-ba van hiába teszem wav-ba jobb már nem lesz...
Sziasztok!
Tudtok valami egészen egyedi, igazán találó locsolóverset?
Rengeteg van, és ahogy mondani szokás újszülöttnek minden vicc új. Ha koppintasz, akkor lehet hogy előbb utóbb már nem is egyedi, elvégre a kiszemelt hölgy(ek)hez mások is mennek. Ha tényleg egyedit akarsz, akkor papír ceruza, és lehet ötletelni! Most még időben vagy!
szerk: Egyébként véleményem szerint legjobb a régi-régi versek közül mazsolázni. Arra viszonylag kevesen mozdulnak rá, hiszen a nagy testvér nem azokat dobálja ki, hanem a legpörgősebbeket. Itt van például egy régi találat ("locsolóvers régi" kulcsszavakra) A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2014
Akkor mi van, ha a vers után azt mondják: nem.
Én se büdösítek évek ota nesze nekik hideg víz. Holnap tojás keresés a kicsiknek. Hétfön csak a barátokhoz megyek. Elég viszahuzodó lettem!
Tavaly szódavízzel locsolkodtam. Nem lett igazán népszerű.
Vers: Már meg van, ami jó lesz: Idézet: „Itt a húsvét, eljött végre A szép lányok örömére Mert a lányok szép virágok Illatos víz illik rájuk Ne fuss hát el, szép virágom, Locsolónak csók jár, három.” Tökéletes.
Én azt utáltam meg a locsolásban, hogy pénzre megy. Sajnos tönkretette az eredeti jellegét ennek a szép népszokásnak. Sokkal többre értékelek egy piros tojást, vagy egy-két szép szót. Egyébként Németországban nincs locsolás. De most szerencsére hazautazunk, és lesz kit meglocsolni.
Mondjuk, azt hiszem húgom mesélte nem csak Németországban nem locsolnak. Tudod, amióta özvegy vagyok, nem tartom az asszony családjával a kapcsolatot. Tanultunk egy szép verset és igazándiból csak azért megyünk, hogy halljanak, felölünk.
Jelentem voltam korházban és megjártam az István, László korházt. A Mária utcába vezényeltek ahol foglakoztak volna velem csak a sok rohangálás miatt lekéstem a rendelési időt. Furkumát tippelnek. Csak nem tudom mi ez? Németország melyik részén éltek?
München környéke, Freising. De a német nyelv nagyon nehéz. Bár előbb-utóbb belejön az ember. Persze hazajárok a gimibe vizsgázni időnként.
A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2014
Biztos az a furkuma? Mert erről sosem hallottam és a gugli sem ismeri.
Kis segítség kellene. Javításhoz kellene pár orosz szót lefordítani, hogy a lemezjátszón tudjam mi mire való. Ismertek ehhez valamilyen letölthető szótár programot? Bár a kütyü még nem működik de nem adom fel ilyen könnyen. Megfogadtam a tanáromnak és betartom a szavam.
Helló!
A google fordítón, ha beállítod, hogy oroszról fordítasz magyarra, akkor van olyan lehetőség, hogy fonetikus billentyűt hozz elő.
Lefényképezed, felteszed és mondjuk (én nem)
Megőrülök, kicsap a sírás, a hajam tépem és össze-vissza karmolom magam!
Naponta olvasom az értesítésre jelölt topicokat, és egyre csak romlik a helyzet. (Tudom nem kötelező ide járni.) Az még csak hagyján, hogy a helyesírási szabályok legalapvetőbb szabályaival sincsen tisztában ez a mai generáció (tisztelet a kivételnek). De hogy egy épkézláb összefüggő mondatot se tudnak leírni úgy, hogy azt az olvasó, segíteni szándékozó kollégák megérhessék - ez már tényleg a vég. Pontos j vagy ly, igekötőseket egybeírjuk, áhhh.... Mégis mit tanultak vagy hol voltak nyelvtan órán? Azon felül még ha az iskolában bele is verték a frankót, miszerint szükséges a mondatkezdő nagybetű, és a mondat végét írásjellel zárjuk - csakazértse' tiszteli meg a * a másikat ilyen "apróságokkal". Látom és tudom hogy a modik is küzdenek ezzel, de azért ez nagyon szomorú tendencia, nem ? Bocsi a kifakadásért, de már nagyon kikívánkozott belőlem... A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2014
És hol vannak azok, akik az egész írásukat egybe tudják írni? Se vessző, se pont, se semmi. Ennyire lerontja a cset, meg a többi társalgás a helyesírási szabályokat.
Idézet: „Látom és tudom hogy a modik is küzdenek ezzel,” No igen, és ha "merünk érte szólni, akkor azt, amit kapunk, nem tesszük ki az ablakba...
Küzdjetek, segítünk ; és fagyi, ha nem használ a szép szó!
Idézet: Pl: Bővebben: Link„És hol vannak azok, akik az egész írásukat egybe tudják írni? Se vessző, se pont, se semmi.” Nem csak a cset az oka, illetve sokaknál csak az..
Szoktam gitározni, de egyedül nem megy a fejlődés. Ha vannak olyanok itt Hajdú-Biharba akik hobbi zenekart akarnak, vagy csak egymást támogatni azok jelentkezzenek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |