Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Lapozás: OK   311 / 443
(#) niedziela válasza samsys hozzászólására (») Ápr 26, 2014 /

Vagy igy igen, de ha Bari ezt többször is akarod használni akar érdemes alkatrészt készíteni belőle.
(#) Bari- válasza niedziela hozzászólására (») Ápr 26, 2014 /

Az lett volna a másik lehetséges megoldás, ha a cmd_draw.ulp-vel nem sikerül megoldani. A szög értéke a beillesztésig kérdéses volt, próbálgatással derítettem ki, a környező alkatrészek elforgatott szöge alapján szerencsére csak pár érték jöhetett szóba.
(#) Bari- válasza samsys hozzászólására (») Ápr 26, 2014 /

Szia

Bakker ez a szög beálítási lehetőség elkerülte a figyelmem, jól emlékeztem én hogy van ilyen lehetőség, csak a helyére nem emlékeztem, a Rotate gomb használatakor meg teljesen elkerülte a figyelmemet. Legközelebb emlékezni fogok már rá. Köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmemet. Ha erre jársz majd megiszunk rá valamit
(#) Bari- válasza niedziela hozzászólására (») Ápr 26, 2014 /

A birka emblémát minden általam tervezett nyákra felteszem, de épp a miatt nem készítettem még el alkatrészként, hogy minden egyes nyákon a szabad rendelkezésre álló hely mérete határozza meg a méretét. Ezt szemre már elég jól be tudom lőni, max 2-3 próbálkozásból már megvan a jó méret, és csak be kell illesszem a felületbe. Ilyen megoldásra még nem volt szükségem, hogy elforgassam.
(#) samsys válasza Bari- hozzászólására (») Ápr 26, 2014 /

Mindenképp bepótoljuk öröltem, hogy segíthettem
(#) grieves13 hozzászólása Ápr 26, 2014 /

Hello, igencsak kezdo vagyok a temaban, de volna egy bekotesem, amibol nyakot kellene csinalni, viszont sehogy se akar osszejonni... Akad itt olyan, akinek esetleg elkuldhetnem, es megrajzolna? Hozzaerto embernek sztem nem tartana tul soka...
(#) eyess válasza grieves13 hozzászólására (») Ápr 26, 2014 /

A bekötés alatt mit kell érteni?
Van egy kapcsolási rajzod , és az alapján szeretnél nyákot készíteni , vagy készíttetni ?
(#) grieves13 válasza eyess hozzászólására (») Ápr 26, 2014 /

igen kb ugy... a kapcsolasi rajzot megtudtam rajzolni, csak a nyak-kal akadt gondom...

Rendben tedd fel ide hátha lesz belőle valami.
(#) grieves13 válasza eyess hozzászólására (») Ápr 26, 2014 /

Errol lenne szo, csak annyit kell figyelembe venni, hogy a jobb oldalan, az egy ftdi modul, ami Bővebben: Link 6.1es bekotesi rajz szerint van bekotve, annyi modositassal, hogy 3.3Vtal fog mukodni 5 helyett... annak a nyak szelen kellene majd lennie... Elore is koszonom.
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2014

Az alkatrészek kiválasztása hogy történt ?Hasra ütve , vagy ?
Csak azért kérdem , mert majdnem mindenféle nagyságú , és fajtájú alkatrésszel lett rajzolva.Persze elég sok hibával.

Ez a rajz hibás ezt te rajzoltad magadtól , vagy valahonnan találtad ?AzU1 es ic milyen típusú ?
(#) niedziela válasza grieves13 hozzászólására (») Ápr 26, 2014 /

Ez lenne az FTDI ?

capture.jpg

(#) eyess válasza niedziela hozzászólására (») Ápr 26, 2014 /

Hát igen amit ő linkelt az egy USB soros átalakító , de nem ftdi .És gondolom , hogy ezt akarta az atmegához illeszteni. És az a helyzet , hogy nem is tudom addig folytatni mivel rossz a kapcsolási rajz is , mert nem tiszta nekem az U1 ic mivolta.
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2014
(#) Fiti hozzászólása Ápr 27, 2014 /

Hali!
Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan tudok nyáktervet kiexportálni úgy, hogy csak a kontúrok látszódjanak?
(#) niedziela válasza Fiti hozzászólására (») Ápr 27, 2014 /

Rétegek ki be kapcsolása.
20 dimension
21 tPlace
22 bPlace
(#) niedziela válasza eyess hozzászólására (») Ápr 27, 2014 /

U1 3V3-os regulátor csak hibásan van bekötve.
Ezzel úgy nem érdemes foglalkozni ahogy van.
(#) grieves13 válasza eyess hozzászólására (») Ápr 27, 2014 /

Mno szoval, ez egy ftdi modul, ahogy linkeltem is... Talan a kivitelezesem nem az igazi, de ezt azt hiszem itt kijavitottam... Viszont az erdekelne, hogy mi a gond a bekotessel...
(#) Saggitarius válasza grieves13 hozzászólására (») Ápr 27, 2014 /

Az MCP-t szintillesztonek szantad? (erre gondoltam mivel nem a Vcc labara megy a controllernek, hanem portra) Nem arra valo.

Tobbieknek:
(Az FTDI mint onallo modul az SW2-3-4-n keresztul csatlakozik ehhez a panelhez, ver 1.5 schematic)
A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2014
(#) niedziela válasza Saggitarius hozzászólására (») Ápr 27, 2014 /

Nemmondod
(#) Fiti válasza niedziela hozzászólására (») Ápr 27, 2014 /

Sajnos nem igazán csináltam még ilyet és valahogy nem sikerül. Igazából az a problémám, hogy csak az erek kitöltését akarom eltüntetni és a töréspontoknál mindenhol megmaradnak a metszéspontok. CNC-vel kell körbemaratnom a kontúrt, és sok a fölösleges vonal. Tudom, hogy nem szép, de valahogy így néz ki.
A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2014

füstgép.png

(#) niedziela válasza Fiti hozzászólására (») Ápr 27, 2014 /

CNC-hez szerintem lehet generálni kódot minden trükközés nélkül.
Én nem foglalkoztam CNC-el, de többen vannak itt akik ezt használják, keress rá.
(#) eyess válasza grieves13 hozzászólására (») Ápr 27, 2014 /

Figyelj ez , így nem fog menni.Egy tervezés általában úgy szokott történni , hogy valós létező dolgok alapján /alkatrészek, és szerelési elemek/ alapján készül el egy kapcsolási rajz.Majd ennek alapján készül el a nyák terv , amit ki ki a maga ízlése szerint alakít.
De az , hogy a jelenleg általad ismét feltett kapcsolási rajz, ami ugyancsak tele van hibával , és változtattál benne .Én ezt , így nem tudom neked megcsinálni mivel nem tudom , hogy neked mi az elképzelésed például a csatlakozók elhelyezkedéséről stb.
Én gyanítom , hogy vezetékezéssel akarod megoldani , de ha , így van akkor nem kell annyi csatlakozó egy pár forrszem , és kész.Inkább feltennéd az eredeti rajzot hamarabb célhoz értél volna , de van egy sanda gyanúm , hogy ezt a rajzot te gyártottad.
Néhány dolog szembe ötlő az atmega kvarc kristályának a két db 10uf kondenzátora , de még sorolhatnám. Egy félig kész nem átgondolt rajzhoz nem lehet nyákot készíteni , mert az is csak félig lesz kész ezáltal.

terv.PNG

(#) pepe36 válasza eyess hozzászólására (») Máj 3, 2014 /

Szia Eyess. Nagyon tetszik a munkád, (amire válszazoltál). Hálásan köszönöm.
Az amit készítettél az maga a nyák felöli oldal. ugye?
Nagyon tetszik, (még egyszer.) kérlek hogy a tervezőhöz készített állományt is küld el (priviben) hogy amennyiben helyileg át kellene szerkeszteni lehetőségem legyen rá.

Köszönettel.
(#) ISF79 hozzászólása Máj 6, 2014 /

Sziasztok!

Eagle tápegységaljzat (power jack) library-t tudna valaki linkelni?
Sehol sem találok kis méretű változatot. (1x3,8mm)
(#) Birs Alma hozzászólása Máj 11, 2014 /

Sziasztok!

Sprint Layoutban kitölthető egy kattintással a GND terület. Tudna valaki tanácsot adni, hogy Eagle-ben ezt hogyan lehet megtenni? Köszönöm. L.
(#) niedziela válasza Birs Alma hozzászólására (») Máj 11, 2014 /

Polygon-al körbe rajzolod a területet,
NAME ikon, és elnevezed GND-nek.
Polygon vonal szélessége határozza meg a thermal PAD kapcsolódási szélességét.
(#) Birs Alma válasza niedziela hozzászólására (») Máj 11, 2014 /

Valamit elrontok. Nem tölti ki a területet A keretet látom csak szaggatott vonallal.
(#) kaqkk válasza Birs Alma hozzászólására (») Máj 11, 2014 /

A ratsnest ikonra klikkelj ...
A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2014
(#) davix95 hozzászólása Máj 14, 2014 /

Üdvözletem.
Letöltöttem az EGALE-t és az lenne a kérdésem hol lehet benne olyat csinálni,hogy olyan nyák rajzoz kapjak amit ki nyomtatok és rá lehet vasalni a nyákra?
Előre is köszönöm a segítséget.

bot.jpg

Következő: »»   311 / 443
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem