Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ott van már a full dokumentáció (#162092)
Látom te is pihent agyu vagy .
Ugyanilyen robot képeket (LED-es,ellenálatos) találtam én is a neten, még régebben, csak azok picit durvábbak , ha valakit érdekelnek privibe elküldhetem, de ide nem valószinű, hogy fel szabad tenni, bár van benne elektronika
Ahogy vanzerr kolléga említi, az általad használt adapteres megoldás a legideálisabb! Ettől esetleg egy karos foglalatos panel lehet még PIC kímélőbb. Bevallom én évek óra nem programoztam céláramkörön kívül, de vannak ilyen adaptereim, na meg próbapaneleim.
Csak ICSP portos égetőben érdemes gondolkodni, minden más megoldás felesleges erőfeszítés szerintem.
Azt szerintem én is láttam. Az az ami 18+ korhatáros? Nem semmi volt aki kitalálta! Jót aszaltam rajta.
Itt megtaláltam de húzós az ára. Ne gondolj extrafényerőre.
Bővebben: Link Ez egy kicsit barátságos ár. Ezt szoktam autórádió kijelző háttár világításnak rakni. Bővebben: Link Vagy nézd meg a LEDet ennek is jó fénye van. Sőt közvetlen márt zavaró a fénye. Bővebben: Link Tudom a Conrád nem egy pénztárca barát, de itt megtaláltam.
Már szerepeltek itt, a fórumban is, régebben azok a "robotok"...
ez egy antenna analizator igaz mar regebben epitettem,valojaban 3 mat epitettem ,az eredeti 350$ kerult es az nekem razos ar meg ma is,ugyhogy oszeszedtem nagy kinosan amit talaltam rola es megcsinaltam.
Azt azért áruld el, légy szíves, hogy a panelon az a rengeteg üres hely mire szolgál?! Nem csak a le nem mart réz, hanem a sok üres furat is...
Amúgy szép munka, a dobozolás kimondottan jól sikerült!
jaj elnezest a kepen epites kozben lathato a cucc sajnos mikor epitek nincs kedvem fotozni,amugy minden luk be lett epitve
ui a 3-dik vagy 4-ik doboz mar nezhet ki valahogy! amugy hulladekbol van csinalva.
Semmi gond, csak nem értettem... :nemtudom:
Amúgy akárhanyadik a doboz, szép munka! (Öreg szemeimnek öröm látni, hogy van néhány ember, aki még ad a szép bedobozolásra. Sokan azzal rontják el az amúgy szép, meg ügyes, meg jó munkájukat, hogy egyáltalán nem, vagy csak valami szedett-vedett dobozba csomagolják... :rinya: ) Idézet: „Sokan azzal rontják el az amúgy szép, meg ügyes, meg jó munkájukat, hogy egyáltalán nem, vagy csak valami szedett-vedett dobozba csomagolják...” Tökéletesen egyet értek veled, csak az a nagy helyzet, hogy a szép dobzkészítéshez nincs mindenkinek megfelelő szerszáma. Akinek csak kalapács, szögek, és pár faanyag, akkor nemmindig sül el a szép doboz (bár vannak kivételek...) Csak ennyi, Üdv.: Müszi
Én sokszor kész dobozt veszek inkább. Most őszintén: 1-2eFt-ért megéri szenvedni egy teljes napot?
1-2 ezerért örülnék, ha lenne valami doboz annyiért még PC tápnak a dobozát sem adják a boltban nekem legalábbis...
Peddig vannak, de ne OFFoljuk a témát kéremszépen!!!!
Kösz
Nos, zoknee segítségével felkerült a honlapjára a Deprez-órám kis videója.
Íme a link: Deprez-óra (10MB)
Hát, mega grat az ötletért is és a látványért is. Nagyon tetszik.
Nemrossz, tetszik ez a PIC égető! Már régóta vadászok egy USB-s kivitelt a laptopomhoz.
Egyetlen dolog zavar: akinek nincs még PIC égetője, az hogy programozza fel a "Steuerpic"-et?
Hali!
Azok a csavarok egy kicsit rontanak az esztétikán, de amúgy nagyon szuper! Nekem tetszik!
Nekem ez nagyon tetszik (de látom másnak is)
Gratula!!!
Bevallom nekem is tetszik, nagyon érdekes!
Nekem kifejezetten nagyon tetszik! Ötletes is, egyszerű is (a maga nemében), és nem utolsó sorban nagyon jól néz ki! De a legnagyobb maga az ötlet!
brenner8 mini égetőhöz a kisebb dip tokos adapterek nyák tervei, traxmaker tervezőhöz. (de ha jól tudom, protellel is megnyitható)
a nagyobb dip tokokhoz nem találom a tervet, mert az még a willepro égetőhöz készült néhány éve. Csatolom még az égető nyák tervét, hátha valakinek kell, és nem az eagle programot használja. (mert a szerző lapján eagle formátumban van)
Megépítettem próbaképp innen Etz a nixie tápot. Mostmár lehet folytatni a DCF-es projektet.
Te hogyan csináltad volna, ha bontható kötés kell?
Nem egy leányálom megcsinálni a kb. 40 csavar helyét (5-ös plexi élébe 3-as menet, állvány nélkül, csak úgy szemre), de semmi jobb nem jutott eszembe, úgyhogy ne kímélj, ha tudsz jobb megoldást.
Én ezt használom, innen a fórumról származik. Ebben mind a három (40, 24, 18) benne van.
Bővebben: Link (Sprut honlapján ott van a nyák gif-ben is.)
Szia. Mig mindig várjuk a doksit erről a cuccról.
Jó lenne ha sikerülne valahogy feltenni. Tedd fel légyszives.
Szerintem félrértettél, nem azt mondtam, hogy van jobb megoldás, csak hogy egy kicsit ront az esztétikán.
Valamikor én is nagyon sokat dolgoztam plexivel, tudom, hogy nem lehetett könnyű munka! Én csupán annyit még megoldottam volna, hogy letakarom a helyét. Pl. valamilyen fekete, öntapadós anyagból ragasztanék egy keretet rá, ami a csavarfejeket takarja, és a fekete keret még passzol is a műszerek fekete keretéhez. Egyébként valóban tetszik, és nem becsmérelni akartam! |
Bejelentkezés
Hirdetés |