Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2306 / 3599
(#) SzervízMacska válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Szép! Hol az akna?
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Kb. 20cm amire gondoltam, ez nem megy kaszával. Simán elhajlik a fű.
(#) zoly15 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Köszönöm! Akna az nincs!
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Mi lenne, megállapodtok. Bátran kérj szemtelenül sokat, a hozzáértő úgy is látja a munkáidból, hogy te is "indokolatlanul precíz" vagy. Persze hogy kíváncsi vagyok hogyan sikerül. A túlóra persze jó ha fizetik és szükséged is van rá, de ne vidd túlzásba a te korodban csajozni is kell hagyni időt az sokkal fontosabb.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Holnap minden kiderül. Azt mondta hogy 7-től 16:30-ig kell dolgozni, ez egy kicsit sok, de bírható. Ha sürgős a meló akkor pedig 7-19 óráig, ez már nagyon aggasztó. Én és a csajozás.... Hagyjuk.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Azzal nekem már nincs gondom, simán le tudom vágni. Mondjuk reggel kell, amikor még harmatos.

Majd kiderül a gyakorlatban, hogy milyen gyakori a túlóra. A csajozást meg semmiképp ne hagyjuk. Nincs fontosabb dolog annál.

"A csajozást
meg semmiképp ne hagyjuk. Nincs fontosabb dolog annál." Én arra sajna alkalmatlan vagyok.

Azt nem hiszem el.
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Nem vagy egyedül.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Nem, de nem is kell egyedül maradni. A csajok sem akarnak, tehát hajrá.
(#) nagym6 válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Csak meg kell találni a megfelelőt, már megy is a dolog. Ne a "nagymenők"-ből indulj ki, ők csak olyan csajoknál sikeresek, amilyenek Neked úgysem kellenének, azaz később megbánnád.

Pedig teljesen egyedül vagyok. Ebben nem vagyok tehetséges, másban annál inkább.
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Valahogy nem értek velük szót. Meg nem is nagyon járok el sehová, ahol lehetne ismerkedni. Magányos farkasként élem az életem.
(#) SzervízMacska válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Kár. Biztos fog majd hiányozni olykor... Utólag meg nehéz lesz kiásni. Tényleg szépek lettek a bakjaid is, de azért a kettő nem ugyanaz.
(#) Kovidivi hozzászólása Jún 16, 2014 /

Köszönöm a Moderátornak az áthelyezés, a PIC programozása C-ben témában jobb helye van.
(#) jani1987 válasza elektrorudi hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

De: osb lap és arra cserép mintázatú kátrány vagy hogy is híják.
A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2014
(#) Kovidivi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Most nézem hol volt, és most hol van. Nekem az előző helyen is jó volt, csak a másik téma neve ugrott be
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 17, 2014 /

Jaj ne legyél már megint ilyen negatív. Aki keres az talál. Persze ha csak dolgozol meg autót szerelsz nehéz lesz csajozni, arra is kell szánni egy kis időt. Strandra járni, könyvtárba, haverokkal bulizni meg ilyesmi. Aztán kialakul. (Ez Ricsi89-nek is szól.)
(#) jani1987 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 17, 2014 /

Kicsit olvasgattam a témában és azt látom, hogy valami nagy baj van velünk férfiakkal. Az egyik már fiatalon merevedési zavarral küzd, a másik meg mintha elfelejtette hogyan kellene csajozni. Mi folyik itt emberek?
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 17, 2014 /

Azt nem tudom mi a baj, de hogy minden fejben dől el az biztos. Tehát ott kell a hibát keresni. Talán túl kényelmes a szülőkkel élni, vagy munkát kéne fektetni egy önálló életbe a fene sem tudja, de valahol itt van a bibi.
(#) nagym6 válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 17, 2014 /

Én véleményem: Mindenki tart mindenkitől, nagyon bizalmatlanok vagyunk egymással szemben. Mindig attól tartunk, hátba szúrnak. Mai világ ilyenné tesz. Ez hátráltatja jelentősen az emberi kapcsolatokat, párkapcsolatok kialakulását is.
(#) Qju válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 17, 2014 /

Sziasztok! Szerintem tudat alatt mindenki fél a világtól egy kicsit. Mondjuk én tudatosan is.
(#) Gery78 válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 17, 2014 /

Meg az is óriási nagy probléma, hogy mindenki, illetve a fiatalok nagy többsége a virtuális világban éli a társadalmi életét, lásd Facebook. Nincs, vagy nagyon kevés a személyes kontakt egymás között. A nemi szerepek is felcserélődtek, a csajok nagyon agresszívek lettek, ami nem igazán az előnyükre vált. Aztán az is óriási probléma, hogy az emberekből kiveszett valahol az alkalmazkodás képessége, egyszerűen, ha van egy apró probléma, már mehet is az illető Isten hírével. Az is nagyon rossz példa, hogy nagyon sok szülő elválik a párjától, nem képesek egymáshoz alkalmazkodni, vagy nem is akarnak. Ezért van olyan sok széthullott család, ami a gyerekeknek nem kedvez, ezért rossz példát látnak maguk előtt. Aztán nagyon sok fiatal csajt látni 1-2-3 gyerekkel egyedül. Szomorú dolgok ezek, sajnos nagyon nehéz manapság normális párt találni, akivel lehet is kezdeni valamit.
(#) zolika60 válasza Gery78 hozzászólására (») Jún 17, 2014 /

Idézet:
„sajnos nagyon nehéz manapság normális párt találni, akivel lehet is kezdeni valamit.”
Szerintem sosem volt könnyű. De próbálkozni kell mindenképp, mert a nélkül viszont lehetetlen.
(#) jani1987 hozzászólása Jún 17, 2014 /

Sziasztok. Olcsó gumicsónakot keresek 10 000 alatt. Van ilyen?
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 17, 2014 /

Mekkora kellene? Használtban találsz.
(#) zoly15 hozzászólása Jún 17, 2014 /

Sziasztok!
No, meg volt a nagy szemle (a szeszfőző gyártónál). Vegyes élményeim vannak, a csapat úgy ránézésre jó lehet, a meló is tetszetős, ha valóban a csőszerelő és a szeszmennyiség mérő részleghez kerülök. Mert réz lemezt polírozni meg domborítani, kalapálni nem igen akarok.
A műhely több egymásba nyíló helyiségből áll, mindegyikben van hőlégbefúvó, így télen elvileg elég pulóver, esetleg kabát is. Úgy gondolom tudnám teljesíteni az elvárásokat, viszont a hátrányok szerintem: 9.5 óra munkaidő reggel fél 8 tól 17 óráig, ami azt jelenti hogy ha hazajöttem semmit sem tudok csinálni, most pedig mivel haladni kell a melóval reggel 7 től este 19 óráig vannak benn. Ami már nekem kicsit sem megfelelő, pontosan ezért akarok melóhelyet váltani, mert sok nekem az a 12 óra, nincs időm élni, sőt még magamra sem. A péz az még csak-csak elmenne, 8 óra után túlóra pótlék +50%, szombatonként is kell járni dolgozni akkor is 9,5 órát és +50%-ért. Ez sem megfelelő nekem, egy nap egy héten édes kevés! Nincsen a műhelyben daru, az udvaron van egy állvány és egy láncos emelő Szóval ha bent valami nehezebbet kell összerakni vagy mozgatni, akkor kézi erő, vagy esetleg raklapemelő.. (nagyszerű). Szombaton megyek be reggel és kipróbálnak engem, de így át gondolva nem is olyan jó hely ez. Lehet hogy inkább passzolom, ez nem nekem nekem való meló, a főnökség meg szemtelenül nagy haszonra tesz szert szerintem.
A nap végére pedig kaptam egy engem elégé lesújtó hírt, illetve tényt.
Ma ahogy mentem éreztem hogy az autó elindulásnál nem úgy akar menni ahogy kéne, olyan szüttyögősen, (korábban is volt már rá példa, de nem foglalkoztam annyira vele), szóval elmentem a szerelőhöz, mert én kuplungra gyanakodtam, meg is vizsgálta, kéziféket felakasztotta, majd gázt adott és emeli emeli a kuplungot, a motor csak nem akar lefulladni, hurrá, lehet kuplungszettet cserélni!
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 17, 2014 /

Ha szombaton is dolgozni kell, akkor hagyd a csudába, én azt mondom. Most van lehetőséged választani, hogy beállsz a robotok közé, vagy esetleg vársz még egy kicsit a jobb ajánlatra, ahol nem akarják ennyire, hogy szétszakadj azért a +50 %-ért.
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Jún 17, 2014 /

É is pontosan erre jutottam! Eddig is az a bajom, hogy nincs szabadidőm, itt minden második szombat a kötelező, és így is kevés időm van. Ráadásul itt ahol most vagyok az utazást a cég fizeti (céges autó) a leendőn pedig sajáttal mennék be. A pénzem is kevesebb lenne, azonos munkaóra után.
Következő: »»   2306 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem