Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK-fólia rendelés

Témaindító: gulasoft, idő: Feb 16, 2010
Lapozás: OK   33 / 39
(#) szebee válasza sfx hozzászólására (») Jún 10, 2014 /

Szia! Köszönöm! De én sem tudom módosítani a táblázatot pedig direkt ezért raktam fel Chrome-ot. Ha máshogy nem akkor majd neked kifizetem miután megvetted. Nekem jó lesz úgy ha neked is.
(#) Iceman válasza kuwwa hozzászólására (») Jún 10, 2014 /

Szia!

5m-t át tudok adni, nekem elég a 10m is.
(#) gulasoft válasza szebee hozzászólására (») Jún 11, 2014 /

Módosíthatóvá tettem a táblát, luckyt kivettem, az ő részét oszthatjátok.
(#) szebee válasza sfx hozzászólására (») Jún 11, 2014 /

Szia!
Beírtam magam a táblázatba, köszönöm a felajánlásod ha valakinek esetleg kell még biztos szívesen átveszi majd tőled nem akarom hogy kevesebb jusson neked mint amennyit szerettél volna.
(#) colosseum hozzászólása Jún 11, 2014 / 1

Gulasoft , lenne egy kérdésem.Pyralux LF9120 ez is Du Pontos termék, megtudnád kérdezni , hogy esetleg mennyi lenne és mi a minimum rendelési téteL? Lehet sok embert érdekelne.
A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2014
(#) gulasoft válasza colosseum hozzászólására (») Jún 13, 2014 /

Megkérdezem.
(#) gulasoft hozzászólása Jún 13, 2014 /

Elküldtem a Számlaszámot mindenkinek, métere akkor 300 forint, még daraboló jelentkezését várjuk, de úgyis 3 hét addigra azért legyen valaki, az állványt oda tudom adni (ha megtalálom), arra rá kell rakni a fóliát, és lehet szépen folyamatosan húzni.
(#) elektromos válasza gulasoft hozzászólására (») Jún 13, 2014 /

Szia!
Ebben az árban a posta költség is benne van?
(#) eyess válasza gulasoft hozzászólására (») Jún 13, 2014 /

Ez engem is érdekelne , hogy akkor most mindenki kiszámolja a méterenkénti 300Ft os árat , amennyit rendelt , és ez tekinthető végleges árnak, vagy erre még rájön valami költség?
Mert utalnám a kest.
(#) kuwwa válasza Iceman hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Legyen. (Bár első találkozásom lesz a fóliával, de úgy gondolom, hogy ha bejön, akkor jó, ha nem, akkor lesz min gyakorolni :\ )
Többit pü-ben!
(#) Mdavid válasza eyess hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Akkor most hogyan (a számlaszám megvan) és mennyit utaljak? Van már valami infó róla?
A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2014
(#) elektromos hozzászólása Jún 16, 2014 /

Én is arra várok, hogy akkor most mennyit küldjek, mert nem tudom, hogy benne van a szabdaló munkadíja, és a posta költség is? Nem várhatjuk el, hogy aki be tudja vállalni a nehéz szabdalási , csomagolási, feladási procedúrát, az ingyen tegye! Kérem GULASOFT Urat, hogy válaszolni szíveskedjen.
(#) kuwwa hozzászólása Jún 16, 2014 /

SzvSZ ez csak a fólia ára, ami a rendeléshez, a kifizetéshez kell.
Visszaolvasva látható, hogy korábban is hasonló összeg jött ki, valamint, mivel még nincs meg, hogy ki fogja darabolni, így az sincs meg kinek kell egyáltalán postázni, ...

Én ma / most tudtam utalni a rám eső (Iceman által feltornázott)10 méter fólia árát. Ez holnap délelőtt ott van. Ajánlanám mindenkinek a mielőbbi utalást a mielőbbi rendelés végett!

Szép napot!
A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2014
(#) elektromos válasza kuwwa hozzászólására (») Jún 16, 2014 /

Mivel én csak postán tudom elküldeni a pénzt, ami közel 700ft, így nem szeretnék kétszer utalni.
(#) gulasoft válasza elektromos hozzászólására (») Jún 17, 2014 /

Éppen nyaralok, pénteken megyek haza. Aki személyesen veszi át annak értelem szerűen nem kell postaköltséget fizetni, de mivel nem Én darabolom, ezért előbb jelentkezzen aki darabolja.
Úgyhogy jelentkezzen daraboló emberke. Ha teszem azt mucsajröcsögén lakik, akkor valószínűleg mindenki fog postaköltséget fizetni, ha Pesten, akkor gondolom a pestiek megoldják postaköltség nélkül.
A fólia árát nekem utaljátok át, mert azt előre kell fizetni, és igen mindenki számolja ki a méterszer 300Ft-ot, és annyit utaljon, a postaköltség szerintem 1000Ft körül lehet max, itt is számít hogy valaki 15m-ert vagy 5-öt rendel, mert a posta súlyra számolja a postázás árát.
A fiam szünidőn van, megkérdezem bevállalja e, és mennyiért.
A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2014
(#) pjg válasza gulasoft hozzászólására (») Jún 17, 2014 /

PA oldaláról ollózva:

A postaköltség ajánlott levélként,

250g-ig 510Ft,

500g-ig 710Ft,

750g-ig 1000Ft.

Efelett MPL postacsomagként:

2000g-ig 1190Ft,

5000g-ig 1390Ft,

10000g-ig 1490Ft,

20000g-ig 1690Ft.
(#) gulasoft válasza pjg hozzászólására (») Jún 17, 2014 /

Megkérdeztem, pénzért bevállalja, puszira nem. (17 éves) Pincében van sárga IC lámpa, abban zéró uv van, még be is tudja csomagolni, meg talán meg is címzi, de ezt tisztázni kell még vele, csak pénteken megyek haza. Mindenesetre legalább van jelentkező. Ha valaki tud küldeni vékony kartonhengert, akkor ne fogja vissza magát.
Ezt ketté lehet vágni, és talán elég könnyű is:
postázó henger
A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2014
(#) eyess válasza gulasoft hozzászólására (») Jún 18, 2014 /

Ok és kérdezd , akkor meg a fiad , hogy ezt a nyári melót menyiért vállalja .Persze természetesen, csak ezután tudom utalni.Mert ez a költség ugye nincs benne a posta költségbe .Szóval egyeztess a fiaddal , és utalom a pénzt a munkadíjjal együtt.Mivel a postaköltséget előre nem lehet tudni a súly miatt , így azt megérkezéskor gondolom majd én fizetem.Szóval egyeztessetek , hogy ki mennyit tegyen még pluszba hozzá a megrendelt méterenkénti árhoz a munkadíj miatt , és szerintem , így már tisztán fogja látni mindenki , hogy ki ki mennyit utaljon.Mihelyt meg lesz a munkadíj értéke az nap már utalok is.
(#) gulasoft hozzászólása Jún 19, 2014 /

Na megvan a számla, 91022 az ÁFA-s ár, azaz 303Ft pontosan métere.
Átutalom a pénzt, ezzel elindul a szállítás, ami cirka 3 hét.
Holnap megyek haza, tisztázom a fiammal, hogy mennyiért vállalja a szabdalást, meg a csomagolást, összeszámoljuk, hogy pontosan hány felé kell vágni, jó lenne tudni, hogy hány hengert vegyünk, ki az aki el tud jönni érte a XVII. kerületbe, vagy adott időpontban (17:30 felé a keletibe), mert ezen a két helyen személyesen is át lehetne venni, így a postázást meg lehet úszni.
(#) colosseum válasza pjg hozzászólására (») Jún 20, 2014 / 1

Vatera futárral , pedig 900Ft ha jól emlékszem, 2.5kig.
(#) gulasoft hozzászólása Jún 20, 2014 /

Na a lányom csinálja a szabdalást (jó is ha van a porontyokból sok), 30Ft/méter áron, így gondolom igazságos, és nem darabra megy, mert aki keveset kért az ezzel a módszerrel arányosan kevesebbet is fizet. Ebben benne van a csomagolás, a címkézés és az ajánlott címke írás, ha valaki személyesen viszi, annak is a méterárat ki kell fizetni, és csomagolva kapja. Cirka 100Ft a csomagolási költség már linkelt hengerbe. Kettévágjuk a hengert, alufóliát kap kívülről a fólia, úgy kerül a hengerbe, a két végét is lezárjuk a hengernek. Így mechanikailag is meg lesz védve, és a fényvédelem is tökéletes lesz, ebben akár el is lehet rakni a fóliát, és csak akkor kell elővenni, ha éppen kell egy darab. (nekem is így van 10-15 méter, ha elfogy akkor pótolom a nagy tekercsből)
A posta is arányos lesz a súly miatt, levágunk 15 métert a régiből, lemérjük, és akkor fogjuk tudni mennyi lesz a postaköltség.
Bólogassatok ha jó ez így, vagy ha valakinek nem tetszik,akkor szívesen átadom a darabolás, csomagolás, címkézés és postára rohangálás lehetőségét neki. Aki már utalta a fólia árát, az utalja külön a vágás és csomagolás árát, de ha postán kéri, akkor várja meg a súlyt, megírjuk annak is a méterenkénti súlyát még a hétfő előtt.
(#) pjg válasza gulasoft hozzászólására (») Jún 20, 2014 /

Nekem jó! Postán kérem.
(#) colosseum válasza gulasoft hozzászólására (») Jún 20, 2014 /

Nekem tökéletes, küldöm is!

A postára rohangálást ki lehet hagyni Vatera futárral eljönnek érte csak 1 nappal hamarabb szólni kell. Kényelmes főleg ennyi darabszámnál.
(#) Mdavid válasza gulasoft hozzászólására (») Jún 20, 2014 /

Én ma este utalok. A Keletinél szeretném átvenni
A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2014
(#) gulasoft hozzászólása Jún 20, 2014 /

Ne legyen katyvasz, a D oszlopban jobb gomb, megjegyzés beszúrása, és akkor oda mehet, hogy jó e az ár, illetve ki az aki postán kéri.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FVz8Er6QypIvqISIM5OARkonDtv...haring
(#) gulasoft válasza colosseum hozzászólására (») Jún 20, 2014 / 1

Ez akkor jó, ha 900Ft-nál drágább a posta. De szerintem a postázó hengerben nem lesz drágább, de majd kiderül, holnap reggel lemérjük a 15 métert, abból tudunk már elég jól 1m-re kalkulálni súlyt.
(#) gulasoft hozzászólása Jún 21, 2014 /

27.4 gramm egy méter.
A postaköltségek az alábbi szerint alakulnak
5m = 137gramm = 510Ft+150Ft vágási díj+120Ft postázó henger=1770Ft + 510Ft Posta
10m= 274gramm = 710Ft+300Ft vágási díj+120Ft postázó henger=3420Ft + 710Ft Posta
15m= 411gramm = 1000Ft+450Ft vágási díj+120Ft postázó henger=5070Ft + 1000Ft posta
Ha 90 gramm alatt lenne a postázócső akkor lehet hogy a 15m-es csak 710Ft, de ebben azért nem hiszek)
A vatera futár lehet hogy 100Ft-al olcsóbb a 15m-es daraboknál, de ott ez egészen 1,33Ft megtakarítást jelent A4-es laponként, tehát szerintem azzal nem fogunk szórakozni.
Kakukk, neked lehet megéri a vatera futár, mert nem is biztos hogy egy csőbe befér a két 15m-es darab (sőt szinte kizárt).
Az azért tisztán látszik, hogy főleg a rövidebb daraboknál a posta marhára nem éri meg, tehát aki teheti, az inkább jöjjön el érte személyesen, mert amíg a vágási díj 66Ft-ra hozza ki az a4-es darabokat (jól emlékeztem még az árra) addig a posta + postahenger már 25.2Ft ot rak rá az a4-es darabokra.
(#) kaqkk válasza gulasoft hozzászólására (») Jún 21, 2014 /

Nekem jó a vaterafutár , csak írd meg a költségét és azonnal utalom (amit eddig utaltam futja a vágást is ?)
(#) pjg válasza gulasoft hozzászólására (») Jún 21, 2014 /

Lemértem.
Átmérő: 52mm
Hossz 50 cm
Súly 84 gr.
A bolti cső (74cm) kettévágva 32 cm. Annak a súlya: 53,76gr.
A kupak 5gr
2 kupak 10gr
Összesen 2 kupakkal, felcímkézve 65gr.
(#) eyess válasza gulasoft hozzászólására (») Jún 21, 2014 /

Akkor ,ha jól olvasom 15 méter mindennel együtt posta ,és egyebek 6070 Ft lenne ugye ?
Ha ez , igy van akkor elvileg ez a végső ár mindennel együtt .Ha igen , akkor ennyit kell utaljak igaz?
Következő: »»   33 / 39
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem