Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gratulálok! Mondjuk az nem látszik a képen, hogy milyen eredménnyel. Vagy nem is osztályoznak?
Köszönöm. De osztályoznak. Itt is van. Elég jó lett, rosszabbra számítottam.
Köszönöm. Tudom hogy a neheze most jön. De először két hónap szünet.
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2014
Gratulálok! Én a 2. évet fejeztem be. Hol folytatod tanulmányaidat?
Ez egy jó bizonyítvány. Így különösen jár a gratuláció.
Ez már tisztára lemming effektus.
Neki indulnak, tapossák egymást. Azután csodálkoznak, hogy többen közülük elhullanak. Bővebben: Link
Révkomáromban a Műszaki szakközépiskolában.
Mindenkinek köszönöm a dicséreteket. Lehetett volna jobb is.
Szak?
Az autószelepnek vastagabb a szára, fel kell fúrni a lyukat. Ez keskeny guminál nem előny, mert nő a felnisérülés veszélye, kevesebb anyag marad a peremig.
Egy új belső elég lesz ugyanilyen szeleppel szerintem. Az én bringámon is ilyen gumi van, ha minden oké, nem is lehet teljesen letekerni a kis recés vacakot a menetes szárról. Ott valami már nem volt frankó, azért esett szét. Ráadásul ha ugyanilyenre cseréli, tudja használni a gyári pumpát. Benzinkút sajnos nem mindig van ott, ahol leereszt a kerék. A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2014
Soha rosszabbat!
Gratulálok!
Este megoperáltam a gumit, kiműtöttem belőle a beesett szelepet. Összefoltoztam, fújható. Mindjárt összerakom. A benzinkutas fújáshoz egyelőre átalakítót veszek, de ha csere lesz, mindenképp autószelepes lesz.
Múltkor már írtam ide a gázálarcommal kapcsolatban. Most tűnt csak fel, hogy az a szelepszerűség, ami biztosítja hogy csak belégzéskor jöjjön a szűrőn a levegő, az rossz. Konkrétan az a gumiszerű valami abból a részből ahol befele áramlana a levegő az összefonnyadt, és a szélei behajlottak alá. A kiáramlásos résznél nincs is semmilyen gumi, csak valami gumó, ami a forrasztógyantára hasonlít. Hogy lehet ezeket rendbe tenni? Mivel lehet ezeket pótolni?
Ki kell cserélni őket, nem javíthatóak. Pillangószelepnek hívják.
Korábban már volt róla szó, villamos műszerész. Ez érdekel gyermek korom óta, ezt szeretném tanulni. Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat.
Gernerakos: Az a két gumilap nagyon fontos bele, cseréld ki őket, biztos kapható valahol. Amúgy nem gázálarc, hanem gázmaszk. A gázálarc az hasonló, de a teljes arcodat beborítja (szem,orr,homlok,fejtető), ellenben ezzel ami csak arc első részét (szem, orr, száj). gázálarc gázmaszk
Villamosokat fogsz javítani?
Ááá... nem. Bár ki tudja mit hoz a jövő.
Szakaszvezető kérdezi a leszerelő sorkatonától. -Mi a foglalkozása civilben? -Villamos műszerész vagyok. -Arra a villamosra sem ülnék fel amit maga tervezett. A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2014
Na az lehet. Azóta érdekel az elektromosság, mióta a villámhárítón lement mellettem a villám. Pár méterre tőlem. Azóta vagyok így feltöltődve.
Most nézem, boldog 7600-dik hozzászólást.
Köszi a felvilágosítást, eddig azt hittem, mindegy.
Majd megkeresem, hol lehet olyat kapni, bár nem hinném, hogy valaha is szükségem lenne a maszkra éles helyzetben. A bizonyítványhoz gratulálok, én is szerettem volna ezen a pályán maradni, tavaly volt a felvételi, de a családom nem akarta hogy szakközépbe, vagy szakiképzőbe(szakmunkás képző) menjek, így maradt a matek szakos gimnázium. Ki tudja mi leszek, engem a vonatok érdekelnek, hátha összejön a mozdonyvezetőség, addig kiélem magam a szimulátorokon...
Aki matek szakos gimit jó eredménnyel elvégzi, és min. 1 idegen nyelvet jól tud, az menjen közl. mérnöknek! Európa vasúthálózata rakétasebességgel fejlődik!
Ó a fenébe már ennyi hülyeséget írtam volna?
Szerintem meg jó rendbe tenni, ha nem is az eredeti célra, de megfelelő szűrővel permetezéshez, festéshez is használható. Nem tudom ki mondta itt a fórumon, hogy ő katonai gázmaszkot használ festéskor. Ami nekem van otthon azt is a papám permetezéshez szerezte akkor amikor a gútai bútorgyárat feloszlatták.
Szerintem ha csak nem mész főiskolába a gimnázium hülyeség, mert maximum csak szalagmunkásnak vesznek fel egy mezei gimis érettségivel. Persze ha főiskolába mész akkor a gimnázium megfelelő alapot ad a fősulira.
Idézet: „Nem tudom ki mondta itt a fórumon, hogy ő katonai gázmaszkot használ festéskor” Én. De lehet, hogy más is. Az elpárolgó festék oldószerek ártalmasak, sok ponton. Gégerák, stb. Mindenképpen ajánlott gázmaszk. Másik dolog. A bőrünkről higítóval ne mossuk le a festéket, mert feloldva csak beissza sokkal jobban mélyebbre a bőr, bekerül a szervezetbe. Önmaga lekopik, bőrünk ledobja. Nem akarom elkanyarítani a témát, csak megemlítettem. A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2014
Meg még több.
Érdekesek ezek a képek, tiszta furcsa szinte 3D-ben látni az első világháborút.
Nem szinte. Ezek 3d sztereó képek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |