Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Lapozás: OK   316 / 443
(#) slogan válasza holex hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

Bővebben: Link itt nézz szét
(#) niedziela válasza eyess hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

Nem szívesen mondom, de a nyomógomb 2-4 pontja nem a nyomógomb közös pontja, igy ez a kötés szép is, meg jó is csak nem a kérdésre ad választ, valamit még jó, hogy az eagle ezt így routolja le. Ha nem igy tenne akkor lenne gond.
Nyomógomb közös pontja az 1-2...3-4, szóval ez megint egy strigula a tévutak sztrádáján.
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2014
(#) Hp41C hozzászólása Jún 28, 2014 /

Hamarosan: Eagle V7
(#) eyess válasza niedziela hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

Nem szívesen mondom , de mi lenne , ha a problémára koncentrálnál , és nem azon agyalnál állandóan , hogy kit miként kellene kritizálni.Egyébként szeretném látni a te verziódat is , mert szöveg az mindig van , de teljesítmény annál kevesebb.
Egyébként itt lesz egy részlet a hogyan kössük össze című filmből csak neked , és csak itt.

minta4.PNG

látogass el ide. itt a csak szöveg
És nem agyalok azon, hogy kritizáljalak, csak felhivom a figyelmed ha olyan megoldáson agyalsz aminek köze nincs a kérdéshez, és ezzel a kérdezőt totálisan megtéveszted.

látogass el ide. itt a csak szöveg
És nem agyalok azon, hogy kritizáljalak, csak felhivom a figyelmed ha olyan megoldáson agyalsz aminek köze nincs a kérdéshez, és ezzel a kérdezőt totálisan megtéveszted.

Idézet:
„Egyébként itt lesz egy részlet a hogyan kössük össze című filmből...”

Ez a film nem a kérdésről szól értsd már meg.

Idézet:
„Nem szívesen mondom , de mi lenne , ha a problémára koncentrálnál”

Probléma megoldása egyszerű, az eagle nem kezeli ezt a problémát.
egy alkatrész közös pontjait kétféle módon lehet egy potenciálra tenni, vagy APPEND, vagy
név@mutató. 6.x verzióban mindkettő alkalmazható, íg az 5.x verzióban csak a név@mutató.
De ezzel együtt is az eagle nem tesz különbséget az egy alkatrészen belül történő közös pontok szétválasztására, ezért van az a jelenség amit a kérdező kérdez. Ennyi a történet mindenféle filmekkel és nélküle is.

Köszönjük a helyes megfogalmazást , és akkor jöhet is az APPEND bemutatása csakis tőled .A kérdésre pedig a megfelelő megoldást vázoltam .És ha én tévesztem meg a kérdezőt , akkor azt az eagle teszi mivel csakis, azt használtam a probléma megoldására , és nem saját szerkesztő programot .
(#) Lucifer válasza Hp41C hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

Az új ikonok borzasztóak.

Jó ha tőlem érdekel akkor itt van mindkét variáció.
Igy lehet, kell egy alkatrészen belül közös pontokat dekralálni.

A kérdésre pedig akkor fogsz válaszolni, ha az alkatrész 3-4 pontját ami a közöspont fogod úgy összekötni, hogy a két gomb között a sáv ezeket úgy köti össze, hogy az a egy alkatrész 3-4 pontja között nincs sáv, csak a két alkatrész között.
(#) slogan válasza eyess hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

de ez megint csak nem jó sajnos ,mert S1;S9;S17 4-esét összekötöm ,akkor megint nem tudok vízszintesen köztük vonalat húzni

Igen ám csak a gond ott van , hogy neki úgy kell összekötni , hogy azt az eagle ne kösse össze alapból azokat a pontokat amiket amúgy is összeköt.És pont azért , mert ott szeretne több vezető sávot még elvinni.
(#) eyess válasza slogan hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

Hátha kétoldalas lesz a nyák akkor sem?

Nah..., hál isten, kezd derengeni a kérdés lényege.
Szóval akkor már dereng, hogy igy kellene routolni, csak igy nem lehet ?
(#) slogan válasza niedziela hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

Azaz routolni lehet ,csak manual ,auto nem tesz ilyet sajna.....
(#) kameleon2 válasza eyess hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

Sziasztok! Lehet, hogy én vagyok az értetlen, de miért gond, ha alapból összeköti az automata huzalozó ? Utána lehet törölni az összekötést - akkor csak légvezeték lesz -amit simán keresztezhet a valódi vezetősáv. Maximum felkerül a hibaüzenetek közé és jóvá kell hagyni. Nem elegáns megoldás? - Kit érdekel, ha a végeredmény - a nyák jó? Kétoldalas nyáknál meg főleg nem értem a problémát. Ha az egyik oldalon futnak a vízszintes vonalak és ott az automata behúzza - akkor a másik oldalon mehet keresztbe a vezetősáv megint.
(#) niedziela válasza slogan hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

Erről van szó, 2 oldal óta
(#) slogan válasza kameleon2 hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

Azért mert ha ezt összeköti ,akkor csinál egy halom VIA-t ,amit e nélkül nem tenne és "varrhatok"
Egyébként nem lenne baj ,persze....
(#) niedziela válasza slogan hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

Na ja, ha először összeköti a két lábat, akkor már nem fog átlósan azon a rétegen sávot húzni a gomb lábai között
(#) eyess válasza slogan hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

Figyelj ,amit feltettem neked az úgy működik .A kötési pontokat át kell variálni a sémában , hogy routoláskor jó legyen.Ha ez meg van akkor már fogod látni , hogy hol kell alakitani még hozzá , hogy eltudj vinni keresztbe még pár vezető sávot .Ezt akár úgy is megoldhatod , hogy a kétoldalas nyáknál maradva lesz néhány átkötés attól még nem lest csúnya.
(#) slogan válasza eyess hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

Köszi a segítséget !
(#) macika hozzászólása Jún 28, 2014 /

Sziasztok
5050es smd ledhez szeretnék nyákot készíteni a SPRINT LAYOUT programban. Tudja valaki, hogy mi ennek a 6 lábas LED-nek a tokozása ? Két hatlábast találtam, de mindegyik túl kicsi.
(#) slogan válasza macika hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

Bővebben: LinkEzt biztos ide akartad írni ?
(#) pluto válasza macika hozzászólására (») Jún 28, 2014 /

(#) slogan hozzászólása Jún 29, 2014 /

Törölhetnéd a többi sületlenséget is,köszi !
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2014
(#) vzoole válasza slogan hozzászólására (») Júl 1, 2014 / 2

Na megvan a megoldás

Elsőnek újrarajzoltam az alkatrészt, de csak két láb kell a kapcsolási rajzon.
Ezután hozzá kell rendelni a két lábat a panel rajzon, de úgy, hogy any-re legyen állítva.
Ekkor a program szabadon válogat, hogy melyiket akarja használni, és a belső átkötést is értelmezi, autoroute-nál is.
(#) niedziela válasza vzoole hozzászólására (») Júl 1, 2014 /

Szia !

Hol található az any?
(#) vzoole válasza niedziela hozzászólására (») Júl 1, 2014 /

Csak rákattintasz a kis ikonra (via és vonalak).
(#) niedziela válasza vzoole hozzászólására (») Júl 1, 2014 /

Nem értem sajnos. Minek a beállítása any, és azt hol lehet beállítani ?
(#) vzoole válasza niedziela hozzászólására (») Júl 2, 2014 /

pinout.png -> Csak rákattintasz a kis ikonra (via és vonalak).
(#) niedziela válasza vzoole hozzászólására (») Júl 2, 2014 /

Szia !

Meg van, korrekt
Ez a beállítás indulhatna a " sosem, vagy ha igen, csak véletlen találsz rá" kategóriában.
Nálam legalább is
Köszi!
Következő: »»   316 / 443
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem