Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Bővebben: Link itt nézz szét
Nem szívesen mondom, de a nyomógomb 2-4 pontja nem a nyomógomb közös pontja, igy ez a kötés szép is, meg jó is csak nem a kérdésre ad választ, valamit még jó, hogy az eagle ezt így routolja le. Ha nem igy tenne akkor lenne gond.
Nyomógomb közös pontja az 1-2...3-4, szóval ez megint egy strigula a tévutak sztrádáján. A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2014
Nem szívesen mondom , de mi lenne , ha a problémára koncentrálnál , és nem azon agyalnál állandóan , hogy kit miként kellene kritizálni.Egyébként szeretném látni a te verziódat is , mert szöveg az mindig van , de teljesítmény annál kevesebb.
Egyébként itt lesz egy részlet a hogyan kössük össze című filmből csak neked , és csak itt. ![]()
látogass el ide. itt a csak szöveg
És nem agyalok azon, hogy kritizáljalak, csak felhivom a figyelmed ha olyan megoldáson agyalsz aminek köze nincs a kérdéshez, és ezzel a kérdezőt totálisan megtéveszted.
látogass el ide. itt a csak szöveg
És nem agyalok azon, hogy kritizáljalak, csak felhivom a figyelmed ha olyan megoldáson agyalsz aminek köze nincs a kérdéshez, és ezzel a kérdezőt totálisan megtéveszted. Idézet: „Egyébként itt lesz egy részlet a hogyan kössük össze című filmből...” Ez a film nem a kérdésről szól értsd már meg. Idézet: „Nem szívesen mondom , de mi lenne , ha a problémára koncentrálnál” Probléma megoldása egyszerű, az eagle nem kezeli ezt a problémát. egy alkatrész közös pontjait kétféle módon lehet egy potenciálra tenni, vagy APPEND, vagy név@mutató. 6.x verzióban mindkettő alkalmazható, íg az 5.x verzióban csak a név@mutató. De ezzel együtt is az eagle nem tesz különbséget az egy alkatrészen belül történő közös pontok szétválasztására, ezért van az a jelenség amit a kérdező kérdez. Ennyi a történet mindenféle filmekkel és nélküle is. A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2014
Köszönjük a helyes megfogalmazást , és akkor jöhet is az APPEND bemutatása csakis tőled .A kérdésre pedig a megfelelő megoldást vázoltam .És ha én tévesztem meg a kérdezőt , akkor azt az eagle teszi mivel csakis, azt használtam a probléma megoldására , és nem saját szerkesztő programot .
Jó ha tőlem érdekel akkor itt van mindkét variáció.
Igy lehet, kell egy alkatrészen belül közös pontokat dekralálni. A kérdésre pedig akkor fogsz válaszolni, ha az alkatrész 3-4 pontját ami a közöspont fogod úgy összekötni, hogy a két gomb között a sáv ezeket úgy köti össze, hogy az a egy alkatrész 3-4 pontja között nincs sáv, csak a két alkatrész között. A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2014
de ez megint csak nem jó sajnos ,mert S1;S9;S17 4-esét összekötöm ,akkor megint nem tudok vízszintesen köztük vonalat húzni
Igen ám csak a gond ott van , hogy neki úgy kell összekötni , hogy azt az eagle ne kösse össze alapból azokat a pontokat amiket amúgy is összeköt.És pont azért , mert ott szeretne több vezető sávot még elvinni.
Nah..., hál isten, kezd derengeni a kérdés lényege.
Szóval akkor már dereng, hogy igy kellene routolni, csak igy nem lehet ? A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2014
Azaz routolni lehet ,csak manual
![]()
Sziasztok! Lehet, hogy én vagyok az értetlen, de miért gond, ha alapból összeköti az automata huzalozó ? Utána lehet törölni az összekötést - akkor csak légvezeték lesz -amit simán keresztezhet a valódi vezetősáv. Maximum felkerül a hibaüzenetek közé és jóvá kell hagyni. Nem elegáns megoldás? - Kit érdekel, ha a végeredmény - a nyák jó? Kétoldalas nyáknál meg főleg nem értem a problémát. Ha az egyik oldalon futnak a vízszintes vonalak és ott az automata behúzza - akkor a másik oldalon mehet keresztbe a vezetősáv megint.
Azért mert ha ezt összeköti ,akkor csinál egy halom VIA-t ,amit e nélkül nem tenne és "varrhatok"
![]() Egyébként nem lenne baj ,persze.... A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2014
Na ja, ha először összeköti a két lábat, akkor már nem fog átlósan azon a rétegen sávot húzni a gomb lábai között
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2014
Figyelj ,amit feltettem neked az úgy működik .A kötési pontokat át kell variálni a sémában , hogy routoláskor jó legyen.Ha ez meg van akkor már fogod látni , hogy hol kell alakitani még hozzá , hogy eltudj vinni keresztbe még pár vezető sávot .Ezt akár úgy is megoldhatod , hogy a kétoldalas nyáknál maradva lesz néhány átkötés attól még nem lest csúnya.
Sziasztok
5050es smd ledhez szeretnék nyákot készíteni a SPRINT LAYOUT programban. Tudja valaki, hogy mi ennek a 6 lábas LED-nek a tokozása ? Két hatlábast találtam, de mindegyik túl kicsi.
Bővebben: LinkEzt biztos ide akartad írni ?
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2014
Törölhetnéd a többi sületlenséget is,köszi !
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2014
Na megvan a megoldás
![]() Elsőnek újrarajzoltam az alkatrészt, de csak két láb kell a kapcsolási rajzon. Ezután hozzá kell rendelni a két lábat a panel rajzon, de úgy, hogy any-re legyen állítva. Ekkor a program szabadon válogat, hogy melyiket akarja használni, és a belső átkötést is értelmezi, autoroute-nál is.
Csak rákattintasz a kis ikonra (via és vonalak).
Nem értem sajnos. Minek a beállítása any, és azt hol lehet beállítani ?
pinout.png -> Csak rákattintasz a kis ikonra (via és vonalak).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |