Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Üdv.
Bemutatnám a vizsgamunkám, egy egyszerű tda7294 végfok, tl072 előerősítő, kis pénzbőll kellett kihozni de nem akartam villogót csinálni mint a többiek. Mindezt 2x6 óra alatt hoztam össze. Nem szép nemis különleges de legalább saját kétkezi munkám köszönet a fórumtagokna sok hasznos hozzászólás sokat segített A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2014
Természetesen publikus!
Hogy szép, az túlzás - de működik és a célnak megfelel! Köszönöm még egyszer a borda vágását!
Gyönyörű a doboz! Miből és hogyan készítetted?
Szép tetszetős, jó ez a szálcsiszolt doboz!
Köszönöm ! netrőll rendeltem, kölségvetévetés nagy részét a doboz vitte de megérte.
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2014
Tudnál egy linket adni a doboz fellelhetési helyéről?
Privátban inább sokszor kaptam letolást itt
Építettem pár LED sort SMD LED- ből, párhuzamos bekötéssel ami DC12 V - ról működik.Újra a sógor Audijára lesz helyzetjelzőként. Egy soron 53 db LED van felforrasztva.
Vigyázz, Ha nincs rajta az "Exx" jelzés, a rendőr megbüntet érte.
Köszi hogy figyelmeztettél, de engem megkértek az elkészítésével, én elkészítettem a többit már a autó gazdájára bízom.
Csak ne kelljen majd órákig keresni egy tüsszentés után
Megköszönöm, ha elküldenéd!
Köszi! Erre nem is gondoltam! Na, megyek és lerögzítem egy kis forrasztással, hogy ne repüljön el.
A meglevő kis mikim kapott végre lakhelyet. Ennek a kis mütyürnek jól áll a steampunk ruha, de beszéljenek a képek.
Egyszerűen nagyszerű!!! Csodálkozom és irígykedem!!
Honnan tudod, mennyi az idő, ha nincs mutató?
Igen! De Te ezt honnan tudod?!
Jópofa! Tényleg jól ál neki ez a lakás.
Azért egy ilyet megérdemelt volna Jack dugó
Nem rossz!
Annyi észrevételem lenne, hogy ha már ilyen szép dobozba pakoltad a cuccot, akkor azt a csúnya műanyagot -ami az rca körül van, meg a rugós leszorító körül- eldughattad volna belül. Ha jól látom, szerencsére még most sincs akadálya. Lecsavarozod, és belülről csak a lényegi részét dugod ki.
Hát igen , azok csarélve lesznek jobb minőségűre csak még ki kell gondolni milyenre , nameg a feliratok, majd szép lassan..
HE újságban 1995-ben megjelent és akkor épített tápegységem átépítése, újrakábelezés, beltér rendezés, feliratozás.
(Akkor 16 éves voltam.)
Sziasztok. Elkészült egy kis segédeszköz hogy könnyebben tudjam javítani az autós dolgokat. Mivel mostanában elég sok autós cuccot kellett javítanom, és meguntam mindig kötözgetni ide oda ezért készítettem egy kis átalakítót, a dobozt ne nézzétek, mert nem vagyok mérnök, és amennyire tudtam kialakítottam egy DVD tetejéből. Van benne egy szivargyujtó, és mellette 3,3V , 5V , és 12V. És egy kapcsoló, és egy működés jelző LED.
Szia!
Azt az 1985-ben gyártott MM elkót, a puffer körben, lecseréltem volna.
Szia!
Meglepő, de tökéletesen teszi a dolgát azóta is. Megfordult a fejemben a cseréje, de szkóppal nézve a pufferen a brummot (kimenetet terhelten) 2mV cs-cs hullámosságot láttam, így maradt benne. A nyákot is újra marathattam volna, de a belső káosz és a "gyerekes ügyetlenségek" felszámolása volt a fő cél husy Idézet: „a dobozt ne nézzétek” Nézném én a belsejét, de azt nem fotóztad, így csk a dobozt tudom nézni |
Bejelentkezés
Hirdetés |