Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Üdv! Ez Nagyon Szép lett!
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2014
Kissé összeszedettebb lett a tied, mint az eredeti Gratulálok hozzá!
Néztem a linket, de nem látom, hogy hova csatlakozik a motornál a nyomásmérő szenzor, meg a panelon, hogy hova megy.
Szia. Köszönöm! Miután párszor engem is elért a delej megtanultam, hogy illik mindent megfelelően rögzíteni.
Igaz ez a ki mit épített, de ez egyenlőre épülget projekt. Ez egy terrárium hőmérséklet és egyéb vezérlő lesz, és az "agyát" forrasztottam fel ktamas66 (még egyszer ezer köszönet neki ) fórumtárs által készített TQFP adapterre. SMD-t már forrasztottam, de ilyet még nem, szóval ez az első ilyen méretű alkatrész. Elsőre szerintem egész jó lett, zárlat sehol.
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2014
Csak gratulálni tudok!
A forrasztási oldalról nem véletlenül nem tettél fel fotót? Az átlósan álló ellenállásról, a furatok túlméretezéséről és a 7805 -ről pedig inkább nem mondanék véleményt...
Szép lett, gratula!
Elkészült a mini nixie tápom, jelentem, tökkkéletes!
Nem egy nagy durranás, de kellett az Attila86 féle SMPSII táp terheléséhez... (Ajánlom mindenkinek, aki tápot akar építeni! Nagyon szuper, elnyűhetetlen, amatőr viszonylatban szinte minden igényt kielégít!) A hűtőrendszer kiépítése folyamatban - most csak 50V/6A -t tud folyamatosan eldisszipálni.
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2014
Mi ez az xcf kiterjesztés?
XCF, (az eXperimental Computing Facility rövidítése) egy fájlkiterjesztés, melyet a GIMP képszerkesztő program használ. A kiterjesztés minden elemet és funkcióállást képes tárolni, amit a GIMP használ, beleértve a rétegeket, az átlátszóságot, az útvonalakat és az aktuális kijelölt objektumot.
Köszi. Akkor nem tudom megnézni, mert nincs Gimp a gépemen.
Nincs Gimp-ed??? Akkor mivel nézed a képeket? (Ajánlom a GQView-et, vagy az Image-Magick-et)
Nincs a gépen. Nem tudom használni. nem telepítem tele a gépet. Jpg, gif hasonlók jöhetnek.
Hogy szó ne érje a ház elejét - de ajánlom, mihamarább rakd fel a GIMP-et!
Ez az! Mi ez? De pofás.
Mint írtam: műterhelés. Beállítható, hogy hány A-rel terheljen, max 140V-os DC-t. Belső impulzusgenerátora van, amely 1Hz - 10Hz határok közt képes a tehelést ki/be kapcsolni. A külső bemenetről tetszőleges jelalakkal vezérelhető (Pl. erről is! ) http://www.hobbielektronika.hu/forum/getfile.php?id=191255)
Egy szóval sem írtad. De gondoltam. Attila ezzel mérte a tápokat?
Igazad van, szó szerint nem írtam - de azt hiszem, ebből kikövetkeztethető! "Nem egy nagy durranás, de kellett az Attila86 féle SMPSII táp terheléséhez... " Attila nem mérhette ezzel a tápokat, mivel ezt én most kreáltam. Ha meglátogatod a honlapját, láthatod, hogyan, mit és mivel mért.
Szép a berendezés, de emiatt a rücüs szélű kockás képért én sem teszem fel a GIMP-et.
HELLO !
Publikus a muterheles rajza...., ha igen elore is megkoszonnem ! UDV.:LACI
Nagyszerű! De ehhez már a nixiecsövet is "minisíteni" kell!
Inkább azt javaslom, ha olyan jó ez a program, akkor generálj vele "értelmes", mások számára is alapértelmezett képformátumot.
Szerintem az, és csak az számít alapértelmezettnek, amit a Paint képes megnyitni. Egyéb speciális programokból illik konverziókat készíteni.
Sziasztok!
Készült egy újabb DCF óra.Nincs túlbonyolítva, szinte csak az alapfunkciók. DCF, 3231RTC,beépített hőmérővel, automata fényerőszabályzás, 30 percig kijelzés, hogy volt-e szinkron. 1" kék kijelzővel, a beállítógombok ledek (benyomásra világítanak). Köszönet Vic mesternek a segítségért!
De ismerős nekem az a borda... Szép lett!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |