Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Olvasok egy könyvet az antigravitációról
Nem tudom letenni...
"montembajk". "lézertintasugaras". No comment.
Brit tudósok világrengető felfedezése! Szenzáció!
Nézd: ezt
![]()
Nem érted a lényegét, ha a vaterára felteszi korrektül paraméterezett hirdetést, hard disk sentinel-es fotóval a winyót, a kutya nem fogja megvenni, mert ilyenből 1000 van.
Így hihetjük azt (és joggal) hogy GyP. az illető, tehát biztos jó olcsón adja mert nem ért hozzá.
A 6. válasszal abszolute egyet kell, hogy értsek. Sajnos.
De akkor most már mondjátok meg, mert én sem tudom.
![]()
Én régen azt hittem, fennakadt lufik. De valójában fagylengető. A szél belekapaszkodva lengeti a drótot, így a ráfagyott jég letöredezik (a drótról). Vagy rá sem fagy.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2014
Szerintem meg különleges technológiájú eszközök vannak bennük, amik szűrik az áramot, kiszűrve az erőműből kijövő gonosz szellemeket, és ezáltal csökkentik az alállomási trafók búgását. Valamint megakadályozzák a káros energiák konnektorba juttatását, sőt mi több, a meddő energiából nemzőképes energiát állítanak elő hogy az elektronok szaporodni tudjanak a generátorban.
Az alacsonyan repülő repülőgépek pilótáinak felhívja a figyelmét az ott levő vezetékre. Egyébként nem a feszültség alatt levő vezetékeken vannak. A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2014
Idézet: „Az alacsonyan repülő repülőgépek pilótáinak felhívja a figyelmét az ott levő vezetékre” Na de nem csak a gömböknél van drót. Hanem a gömbök között is. Ott már nekimehet a repülő? ![]()
Bemehet! Ezzel az a baj, hogyha pont bemegy oda a repülő, otthon kijön a konnektorból. De akkora méretben, mint ahogy 400kV aránylik a 220V-hoz.
![]()
Ha olyan kocka a pilóta, hogy nem tudja a gömbök közé képzelni akkor simán.
Erről nekem "Sótész Gögy" jut eszembe. Ha valaki olvasott COV-ot annak idején, tudja mire gondolok. Bővebben: Link
Akkor ebben lakik a pirosgolyó kobold? A párnanaci ...kobold mintájára? (Shop Stop 2.)
Ezt szerintem kevesen étik. De amúgy igen!
![]()
Aki nem értené: Bővebben: Link
![]()
Bizony-bizony rossz korba születtetek. Bezzeg nekem milyen egyszerű lesz állást találni.
[quote]Szerintem meg különleges technológiájú eszközök vannak bennük, amik szűrik az áramot... [quote] Hatalmas ferritgyöngyök vannak ráhúzva a drótra.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2014
Azért a #4-be is befigyel egy "iet" jövevényszó
Első olvasatra nem értettem mi az a 4-80 hm benne.
![]() ![]()
Nem nagyon értek a csöves erősítőhöz, de nem szimmetrikus tápra van igénye? (220-as csatlakozó ejjj)
Egy jóképű, szobortestű fiatalember kétségbeesve tapasztalta, hogy befejezte tanulmányait, de nincs se állása, se pénze, viszont fizetnie kell a lakbért, a mobilt, a benzint, a motorcsónakot stb.
Elhatározta, hogy gyors pénzszerző programot indít. Lakása ajtajára nagy plakátot rakott ezzel a szöveggel: ÁGYBAN: 100 Euro KANAPÉN: 50 Euro PADLÓN: 25 Euro Arra járt egy öregasszony, figyelmesen elolvasta a plakátot, hazaszaladt, összetörte a takarékperselyét, megszámolta a pénzt, és egyenesen a fiatalember lakásához sietett. Becsengetett, és átadta a fiúnak a kezében tartott pénzt. Az öregasszony láttán a fiú kissé elbúsult, de tudta, hogy szüksége van a pénzre. Beengedte az öregasszonyt, majd megszámolta a pénzt… 100 euró. Ekkor megkérdezte tőle: - Szóval ágyban akarja? Mire az öregasszony mosolyogva: - Ne légy naiv, fiacskám.Négyszer a padlón! ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |