Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Olvasok egy könyvet az antigravitációról
Nem tudom letenni...
"montembajk". "lézertintasugaras". No comment.
Brit tudósok világrengető felfedezése! Szenzáció!
Nézd: ezt
Nem érted a lényegét, ha a vaterára felteszi korrektül paraméterezett hirdetést, hard disk sentinel-es fotóval a winyót, a kutya nem fogja megvenni, mert ilyenből 1000 van.
Így hihetjük azt (és joggal) hogy GyP. az illető, tehát biztos jó olcsón adja mert nem ért hozzá.
Az 5. hozzászólást olvassátok. Megmondja a tutit.
Bővebben: Link
A 6. válasszal abszolute egyet kell, hogy értsek. Sajnos.
De akkor most már mondjátok meg, mert én sem tudom.
Én régen azt hittem, fennakadt lufik. De valójában fagylengető. A szél belekapaszkodva lengeti a drótot, így a ráfagyott jég letöredezik (a drótról). Vagy rá sem fagy.
A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2014
Szerintem meg különleges technológiájú eszközök vannak bennük, amik szűrik az áramot, kiszűrve az erőműből kijövő gonosz szellemeket, és ezáltal csökkentik az alállomási trafók búgását. Valamint megakadályozzák a káros energiák konnektorba juttatását, sőt mi több, a meddő energiából nemzőképes energiát állítanak elő hogy az elektronok szaporodni tudjanak a generátorban.
Az alacsonyan repülő repülőgépek pilótáinak felhívja a figyelmét az ott levő vezetékre. Egyébként nem a feszültség alatt levő vezetékeken vannak. A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2014
Idézet: „Az alacsonyan repülő repülőgépek pilótáinak felhívja a figyelmét az ott levő vezetékre” Na de nem csak a gömböknél van drót. Hanem a gömbök között is. Ott már nekimehet a repülő?
Bemehet! Ezzel az a baj, hogyha pont bemegy oda a repülő, otthon kijön a konnektorból. De akkora méretben, mint ahogy 400kV aránylik a 220V-hoz.
Ha olyan kocka a pilóta, hogy nem tudja a gömbök közé képzelni akkor simán.
Erről nekem "Sótész Gögy" jut eszembe. Ha valaki olvasott COV-ot annak idején, tudja mire gondolok. Bővebben: Link
Akkor ebben lakik a pirosgolyó kobold? A párnanaci ...kobold mintájára? (Shop Stop 2.)
Ezt szerintem kevesen étik. De amúgy igen!
Aki nem értené: Bővebben: Link
Bizony-bizony rossz korba születtetek. Bezzeg nekem milyen egyszerű lesz állást találni.
[quote]Szerintem meg különleges technológiájú eszközök vannak bennük, amik szűrik az áramot... [quote] Hatalmas ferritgyöngyök vannak ráhúzva a drótra.
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2014
Azért a #4-be is befigyel egy "iet" jövevényszó
Első olvasatra nem értettem mi az a 4-80 hm benne. De ezt betudtam annak, hogy otthon hagytam a szemüvegem.
Nem nagyon értek a csöves erősítőhöz, de nem szimmetrikus tápra van igénye? (220-as csatlakozó ejjj)
Egy jóképű, szobortestű fiatalember kétségbeesve tapasztalta, hogy befejezte tanulmányait, de nincs se állása, se pénze, viszont fizetnie kell a lakbért, a mobilt, a benzint, a motorcsónakot stb.
Elhatározta, hogy gyors pénzszerző programot indít. Lakása ajtajára nagy plakátot rakott ezzel a szöveggel: ÁGYBAN: 100 Euro KANAPÉN: 50 Euro PADLÓN: 25 Euro Arra járt egy öregasszony, figyelmesen elolvasta a plakátot, hazaszaladt, összetörte a takarékperselyét, megszámolta a pénzt, és egyenesen a fiatalember lakásához sietett. Becsengetett, és átadta a fiúnak a kezében tartott pénzt. Az öregasszony láttán a fiú kissé elbúsult, de tudta, hogy szüksége van a pénzre. Beengedte az öregasszonyt, majd megszámolta a pénzt… 100 euró. Ekkor megkérdezte tőle: - Szóval ágyban akarja? Mire az öregasszony mosolyogva: - Ne légy naiv, fiacskám.Négyszer a padlón! |
Bejelentkezés
Hirdetés |