Fórum témák
» Több friss téma |
Azt meg 2500-on innen megkapod..
Üdv: StMiklos
Üdv! Attól függ hol veszed vagy kitől!? Ahol én veszem ott 1500+fa
Én is tudok olyan helyet, és azt is tudni vélem hol gyártják, de ne ragozzuk..
Meg kedvezmény is létezik, de ez nem a reklám helye. Üdv: StMiklos
Sziasztok!
Megvettem a Ranco univerzális K59-L1035 szabályzót, beszereltem, működik minden flottul!! Köszi a segítséget mindnekinek!!!
Sziasztok! Van egy whirlpool kombinált hűtőszekrényem, és 2 napja olyannal küzdök, hogy a fagyasztó nagyon durván hűt, viszont felül +12 fok van.
Kérdeztem egy szakit, azt mondta h a kapcsolót minél lentebb állítsam, mert akkor egyenlően hűt a lenti fagyó és a fenti hűtő rész is. Most levettem a kapcsolót 2-es fokozatra, de így is 12-13 fok van felül. A kapcsoló mellett narancssárga kis billenőkapcsoló mi lehet?
Üdv! Ha egy kompresszoros akkor gázhiányos.
Szia! Igen, egy kompresszoros. Mennyibe kerül a feltöltés? Érdemes feltöltetni vagy inkább vegyek egy újat?
Üdv!
Kaptam a szomszédomtól egy Lehel HF 300/115 K típusú hűtőt. Igazából csak a fagyasztó részét használom fagyasztott zöldségek tárolására, a felső rész állítólag nem hűt rendesen. Úgy veszem észre, hogy mintha mindig menne. A termosztátja gondolom a felső szürke kerek gomb lenne, ami jelenleg 1-2 között áll. Hiába veszem le minimumra, nem kapcsol ki a fagyasztó rész. A fagyó kompresszora elég forró. Ez természetes vagy valami gond van a hűtővel. A hőmérő része nem mutat semmit, valószínűleg elromlott Köszi a válaszokat! A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2014
Köszi, erre gyanakodtam én is.
akkor keresek egy szerelőt, hogy kb mennyibe kerülne
1-vagy két kompresszoros ? Ha két kompos világít e a sárga lámpája ?
Két kompresszoros, piros és zöld lámpa van rajta. A sárga egy kapcsoló, ami be van kapcsolva = világít
Ezt gyanítottam. A sárga kapcsoló kiiktatja a hőfokszabályzót (rövidre zárja ) ,kapcsold ki és megjavul a fagyasztó....
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2014
Nagyon egyszerű rámondani hogy kevés a gáz, de elég infó nélkül felelőtlenség bármit is állítani nem??? Javítottál már hűtőt?
Én 20 éve dolgozom hűtőszervízben ..... bocs hogy "felülbíráltam" az állításodat
Köszönöm a tippet, holnap kipróbálom, mert kikapcsoltam a hűtőt
Nincs harag.
Figyu van egy fagyasztószekrényem. 24-ból 21 órán át megy. A termosztát érzékelőjénél meg van olvadva a dér. A masina alatt áll a víz. Mi ez? Idézet: Ha tippelhetek akkor gorenje tipus és vizes a szigetelése... „A masina alatt áll a víz. Mi ez?”
Úgy néz ki most jól működik. Reggelre nem ment a hűtő, amint 1-ről 2-re tekertem a termosztátot, bekapcsolt. Köszönöm a tanácsot!
Szívesen , a nem leállós fagyasztók kb80% a ezért nem áll le...
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2014
Van egy Liebherr gss2266 ÖKO-SUPER fagyasztószekrényem. Kb. 10 éve vettem,már akkor is használtan. Motort cseréltettünk benne,gázfeltöltés is volt,eddig kifogástalanul működött. Néhány napja arra lettem figyelmes,hogy az alsó két rekeszben tárolt zöldségek visszaolvadtak,nem teljesen,majd ismét megfagytak. Amit még észrevettem,hogy az ajtó alsó részén a gumi teljesen szétment. A szerelő csak hét vége felé tud kijönni. Mégis mi lehet a baja?
Szia!
Idézet: „az ajtó alsó részén a gumi teljesen szétment” Talán ez a baj okozója.
A szerelő rögtön azzal kezdte,hogy a gázszinttel lehet a probléma. Mennyibe kerül kb. a javítása? Az ajtószigetelő gumi cserélésénél a Neten amit néztem mindenütt csavaros megoldások voltak. A mienk azonban ragasztott. Ebben az esetben is cserélhető a gumi?
Sziasztok!
A gondom a következő: 160 literes hütő benne egy kb 25 literes fagyasztóval. Állandóan megy megfagy minden. Hőfokszabályzó csere. 2804-est kaptam bele hogy az jó lesz. Szerintem azt a 2 vezetéket ( + zöld-sárga) ugyan oda raktam vissza de a hűtő csak nem áll meg. Köszi: Attila
A hőfokszabályzó kapilláris csövét jól és jó helyre rögzítetted??
Igen ezt elfelejtettem beleírni. Igen rendesen odafogattam a fagyasztórészhez ahogy volt.nem törtem meg a csövet sem. Esetleg meg tudnád mondani hogy melyik számú érinkezőre kell raknom azt a két vezetéket? Már azon vagyok hogy nem bizom magamban.
A zöld-sárga a fém tokozat, a két aktív érintkezőt pedig ki tudod csipogtatni, vagy lámpázni. kikapcsolt állapotban nyitott bekapcsolva szobahőmérsékleten zárt érintkezőpár. Ha eléri a beállított hőmérsékletet, bontja az érintkezőket, s ezzel leállítja a kompresszort..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |