Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hűtőgép probléma

Témaindító: ZLED, idő: Feb 4, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   134 / 298
(#) StMiklos válasza laccika77 hozzászólására (») Júl 4, 2014 /

Azt meg 2500-on innen megkapod..
Üdv: StMiklos
(#) laccika77 válasza StMiklos hozzászólására (») Júl 4, 2014 /

Üdv! Attól függ hol veszed vagy kitől!? Ahol én veszem ott 1500+fa
(#) StMiklos válasza laccika77 hozzászólására (») Júl 4, 2014 /

Én is tudok olyan helyet, és azt is tudni vélem hol gyártják, de ne ragozzuk..
Meg kedvezmény is létezik, de ez nem a reklám helye.
Üdv: StMiklos
(#) laccika77 válasza StMiklos hozzászólására (») Júl 4, 2014 /

Így van!
(#) 3mango válasza laccika77 hozzászólására (») Júl 5, 2014 /

Sziasztok!

Megvettem a Ranco univerzális K59-L1035 szabályzót, beszereltem, működik minden flottul!! Köszi a segítséget mindnekinek!!!
(#) biro0706 hozzászólása Júl 8, 2014 /

Sziasztok! Van egy whirlpool kombinált hűtőszekrényem, és 2 napja olyannal küzdök, hogy a fagyasztó nagyon durván hűt, viszont felül +12 fok van.

Kérdeztem egy szakit, azt mondta h a kapcsolót minél lentebb állítsam, mert akkor egyenlően hűt a lenti fagyó és a fenti hűtő rész is. Most levettem a kapcsolót 2-es fokozatra, de így is 12-13 fok van felül. A kapcsoló mellett narancssárga kis billenőkapcsoló mi lehet?
(#) laccika77 válasza biro0706 hozzászólására (») Júl 8, 2014 /

Üdv! Ha egy kompresszoros akkor gázhiányos.
(#) biro0706 válasza laccika77 hozzászólására (») Júl 8, 2014 /

Szia! Igen, egy kompresszoros. Mennyibe kerül a feltöltés? Érdemes feltöltetni vagy inkább vegyek egy újat?
(#) laccika77 válasza biro0706 hozzászólására (») Júl 8, 2014 /

Ez relatív.
(#) lbalogh hozzászólása Júl 8, 2014 /

Üdv!

Kaptam a szomszédomtól egy Lehel HF 300/115 K típusú hűtőt. Igazából csak a fagyasztó részét használom fagyasztott zöldségek tárolására, a felső rész állítólag nem hűt rendesen.
Úgy veszem észre, hogy mintha mindig menne. A termosztátja gondolom a felső szürke kerek gomb lenne, ami jelenleg 1-2 között áll. Hiába veszem le minimumra, nem kapcsol ki a fagyasztó rész. A fagyó kompresszora elég forró.
Ez természetes vagy valami gond van a hűtővel.

A hőmérő része nem mutat semmit, valószínűleg elromlott

Köszi a válaszokat!
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2014
(#) pjg válasza lbalogh hozzászólására (») Júl 8, 2014 /

Kevés benne a gáz.
(#) lbalogh válasza pjg hozzászólására (») Júl 8, 2014 /

Köszi, erre gyanakodtam én is.
akkor keresek egy szerelőt, hogy kb mennyibe kerülne
(#) kaqkk válasza lbalogh hozzászólására (») Júl 8, 2014 /

1-vagy két kompresszoros ? Ha két kompos világít e a sárga lámpája ?
(#) lbalogh válasza kaqkk hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Két kompresszoros, piros és zöld lámpa van rajta. A sárga egy kapcsoló, ami be van kapcsolva = világít
(#) kaqkk válasza lbalogh hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Ezt gyanítottam. A sárga kapcsoló kiiktatja a hőfokszabályzót (rövidre zárja ) ,kapcsold ki és megjavul a fagyasztó....
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2014
(#) kaqkk válasza pjg hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Nagyon egyszerű rámondani hogy kevés a gáz, de elég infó nélkül felelőtlenség bármit is állítani nem??? Javítottál már hűtőt?
(#) pjg válasza kaqkk hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

1-et
(#) kaqkk válasza pjg hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Én 20 éve dolgozom hűtőszervízben ..... bocs hogy "felülbíráltam" az állításodat
(#) lbalogh válasza kaqkk hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Köszönöm a tippet, holnap kipróbálom, mert kikapcsoltam a hűtőt
(#) pjg válasza kaqkk hozzászólására (») Júl 10, 2014 /

Nincs harag.
Figyu van egy fagyasztószekrényem. 24-ból 21 órán át megy. A termosztát érzékelőjénél meg van olvadva a dér. A masina alatt áll a víz. Mi ez?
(#) kaqkk válasza pjg hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Idézet:
„A masina alatt áll a víz. Mi ez?”
Ha tippelhetek akkor gorenje tipus és vizes a szigetelése...
(#) lbalogh válasza kaqkk hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Úgy néz ki most jól működik. Reggelre nem ment a hűtő, amint 1-ről 2-re tekertem a termosztátot, bekapcsolt. Köszönöm a tanácsot!
(#) kaqkk válasza lbalogh hozzászólására (») Júl 11, 2014 /

Szívesen , a nem leállós fagyasztók kb80% a ezért nem áll le...és csak a többi gázhiányos-vagy szállító teljesítmény csökkent...
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2014
(#) Bencsikne hozzászólása Júl 14, 2014 /

Van egy Liebherr gss2266 ÖKO-SUPER fagyasztószekrényem. Kb. 10 éve vettem,már akkor is használtan. Motort cseréltettünk benne,gázfeltöltés is volt,eddig kifogástalanul működött. Néhány napja arra lettem figyelmes,hogy az alsó két rekeszben tárolt zöldségek visszaolvadtak,nem teljesen,majd ismét megfagytak. Amit még észrevettem,hogy az ajtó alsó részén a gumi teljesen szétment. A szerelő csak hét vége felé tud kijönni. Mégis mi lehet a baja?
(#) kadarist válasza Bencsikne hozzászólására (») Júl 14, 2014 /

Szia!
Idézet:
„az ajtó alsó részén a gumi teljesen szétment”

Talán ez a baj okozója.
(#) Bencsikne válasza kadarist hozzászólására (») Júl 14, 2014 /

A szerelő rögtön azzal kezdte,hogy a gázszinttel lehet a probléma. Mennyibe kerül kb. a javítása? Az ajtószigetelő gumi cserélésénél a Neten amit néztem mindenütt csavaros megoldások voltak. A mienk azonban ragasztott. Ebben az esetben is cserélhető a gumi?
(#) Atti128 hozzászólása Júl 17, 2014 /

Sziasztok!

A gondom a következő:
160 literes hütő benne egy kb 25 literes fagyasztóval.
Állandóan megy megfagy minden.
Hőfokszabályzó csere. 2804-est kaptam bele hogy az jó lesz.
Szerintem azt a 2 vezetéket ( + zöld-sárga) ugyan oda raktam vissza de a hűtő csak nem áll meg.

Köszi: Attila
(#) kaqkk válasza Atti128 hozzászólására (») Júl 17, 2014 /

A hőfokszabályzó kapilláris csövét jól és jó helyre rögzítetted??
(#) Atti128 válasza kaqkk hozzászólására (») Júl 17, 2014 /

Igen ezt elfelejtettem beleírni. Igen rendesen odafogattam a fagyasztórészhez ahogy volt.nem törtem meg a csövet sem. Esetleg meg tudnád mondani hogy melyik számú érinkezőre kell raknom azt a két vezetéket? Már azon vagyok hogy nem bizom magamban.
(#) szamóca válasza Atti128 hozzászólására (») Júl 17, 2014 /

A zöld-sárga a fém tokozat, a két aktív érintkezőt pedig ki tudod csipogtatni, vagy lámpázni. kikapcsolt állapotban nyitott bekapcsolva szobahőmérsékleten zárt érintkezőpár. Ha eléri a beállított hőmérsékletet, bontja az érintkezőket, s ezzel leállítja a kompresszort..
Következő: »»   134 / 298
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem