Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   161 / 199
(#) peti333 válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 3, 2014 /

Köszi a segítséget! Megy vonatom Kőbánya Kispestre, onnan akár le is sétálok a kertig, annyira nincs messze.
(#) mikrokapcsolo válasza peti333 hozzászólására (») Aug 3, 2014 /

De közel sincs! Átlagos séta tempóban több mint 50 perc, én tudom, ismerem az útvonalat. Inkább buszozz. Kökinél megkeresed a 136E buszt, nem lesz könnyű, mert hátul van eldugva, de kérdezősködj, és onnan kb 25 perc a busz, és kb 3 perc séta a helyszín.
(#) Gery78 válasza peti333 hozzászólására (») Aug 4, 2014 /

Szívesen! Így van, gyalog nagyon messze van a Kökitől a Bókay kert. Az első megállója a 136E-nek 8 villamosmegállónyira van a Határ úttól. Én nem javasolnám Neked a sétát, ámbátor ha jól esik...
(#) Gafly válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 4, 2014 /

Vagy, tudom javasolni a 182-es buszt is a Köki-től...
(#) gulasoft hozzászólása Aug 4, 2014 /

Lesz a versenyen meg a börzén kívül valamilyen program? (cnc-s nyákfúrás, vasalós nyákkészítés, dry filmes nyákkészítés, eagle, sprint layout gyorstalpaló..... (ezek zárt téri kivetítős programok) pc-s táphajító)
(#) mikrokapcsolo válasza gulasoft hozzászólására (») Aug 4, 2014 1 /

Ez a pc tápdobáló az jó ötlet. Vargánék előnyben!
(#) kocsgab002 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 4, 2014 /

Ezt csak az érti, akinek már volt ilyen tápja..
(#) mark.budai válasza kocsgab002 hozzászólására (») Aug 4, 2014 /

Rosszabb esetben már tapasztalt a hajigálásukban is!
Ez esetben előnnyel indulna a versenyen.
(#) davidovics hozzászólása Aug 4, 2014 /

Sziasztok,bár ott van az apróhirdetések között is,de azért itt is mondom,hogy van "pár" M-es fülhallgató dugóm feleslegbe,tehát ha kell valakinek akkor nyugodtan jöjjön oda hozzám a találkozón és adok egy párral
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2014
(#) zosza18 válasza kocsgab002 hozzászólására (») Aug 4, 2014 /

Én beneveznék a versenyre. Volt olyan táp amin csak az segített, hogy röppályára állítottam.
(#) sdvid hozzászólása Aug 5, 2014 /

A rézdrót alkatrésznek minősül? Értem itt a tekercselést
(#) mate_x válasza sdvid hozzászólására (») Aug 5, 2014 /

És az elemtartó?
(#) sdvid válasza mate_x hozzászólására (») Aug 5, 2014 /

Fogalmam nincs :S azt nézem hogy 10 cm kábel. Kipróbáltam itthon, nem ment, de több dróttal igen.

Ha valamely szervező, vagy modi megírná, hálásak lennénk
(#) mikrokapcsolo válasza sdvid hozzászólására (») Aug 5, 2014 /

10cm utp, vagyis 10x8 ér.
(#) Topi válasza sdvid hozzászólására (») Aug 5, 2014 / 1

Sajtóhiba - 30 cm UTP kábel van a csomagban.
(#) mate_x válasza Topi hozzászólására (») Aug 5, 2014 /

Az elemet hogyan szabályos rögzíteni? Például ilyenelemtartót használni ér, vagy az elem pólusaihoz kell forrasztani a vezetéket?
(#) sdvid válasza mate_x hozzászólására (») Aug 5, 2014 /

Vigyek Patexet? Úgyis nagyon reklámozzák
No de erre én is kíváncsi lennék
(#) Gafly hozzászólása Aug 6, 2014 /

Kedves Topi, kérlek törölj (sajnos nincs ilyen gomb a felületen) az idei résztvevők közül.
Jó szórakozást és várom a képeket.
(#) gulasoft válasza mark.budai hozzászólására (») Aug 6, 2014 /

Igen megesz táborban hajigáltuk Őket, de Én nem leszek, mert most először mentem volna, de persze szombatra sikerült egy kis nyaralókipakolást beszervezni, és nem tehetem át másik napra, mert már el lett adva, ezt a hétvégét kaptuk, hogy ami kell azt vigyük el. De majd a következőre, addig mindenki gyűjtse az ötleteket, meg a tápokat.
(#) Gafly válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 7, 2014 /

Ha már így meg lettem szólítva: A golyóimat polírozom családi körben.
De ne arról szóljon a topic hogy ki és miért nem jön el éppen (mellesleg erre lehetne fejleszteni a jövőben egy "leíratkozás" gombot is a jelentkezési lapra).
Ne is arról szóljon, hogy ki főz és mit, mert nem gasztronómiai fórum vagyunk és nem ez a lényeg (kaja mindenkor volt és lészen is).
80 felett áll a számláló, az idén is jó találkozó várható (mint mindíg). Aki/ami az idén kimaradt, azt pedig majd bepótoljuk jövőre.
A versenykiírás is jó

2014.jpg

(#) ferci válasza Topi hozzászólására (») Aug 7, 2014 /

Szia, Topi!
Nem lehetne esetleg holnap délutánig valami névsort feltennetek arról, kik jönnek el?
üdv, ferci
(#) mikrokapcsolo válasza ferci hozzászólására (») Aug 7, 2014 /

(#) ferci válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 7, 2014 /

Köszi !
(#) uv142 hozzászólása Aug 7, 2014 /

Sziasztok!
A versenydarabon, ha úgy használok fel plusz drótot, hogy nem része a rendszernek, vagyis nem folyik rajta áram, akkor az még elektronikai alkatrésznek számít, vagy már nem? ( Akár ragaszthatom is a biztonság kedvéért... )
(#) zosza18 válasza Topi hozzászólására (») Aug 7, 2014 /

Üdv!
Annyi kérésem lenne, hogy szeretném magam töröltetni a versenyen való részvétről, de a találkozóra megyünk! Előre is Köszönöm!
Semmit se tudtam még olvasni, se kipróbálni se, hogy felkészülhessek kicsit mert sok a meló itthon és nincs időm, úgyhogy inkább kihagyom a versenyt most, majd jövőre.
(#) uv142 válasza uv142 hozzászólására (») Aug 7, 2014 /

Egy előregyártandó díszítés tartalmazna drótot, és elég lenne a 30 cm UTP, de az egyéb anyagok száradásához 24 óra kell, addig mozgatni sem tudom!
(#) granpa válasza uv142 hozzászólására (») Aug 7, 2014 /

Alkosd meg, mi majd megdicsérjük (vagy lehúzzuk ), a bírálóbizottság meg vagy díjazza, vagy nem.
(#) szikorapéter válasza Gafly hozzászólására (») Aug 7, 2014 /

Pedig én is vártam az előadásod. Azért jó pihenést kívánok.
(#) SzervízMacska válasza Gafly hozzászólására (») Aug 7, 2014 /

Érezd magad jól! Majd elleszünk valahogy. Azt az előadást majd jövőre behajtjuk!
A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2014
(#) Topi válasza uv142 hozzászólására (») Aug 7, 2014 /

Bármilyen áramkörben nem résztvevő kiegészítő díszítési céllal használható.
Következő: »»   161 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem