Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Köszi a segítséget! Megy vonatom Kőbánya Kispestre, onnan akár le is sétálok a kertig, annyira nincs messze.
De közel sincs! Átlagos séta tempóban több mint 50 perc, én tudom, ismerem az útvonalat. Inkább buszozz. Kökinél megkeresed a 136E buszt, nem lesz könnyű, mert hátul van eldugva, de kérdezősködj, és onnan kb 25 perc a busz, és kb 3 perc séta a helyszín.
Szívesen! Így van, gyalog nagyon messze van a Kökitől a Bókay kert. Az első megállója a 136E-nek 8 villamosmegállónyira van a Határ úttól. Én nem javasolnám Neked a sétát, ámbátor ha jól esik...
Vagy, tudom javasolni a 182-es buszt is a Köki-től...
Lesz a versenyen meg a börzén kívül valamilyen program? (cnc-s nyákfúrás, vasalós nyákkészítés, dry filmes nyákkészítés, eagle, sprint layout gyorstalpaló..... (ezek zárt téri kivetítős programok) pc-s táphajító)
Ez a pc tápdobáló az jó ötlet. Vargánék előnyben!
![]()
![]()
Rosszabb esetben már tapasztalt a hajigálásukban is!
![]() Ez esetben előnnyel indulna a versenyen. ![]()
Sziasztok,bár ott van az apróhirdetések között is,de azért itt is mondom,hogy van "pár" M-es fülhallgató dugóm feleslegbe,tehát ha kell valakinek akkor nyugodtan jöjjön oda hozzám a találkozón és adok egy párral
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2014
Én beneveznék a versenyre.
![]() ![]()
Fogalmam nincs :S azt nézem hogy 10 cm kábel. Kipróbáltam itthon, nem ment, de több dróttal igen.
Ha valamely szervező, vagy modi megírná, hálásak lennénk ![]()
10cm utp, vagyis 10x8 ér.
Sajtóhiba - 30 cm UTP kábel van a csomagban.
Az elemet hogyan szabályos rögzíteni? Például ilyenelemtartót használni ér, vagy az elem pólusaihoz kell forrasztani a vezetéket?
![]()
Vigyek Patexet?
![]() ![]() No de erre én is kíváncsi lennék
Kedves Topi, kérlek törölj (sajnos nincs ilyen gomb a felületen) az idei résztvevők közül.
Jó szórakozást ![]()
Igen megesz táborban hajigáltuk Őket, de Én nem leszek, mert most először mentem volna, de persze szombatra sikerült egy kis nyaralókipakolást beszervezni, és nem tehetem át másik napra, mert már el lett adva, ezt a hétvégét kaptuk, hogy ami kell azt vigyük el. De majd a következőre, addig mindenki gyűjtse az ötleteket, meg a tápokat.
Ha már így meg lettem szólítva: A golyóimat polírozom családi körben.
De ne arról szóljon a topic hogy ki és miért nem jön el éppen (mellesleg erre lehetne fejleszteni a jövőben egy "leíratkozás" gombot is a jelentkezési lapra). Ne is arról szóljon, hogy ki főz és mit, mert nem gasztronómiai fórum vagyunk és nem ez a lényeg (kaja mindenkor volt és lészen is). 80 felett áll a számláló, az idén is jó találkozó várható (mint mindíg). Aki/ami az idén kimaradt, azt pedig majd bepótoljuk jövőre. A versenykiírás is jó ![]()
Szia, Topi!
Nem lehetne esetleg holnap délutánig valami névsort feltennetek arról, kik jönnek el? üdv, ferci
Köszi !
![]()
Sziasztok!
A versenydarabon, ha úgy használok fel plusz drótot, hogy nem része a rendszernek, vagyis nem folyik rajta áram, akkor az még elektronikai alkatrésznek számít, vagy már nem? ( Akár ragaszthatom is a biztonság kedvéért... )
Üdv!
Annyi kérésem lenne, hogy szeretném magam töröltetni a versenyen való részvétről, de a találkozóra megyünk! Előre is Köszönöm! Semmit se tudtam még olvasni, se kipróbálni se, hogy felkészülhessek kicsit mert sok a meló itthon és nincs időm, úgyhogy inkább kihagyom a versenyt most, majd jövőre.
Egy előregyártandó díszítés tartalmazna drótot, és elég lenne a 30 cm UTP, de az egyéb anyagok száradásához 24 óra kell, addig mozgatni sem tudom!
![]()
Alkosd meg, mi majd megdicsérjük (vagy lehúzzuk
![]()
Pedig én is vártam az előadásod.
![]()
Érezd magad jól! Majd elleszünk valahogy. Azt az előadást majd jövőre behajtjuk!
A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2014
Bármilyen áramkörben nem résztvevő kiegészítő díszítési céllal használható.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |