Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   32 / 3598
(#) valve válasza Peti_85 hozzászólására (») Jan 15, 2008 /

Csaj; ennél az a lényeg, hogy az agyaddal megtudod forgatni a forgását, nézed de csak a lábfelyét, és majd félrepillantssz majd vissza és akkor ha úgyalakul a másik fele forog,.. Ha gyakorolod majd tudod kontrollálni merre forog a csaj,.. Pedig a kép jobbra forog! (megnéztem Image Ready -vel!)
Amgy nem véletlen! Akkor neked is műxenek a szürke tekercsek,..

Kocka; ennél pedig a kocka egyik éllére kell koncentrálni és a forgást követni, majd aztmondják egy idő után a kocka élle visszafele forog,.. De nekem ez még nemsikerült,.. ;o((
(#) Szárnyas válasza valve hozzászólására (») Jan 15, 2008 /

Nekem sikerült mind a kettő.
A lány forgását úgy a legkönnyebb megfordítani, hogy mikor a lába az egyik vagy másik szélső helyzetben van arra kell gondolni, hogy a másik irányba forduljon.
A kocka forgását meg nekem akkor sikerül megfordítani, amikor úgy fordul a kocka, hogy a felső oldala nem látszik, csak a szembelevő oldalai.
(#) Tom025 válasza valve hozzászólására (») Jan 15, 2008 /

Ez jó.. Én mindkettőt megláttam, a csajt úgy a legkönnyebb, hogy a felső részét letakarod, a lábát meg elképzeled merre forog (szimmetrikus) - mellé fókuszálva könnyebb, pl a szöveg olvasása közben, aztán elveszed a felső részéről is a takarást.
A kocka nem olyan könnyű, nekem először akkor fordult meg, amikor hirtelen távolabbról kezdtem nézni a monitort, illetve utána mégegyszer véletlenül, de módszert nem találtam a tudatos megfordítására..
(#) El_Pinyo válasza valve hozzászólására (») Jan 15, 2008 /

Üdv! Nekem mindkettő sikerült A csajt azt úgy, h amikor háttal van, akkor a bal lábára fókuszálok, ekkor balra forog, ha a jobb lábára akkor meg jobbra forog.
A kockánál meg egy kicsit "bandzsítok" ekkor ugye homályos lesz a kép, és amikor a kocka elő és hátlapja fedésbe kerül, akkor fókuszálok! Köszi h megosztottad velünk!
(#) valve válasza El_Pinyo hozzászólására (») Jan 15, 2008 /

Sikerült a kocka,.. Először mindig úgy probáltam, hogy egy éllet néztem, vagy egy sarkot,..
De úgy sehogy sem sikerült,.. De kiprobáltam azt mikor fedi egymást, és úgy működik nekem is,..
(azért még néha rápillantok, hátha összejön ha az éllét nézem, úgy is,..)
(#) Peti_85 válasza valve hozzászólására (») Jan 15, 2008 /

Nagyon jó, nekem is sikerül mindkettő (szinte akkor amikor akarom) Bár már jól elfáradt tőle a szemem.
azért meg kell hagyni, jó formás a kiscsaj
(#) valve válasza Peti_85 hozzászólására (») Jan 15, 2008 /

Akkor nem-csak nekem tűnt fel,.. (mint egy igazi nő,..)
(#) Mzolee válasza valve hozzászólására (») Jan 15, 2008 /

Üdv! Itt a pihenőben!
Télleg nagyonnagyok ezek az ábrák, nekemis sikerültek.
Mikor gyakorlaton AutoCAD-del dolgozunk és megforgattam a kockát ott is bele tudok zavarodni.
(#) titi hozzászólása Jan 16, 2008 /

Gondoltam benézek, hátha van megint valami finomság, mint tegnap, de úgy látom nincs...
Na akkor megyek pihizni...azért aludjatok is!
(#) Frankye válasza Peti_85 hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Nekem azonnal sikerült mind a kettő. Különösebb gond nélkül, szinte bármikor, csak arra kell gondolnom, hogy erre vagy arra forog a kép (kocka vagy nő, vagy akármi.) Persze, a nő azért szebb látvány!
(#) még1MbR válasza Frankye hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Hány sör?
(#) abraboro hozzászólása Jan 16, 2008 /

Most jött meg a Texastól a PCM2702-es USB-s DAC.
Lesz nemsokára USB-s csöves erősítőm PCL86-tal
(#) Dióda hozzászólása Jan 16, 2008 /

Sziasztok ugye ha az embernek van egy internetje akkor nem csak kapcsolási rajzokat keres és nem csak beszélgetésre használja hanem valjuk be megy a file cserélgetés is vagy így vagy úgy.
Elég neves oldalak vannak szanaszét az interneten de egy két olyan ismertebb is van amelyre néha én is benézek.
Minap ugrottam be az egyik oldalra és megdöbbentem és elgondolkodtam egy kicsit hogy ez itt a HE fórumon is előfordulhat bár isten ments tőle hogy valaha is ezt keljen olvasnom itt egy közülünkvalóról.

Engedjétek meg hogy idézzem az ott leírtakat és ha a moderátorok úgy döntenek akkor töröljék mint nem idevalót , de szerintem kicsit elgondolkodtató és mellesleg figyelemfelhívó hogy jobban figyeljünk egy kicsit egymásra.

Íme az idézet :

Életének 57. életévében szombaton a saját pincéjében holtan találtak rá Down-ra a Savaria Colonia és a Terra Maffia egyik adminisztrátorára!

Egy részlet a Savaria oldaláról.Ők így emlékeznek:

Kedves Savaria Colonia fórumtagok!

Sajnos, a hír igaz. Megerősített forrásból tudjuk, hogy szombat este elhunyt hőn szeretett barátunk, társunk és "apánk" itt a fórumon, Down.
Kishonthy József nagyon sokat tett az oldal és tagjaink érdekében.
Mély gyásszal emlékezünk Rólad, Down! Örökké hiányozni fogsz nekünk!

In memoriam Down!

Én tisztelettel megdöbbentem .
(#) valve válasza Dióda hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Nemtudom, hogy ki volt,.. de "Isten Nyugtassa",..
(#) Norberto válasza Dióda hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Egyetértek valve-val! Reméljük, jó kapun jutott be...

És valóban lesújtó a hír, de ettől függetlenül nem áll meg az élet, legfeljebb csak egy pillanatra.

Egyébként MI, moderátorok már bevettük a halhatatlansági tablettát (Topitól kaptunk 1-1 szemet), úgyhogy mi mindent és mindenkit túlélünk! :hehe:

Ha beindul a nagyüzemi gyártás, valószínűleg minden fórumtag kapni fog belőle.
(#) Peti_85 válasza Norberto hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Úúúúgy tudtam, éreztem...

Egyébként, ha én elpatkolnák, nem is tudom, hogy eljutna e a hír a fórumra...
De majd akkor írok már egy végrendeletet, hogy anyukám, majd beírja a fórumba...
Na jó egyébként Norberto, nekem tabletta sem kell!
(#) kobold válasza Norberto hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Én nem kérek, mert unalmas volna végignézni, ahogy minden jó haver kihullik mellőlem
(#) Gery válasza kobold hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Ez télleg így van
Mint a Halálsoron című filmbe! Szerintem az egy nagyon jó film, ott is az volt az egyik embernek a büntetése hogy ha nemis örökélet, de több száz évig élhetett és így túl kellet élnie és végignézni éltete során az összes szerette halálát...
(#) Tom025 válasza abraboro hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Ez érdekelne! Meg tudsz valamit osztani erről a DAC-ról, mi alapján építed, illetve miért jobb, mint a sima hangkártya?
(#) abraboro válasza Tom025 hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Azt nem tudom, hogy jobb-e mint a hangkártya. Az a kártyától is függ. Láttam a neten egy csöves erősítőt amiben oldalanként 1 db PCL86-os van (SE beállításban értelemszerűen) és ilyen DAC-on keresztül USB-n lehet pc-hez kötni. Asszem ez az egy bemenete van. Nekem van 40 db PCL86-osom és már csináltam is belőle próbára egy monoblokkot amiben 2db csövet kötöttem párhuzamosan SE-ben.
(#) Frankye válasza még1MbR hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Áh, sör nélkül! Sör után nem menne...
(#) sound.man hozzászólása Jan 16, 2008 /

Bővebben: Link Ez már azért durva Kell ez nekünk? :no:
(#) kobold válasza sound.man hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Reggel felhúztam magam egy Zala megyei újság egyik lapjával, neten küldte egy haver. Aztán felhúztam magam egy közgazdász-tárgyú újságkivonaton (a haver egész nap szemezget a neten). Aztán jött főnököm, most meg ez.
A válaszom így: NEM. Ez, meg ezek, már nem kellenének nekünk...
(#) szabi83 válasza kobold hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

melyik cikken, elolvasom
(#) sound.man válasza kobold hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Neked is jó napod lehetett.... Engem ez a videó nagyon felhúzott
(#) szabi83 válasza sound.man hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

csak most? 1 hete ez szól a tvből
(#) valve válasza sound.man hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Ez nem durva! Ez katasztrófa! Siralmas, hogy vannak ilyen emberek,.. Mi lessz 50év múlva?
(#) sound.man válasza szabi83 hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Nem szoktam tv-t nézni Amúgy egy hete?? Biztos egy hete?? Szerintme nincs egy hete
(#) kobold válasza szabi83 hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Ezen
(#) vicsys válasza szabi83 hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Nekem nem kell TV (jelenleg nincs is) ahoz, hogy ingerült legyek... Feljövök a HE-ra és moderálgatok... Aztán elolvasok lefekvés előtt vmi jó kis horrort, hogy el tudjak aludni. :bummafejbe:
Következő: »»   32 / 3598
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem